Dievcata zo Ziliny,prosim vas viete mi poradit tie ktore mate psika,ci plati nejaka zlava v Zilinskom kraji na mestskom urade za dan za psa????????????????prosim vas ozvite sa budem moc vdacna
@elise ano ja viem mam babku v Martine len sa bojim,ze ked policajti ocipuju ten cip a ukaze im,ze mam cip z Martina a sme v ziline,ze nam daju vysoku pokutu neviem ako to funguje,ved Zilina ma 40 e rocne pre boha to je moc z psa a plus k tomu este bytove a tam je tiez vriadna palka..
A čo takto potvrdenie od doktora, že to máš v rámci terapie a požiadaš si o úľavu priamo na meste a možno to budú brať individuálne... proste výnimka? To by nešlo?
@sisaha
@krajinka
@elise
@martinkatinka kocky,policajti maju akesi naramky a psiky ktore su nahlasene,aby sa za nich platili dane dostanu ma urade čip a policajti si to očipuju,ci je nahlaseny....vyborny napad,ze varujem babke 😉 ....a moj psik ma 2kg a je to mini yorkshir 😀 ....je to strasne smutne,ze aspon tym postihnutym zobrali taku ulavu na ktoru maju pravo!!!jaj taka som nahnevana
@zabka60 nie som sice zo ziliny, ale mam brata ztp. podla zakona o ulave od platenia dane za psa a tiez za odvoz komunalneho odpadu rozhoduje primator mesta, alebo starosta obce. ked chce - nemusia ztp platit, ked nechce, musia. nas starosta nam povedal, ze on ulavy davat nebude, tak platit musime 😠 este ze zijeme v uzasne socialnom state 🙄
@zabka60 ale ked som si precitala link vyssie, tak nie som si celkom ista, ze sa na teba zlava nevztahuje, lebo hoci pisu, ze predmetom danie za psa nie je pes so specialnym vycvikom pre ZTP. Ale dole v tlacive, je uvedene ze treba uviest cislo ZTP, tak nie je pozadovana info, kde bol špecialne vycviceny...
to maš dobre my sme taky prdinec mesto a mame dan za psa 50 eur. je pravda že ztp platia 25 eur ale aj tak je to hrozne moc
@zabka60 nie som zo žiliny alena stránke mesta si skus nájsť poprípade lacnejšie vbudeš platiť ak si havka prihlásiš na dedinu kniekomu známemu na dedine bývaju dane lacnejšie🙂