Ahojte 😊
ja viem, že okolnosti pôrodu sú rôzne a u každého to je inak, ale chcem sa len tak štatisticky nejak spýtať a informovať sa koľko hodín trval váš prvý pôrod dievčatá 😊
ďakujem za odpovede a príbehy 🫶🏻
Prvý a posledný pôrod 14 a pol hodiny
v noci ma zobudili prvé silné bolesti, syn sa narodil popoludní o pol tretej
Sedem hodín od chvíle, keď som si uvedomila, že sa musím ísť do pôrodnice
Skoro 18 hodin ak ratam aj tie prve menej pravidelne kontrakcie
Od chvíle ako som bola na sále pôrod trval 21 dlhých hodín ale bola to ta najkrajšia vwc v mojom zivote❤️
od prvých slabých bolestí do porodenia prvého syna - 15 hodín
ale bolesti také že fakt bolesti som mala cca 3 hodiny posledné
7 hod. od prvej kontrakcie 😊
Zlepšim ti štatistiku- 10min ale to už bolo len tlačenie, žiadne bolesti nič. Sen každej prvorodičky 🙂( keby som nezačala mierne krvácať ani neviem ze rodim-zostala by som doma)
U mňa prvý pôrod presne 2hod. od prasknutia vody
prvý 4,5 hodiný druhý 1,15 bez pravidelných kontrakcií ani som nevedela ze rodím.
začiatok pôrodu podľa lekára o 21,00 , necítila som ale nič, bolesti som nemala takmer žiadne, tie prišli až po polnoci, malý sa narodil o 2,25 čiže cca 5,5hodiny celý pôrod
Ráno o 7 ma pozrel doktor, že mám ísť rovno na sálu dali oxytocín, pichli vodu a o 10:40 bola na svete.Ja som bola otvorená, ale nemala kontrakcie.Potom som dostala 2x epi a na 3 zatlačenie bola vonku. V noci ma boleli kríze a odišla mi hlienova zátka.Moje predstavy o pôrode boli sto násobne horšie ako realita
18 hodin. Rátam od vtedy, ako som mala kontrakcie po 15-20 minútach. Masaker bol posledné 2 hodiny.
4h... mala sa narodila do ruk anesteziologicke, co ma mala uspat na cisarsky... kontrakcie s toho len 2h, 4h pred mi praskla voda...
skoro 24 h
22 hodín od prvých kontrakcii, 15 hodín silných.
2 hodiny. Ani epi nestihli. O polnoci mi zacali slabe kontrakcie. Nevedela som ze uz budem rodit (dr mi totiz v ten den na poradni povedal ze sa este neotvaram, tak ze o tyzden nech pridem znova). Cize som sa 2-3 hod sprchovala, bolo mi dobre v teplej vode. Potom vravim muzovi ze asi pojdeme do porodnice. O 5 sme teda isli. Nechali ma cakat na chodbe 2 hodky. 7:30 na vzdycharen, este mi bolo veselo a potom zacali pravidelnejsie kontrakcie, ale nic hrozne. O 2 hod bol maly na svete. Na sale som bola len chvilu. Na 2 zatlacenia bol vonku. Nepripustaj si a necitaj nic negativne. Drzim palce
Približne 7 hodín od prvej kontrakcie.
4 hodky od odchodu z domu po narodenie. Také silnejsie blbosti cca 1,5 hodiny
O 3 v noci mi odtiekla plodová voda a slečna prišla na svet o 20.13, takže cca 17 hodín
ráno o pol 6 tej prvé kontrakcie, plodová voda neodtiekla to urobil potom doktor a večer o 11tej bol na svete
V sobotu o 12:00 začali slabé pravidelné kontrakcie, o pol noci mi odtiekla voda. Celú nedeľu som len čakala kedy sa otvorím. V pondelok ráno o šiestej konečne otvorená na 10cm, porodila som až 13:10 vexom. Bolo to hneď na začiatku covidiveho šialenstva, ja som bola v karanténe takže nebol nikto ochotný urobiť mi sekciu.
16h od prasknutia vody a zacatia pravidelných kontrakcii
96h od prasknutia (takeho filmoveho) plodovej vody po narodenie
Celkovo 10 hodín
26,5hod.
O ôsmej ráno prijem,bez kontrakcii, vyvolávacka ,cca o 13 tej začali bolestivé kontrakcie ,17:21 sa asi na tri zatlačenia narodila dcérka..prvý porod ok, druhý najlepší do hodiny od prvej kontrakcie a tretí najhorší, najbolestivejsi ale do dvoch hodín od prvej kontrakcie
Môj od prvej kontrakcie, po samotný porod presne 3 dni. V pondelok ráno začali kontrakcie v stredu ráno som porodila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prišla som o 8:50, urobili monitor, keďže som mala len blbý pocit. O 9:00 oxytocín, o 10:20 epi, o 13:30 ďalšie a o 13:50 som porodila vysmiata ako lečo 😀