MUDr. Peter Brenišin

martinals
8. feb 2022

Ahojte žienky, prosím vás máte niektorá skúsenosť s doktorom mudr. Berešin či už dobrú alebo zlú? Ďakujem 🙂, na nete som nenašla žiadne

54tinka54
8. feb 2022

@martinals nie náhodou brenišin? Teda ak myslíš gynekológa

martinals
autor
8. feb 2022

@54tinka54 bože🤦‍♀️, áno.

vladenakubo
8. feb 2022

@martinals ja osobne som spokojna

martinals
autor
8. feb 2022

@vladenakubo ďakujem veľmi pekne. Zvažujem k nemu prestup 🙂

andie2810
8. feb 2022

@martinals neodporúčam...tvári sa ako odborník ale vyšetrenia stoja za prd... za 3 roky mi ani raz nezobral krv, ani raz neurobil sono... preventivna prehliedka u neho spočiva v tom že urobi ster z krčka a dovidenia...a pritom som mala opakujuce sa mykozy a v rodine 4 pripady chorôb čo sa tychto veci týka (myom,rakovina kečka, rakovina semennikov, endometrioza) + ja osobne som mala 2x už operovaný prsník s tumorom....a ani to ho neprinutilo preverovať veci viac.... za všetko chce len peniaze, mne keď povedal že chce 15€ za to že mi dá recept na tabletky na posunutie ms, tak ma skoro vykotilo... keď som sa ho niečo pytala tak malokedy mi dal jasnu odpoveď... naposledy keď som prišla s bolesťou brucha, doslova tlak v maternici tak mi povedal že to bude z čreva bez toho aby na mňa pozrel... dohodnuta folikulometria, aj to len 12 a 17 dc, spočivala v tom že mi robil usg brucha (raz priložil na jednu stranu, hneď na druhu) a stanovil zaver že som neolodna pre anovulačne cykly... pri snahe o tehotenstvo a dlhom nedareni sa, mi chcel rovno nasadiť hormonalnu liečbu bez toho aby mi urobil aspoň hormonalny profil... po 3 mesiacoch po liečbe som mala isť rovno do car.... viac mi netrebalo, odišla som chvalabohu.....a to nehovorim o tom že aj keď som bola objednana na určitu hodinu, pani sestrička si brala ženy z čakarne ako jej prišlo, aj napriek tomu že jej povedali že prišli až po mne....

andie2810
8. feb 2022

@martinals a ešte aby som nezabudla... pri mojom odhlaseni boli samozrejme veľmi urazení... dali mi za 7€ vypis z karty... keď som prišla domov a prečitala si ten vypis tak som skoro odpadla... popisane ako mi vyšetroval prsniky a ako su v poriadku a pritom mi na ne ani nepozrel 🤦‍♀️ Bludy v karte...

martinals
autor
8. feb 2022

@andie2810 no pekne 🙄, tak to som zaskočená. Teraz chodím ku dr. Vojtaššákovi. Budem si to ešte premyslieť s tým prestupom.

andie2810
8. feb 2022

@martinals ja som praveže od vojtaššaka prešla ku brenišinovi.... ale veeeľmi to ľutujem... nebolo to preto že by som s vojt. bola nespokojna... ale mala som problem s mechurom tak som vyhľadala urologa- brenišina... a on mi tvrdil že by bolo lepšie ak by som bola jeho pacientka aj po gyn stranke, lebo že to jedno s druhym súvisí a že by som musela behať hore dole... môžem vedieť prečo chceš odisť od vojtaššaka? Inak ja som teraz prešla ku saademu a v živote som nezažila taky priatelsky prístup a uvolnenu atmosferu počas vyšetrovania...

andie2810
8. feb 2022

@martinals inak poznam aj ďalšie čo odišli od brenišina pre neprofesionalitu a že za všetko platili nemale peniaze...

helsinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andie2810
8. feb 2022

@helsinka Ja nechcem byť podozrievava, možno blbne apka... ale mam apku všzp kde mi vždy pekne ukazovalo kedy som bola u akeho lekara... aj brenišina mi tak ukazovalo... a keď som od neho odišla, zrazu mi tam ukazuje take terminy že až... a koooopec terminov... pytala som sa na to viacerych ľudi a každy si mysli že si pozapisoval terminy že som tam akože bola, aby dostal peniažky od poisťovne ... neviem či to tak funguje síce... každopadne je to divne

helsinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andie2810
8. feb 2022

@helsinka ale ja to už neriešim, som šťastna že som odišla nakoniec od neho a po tych vyšetreniach u saadeho som nadmieru spokojna... konečne viem že mam ok veci, o ktorych som sa obavala či nebudu zle ale brenišin ma len odbijal...

