Zabudla som ísť na podpis a asi ma vyradia z úradu práce

28. aug 2024

20.8. Som mala ísť na úrad ale v hlave som mala že 28.8. A celý čas som.bola v tom. Tak dnes tam idem a že neskoro.
PNku mi mohli dať 3 dní iba spätne ale neprešlo chýba mi tam týždeň. Mám zdravotné problémy niečo Mám s pamäťou a často zabúdam na nejaké veci. Mám aj problémy s pečeňou a silné migrény. Síce ma to vraj neospravedlňuje.
Tak teraz keď ma vyradia z úradu prace tak ako to prebieha ?na aké ťažkosti sa mam pripraviť ? Moje dieťa len teraz v septembri nastupuje do škôlky.

dharmasanata
28. aug 2024

Tak si teraz budeš platiť odvody do zdravotnej kým ťa opäť vezmú na úrad.

veronikaszabova
28. aug 2024

Ak sa nechystas do prace, zaevidovat sa mozes zasa po 6m. Dovtedy si musis platit zdr.poistenie sama.

autor
28. aug 2024

@dharmasanata to je koľko?

autor
28. aug 2024

@veronikaszabova no v septembra si chcem hľadať prácu, cez urad mi nič nenašli celý rok.

alickapusinka
28. aug 2024

6 mesiacov každý mesiac 97,80.eur

maciatkoe
28. aug 2024

Prihlas sa do zdravotnej ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov. Ak si nedostavala podporu, tak iba ta vyradia nic viac.

30katrusa40
28. aug 2024

@maciatkoe ale vtedy dieťa môže ísť do škôlky len na pol dňa

sisska96
28. aug 2024

Ja neviem či vyradia alebo nie, ale oni nikdy v živote ti nenájdu prácu, to ani nečakaj, to musíš hľadať ty sama. Aj keď ponúkajú, tak iba takú, kam nikto nechce ísť. Takže nie v septembri ale už dneska si sadni za PC profesia.sk, istp.sk a hľadaj a posielaj životopisy.

januska12323
28. aug 2024

Žiadne problémy nebudeš mať len ťa vyradia a od toho dátumu si budeš platiť zdravotnú sama kým nenájdeš prácu alebo sa nevrátiš na úrad.

dharmasanata
28. aug 2024

Úrad nieje od toho aby ti hľadal prácu 🤦 to si musiš sama

13uzivatelka11
28. aug 2024

Tak do budúcna.. Keď máš problémy s pamäťou, píš si pripomienku do mobilu, do kalendára......

janickacrazy
28. aug 2024

Choď na zdravotnú poisťovňu, tam sa prihlas ako osoba starajuca sa o dieťa do 6 rokov a nebudeš musieť platiť žiadne odvody. Len dieťa potom môže byť v škôlke len na pol dňa.

0silvia0
28. aug 2024

Este jednu vec by som vyskusala: poslat na urad prace ziadost o odstranenie tvrdosti zakona. Dopln dovody, problemy s pamatou. Mozno ti vyhoveju.

autor
28. aug 2024

@maciatkoe nie podporu som nedostávala

autor
28. aug 2024

@sisska96 Ano ja posielam stále ale ešte ma nikam nezobrali prídem mi že som neštátny človek

autor
28. aug 2024

@13uzivatelka11 to aj mám ale pripomína mi to ten deň keď už je po tom nie deň pred tým

mimka1402
28. aug 2024

Wau kalendár v mobile je zlý, rok žiadna práca lebo nenašli ti... Označiť sa za nešťastného človeka... Mno, nazvala by som to inak. Problémy budú inde a nie vo všetkých veciach naokolo... 🙂

autor
28. aug 2024

@mimka1402 Tak kde je problém? Mám maturitu ako kuchár/cukrár potrebujem prácu na 8 hodín bez víkendov. A to ma nechcú nikde.

0silvia0
28. aug 2024

Skolske jedalne su bez vikendov, skus materske, zakladne, stredne, vysoke skoly v tvojom meste. Odnes vsade zivotopisy

dharmasanata
28. aug 2024

U nás v gastre je tiež plno ponúk, nie jeden šéf odtiaľ povedal, že ľudia nechcú pracovať..je problém nájsť vhodného uchádzača, sú leniví chodiť do práce

autor
28. aug 2024

@dharmasanata
@dharmasanata Ja by som veľmi rada pracovala len ten pracovný čas musí aj vyhovovať lebo nemám pomoc od nikoho s dieťaťom

sisska96
28. aug 2024

Jaaaaj no reštiky cukrárne sú otvorené dlhšie ako iba do 16:00 napríklad.

modrykolibrik
28. aug 2024

@autorka nikoho nezaujíma tvoje dieťa. Nechápem čo s tým má tvoje dieťa. Keď máš hentake maniere tak jasné že si prácu nikdy nenajdes

autor
28. aug 2024

@modrykolibrik A aké mam maniere prosím vás? Ze potrebujem prácu kde vyhoviem aj dieťaťu?
Čím je starší tým mi nestačí žiť zo 290e mesačne

tiika
28. aug 2024

A tvoja obvodná lekárka by ti nedala nejaké potvrdenie na ten deň, keď jej vysvetlíš a poprosiš?
A neviem, či to ešte funguje… kedysi bola taká možnosť evidovať sa, tuším na soc.poisťovni, s nárokom na dávku v hmotnej nudzi ale i bez toho nároku, a potom si človek nemusel platiť zdr.poistenie.

autor
28. aug 2024

@tiika Dala mi ale môže iba 3 dni spätne a mne chýba týždeň ah

ivuska027
28. aug 2024

Mne napadá, v nejakej školskej jedalni nehľadajú? V školke?

tiika
28. aug 2024

Aj teda návštevu lekara? Lebo ty si písala o PN.

henka123123
28. aug 2024

Mozes sa nahlasit v poistovni ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov ale dieta moze byy skolke len na 4 hodiny denne vtedy. Ale budu za teba hradit zdravotku...alebo potom rychlo vziat prvu volnu robotu od prveho

luccija
28. aug 2024

Nahlas sa ako osoba starajúca o dieta....ved vyzerá, že prácu zatiaľ nemáš žiadnu