54tinka54
8. feb 2022

@martinals neviem aký je odborník, poznám ho len z videnia keďže chodím ku dr Fathiovej, ktorá má spoločnú čakáreň s nim.. a treba povedať, že má veľmi veľa pacientiek - našich spoluobčaniek. Nevravím že to je niečo zlé, ale tak aby si nebola zaskočená.

martinals
autor
8. feb 2022

@andie2810 Od Vojtaššáka som chcela odísť len kôli tomu, že má u nás otvárať ordináciu,takže čisto len z praktickosti. Ale rozhodla som sa ostať u Vojtašaka, je to dobrý doktor.

solexa
8. feb 2022

neodporúčam! rodila som pri ňom

martinals
autor
8. feb 2022

Ďakujem kočky, že ste sa podelili so mnou o vaše skúsenosti. Nebudem klamať odpovede ma zaskočili ale aj veľmi pomohli v rozhodovaní.A preto som sa rozhodla ostať u môjho gynekológa ❤️😘, ďakujem

andie2810
8. feb 2022

@martinals brenišin má otvárať ďalšiu ambulanciu? Veď už má jednu v pp, jednu v lipt. Tepličke... asi už nevie čo od rozkoše... fakt ostaň u Vojtaššaka, keby bral nové pacientky tak by som sa ku nemu s radosťou vrátila... ale neberie, preto som išla ku saademu... už len tá čakáreň sa nedá porovnať, ako sa vyššie spomenulo - plná čakáreň tehotných rómiek a samozrejme aj s rodinou 😉 u vojtaššaka je to luxus

54tinka54
8. feb 2022

Tak tak, tiež si myslím že prechádzať od Vojtaššáka k Brenišinovi by bol krok späť.

54tinka54
8. feb 2022

@andie2810 saade je si myslím top gynekológ v PP, čo sa týka odbornosti ale aj ľudského prístupu k pacientkam.. teda ešte aj na dr Karniša som počula samé chvály

andie2810
8. feb 2022

@54tinka54 ja som bola u neho len na vstupnej prehliadke zatial... ale bola to asi najlepšia prehliadka za cely život 😂 perfektna atmosfera, srandičky a všetko opisal čo robi, čo mam vidieť na usg a tak... a natrafila som aj na rozkošnu sestričku... samozrejme ma tam aj staršiu a ta po telefone otras... ale tak zaklad je doktor ☺️

alinka183
8. feb 2022

@martinals najlepsi gynekolog Karnis nic nezanedba a od Vojtasaka by som odisla kamaratke skoro pri porode zadusil dieta

54tinka54
8. feb 2022

@alinka183 to že pri pôrode bol nejaký problém (aj keď by bol na vine on) ešte neznamená že nie je dobrý ambulantný gynekológ… tu sa nehľadá pôrodník ale gynekológ

alinka183
8. feb 2022

@54tinka54 to je jedno vela zien od neho uteka...

andie2810
8. feb 2022

@alinka183 lebo nevedia že inde to môže byť horšie 😂 ja som chodila od puberty ku chmelovej, potom ku staremu kramarovi, potom ku vojtaššakovi, potom ku brenišinovi a teraz som u saadeho... naozaj mam čo porovnať a keď som odchadzala od brenišina tak by som išla naspäť ku vojtaššakovi keby bral nove pacientky... a mam znamu ktora je u karniša a veru že aj on dokaže mať blby pristup... ono veľa zaleži od toho či si žena chodi len odpichnuť preventivku lebo nema žiadne problemy... a ine je ak každu chviľu niečo rieši a ten dr to proste musi riešiť, vtedy sa väčšinou ukaže...

54tinka54
8. feb 2022

@alinka183 napr moja známa je u neho spokojná.. asi záleží.. 100 ľudí, 100 chutí

alinka183
8. feb 2022

@andie2810 ja som s Karnisom spokojna nemozem povedat zle slovo nanho

andie2810
9. feb 2022

@alinka183 ale veď ja na neho nehovorim nič zle ☺️ Keď som odchadzala od brenišina tak som zvažovala aj karniša, ale tiež neberú nové...len hovorim že každy ma občas blby deň... tak ako mohol mať aj vojtaššak pri tom pôrode... a hlavme neriešil sa tu pôrodnik, ale gynekológ...porovnavam to s brenišinom ako gynekológom pretože o ňom je táto téma... a u neho to nebolo o zlom dni, ale zlých 3 rokoch ☺️

142230919213
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alinka183
9. feb 2022

@andie2810 pytala sa na skusenosti tak som odpovedala