Prosím vás, ako to funguje u vás s časom? Mávam, žial neg.skusenost. Objednám sa, prídem 5 min pred a tam xy ľudí s časom 2-3 hodiny pred testovaním. Teda, ja sa vždy pýtam, kto má aký čas a idem dopredu. Vždy sa to stretnem az s agresivitou ľudí, ktori sú predomnou. Ako to máte? Určite sa to deje aj inde. Idete dopredu, či čakáte v rade? Ja vždy slušne sa pýtam ale teda, odpovede sú: ide, kto ako príde. Je k tomu dajake usmernenie, neviete?
vyskusaj ine odberne miesto, ja stale ked dojdem je tak asi 1-2 ludia predo mnou, mozno raz sa mi stalo za posledne obdobie, ze bol rad, tak som sla inam a to chodim bez objednania. ale tak asi v BA su tie MOM na kazdom kroku pomaly v petrzalke v blizkosti kde byvam. najlepsie si najst take zasite, kde chodi malo ludi.
@xantipkaaa Skuste ine odberne miesto. Ak som objednana na konkretny cas, pridem 5 minut vpred a beru ma na cas. Za tych 15x, co som sa objednala, sa len 2x stalo, ze nastal problem a boli ludia v rade aj pol hodiny predomnou. Mierne zdrzanie moze nastat, ak je clovek v prideleny cas v praci, tak pride skor alebo neskor. Ale nemalo by to robit 2-3 hodiny. Maximalne par minut.
@xantipkaaa zozaciatku to slapalo ako hodinky, ale neskor sa ludia prestali objednavat a veru zazila som aj ja radu hoci som bola objednana.
Ďakujem všetkým. Nemyslela som neobjednanych ale objednaných.
@viestta toto neberiem-vyhovorka, nakoľko je možnosť ísť ako neobjednany do radu a idem kedy chcem. Alebo sa objednám na deň, keď nie som v práci, keďže sa testuje 7 dni v týždni.
@cocolino234 toto sa u nás nedeje. Pracovníci sú skôr arogantní. Minule som potrebovala potvrdenie v anj a povedali mi, že som si mala vytlačiť a doniesť. Že posledný krát mi niečo tlačia. Myslela som, že by to mohla byť automatika alebo aspoň sms o výsledku by mohli chodiť dvojjazycne.
@katuska19
@ruzasipova idem v sobotu na nové, tak som zvedavá
Teraz sa mi to trošku komplikuje, nakoľko musím dávať testovať deti. Ale tak hádam už pomaličky táto povinnosť odbudne
Keď už v okienku sa nepýtaju kedy si objednaná ale ci si objednaná. Oni ti čas pošlú do sms ale ty môžeš ísť kedykoľvek počas dňa.. Nemusíš ísť vtedy keď je natresk
U nás je normálne budka a prídem tam cca 10 min pred tým a vystojím si tu radu, akože je pravda že niektorý prídu aj skôr ale nejak mi osobne nerobí problém tak chvilku počkaj aj keď nejde presne na svoj čas
@viestta tak by som jednala aj ja. Mne sa raz stalo, že neobjednana pani sa postavila do radu pre objednaných a tvrdila, že má ten čas, v ktorý tam stojí. Išli sme spolu dnu a keď ju hľadali tak z nej vypadlo, že ona objednaná nie je.
@sszuzu8 toto nedáva zmysel čo píšeš.
@vollino5 ja tiež stojím v rade ale teda hodinu sa mi nechce
@xantipkaaa príklad objednaná som na 8.20 ale je tam veľa ludi tak prídem napríklad o 11 keď ich tam nie je veľa. Čas objednania nie je dôležitý ale to ci objednaná si
Ja nechodím na odobratie biologického materialu, som šťastná a nemám z takých hlúposti nervy 😁
@sszuzu8 to teda nesúhlasím. Čas objednania dôležitý je
@xantipkaaa ano, aj u nás je to tak! Nemusíš prísť na presne stanovený čas, tiež sa pýtajú ci si objednaná a čas, aby ta rýchlejšie našli v tých papieroch, ale vôbec nemusíš prísť na ten čas, ktorý ti pridelili! Kamoška sa vždy neviem prečo objedná ku konci týždňa, aby šla až poobede a nakoniec ide aj tak na obed a nemá problém! Len nahlási čas na kedy bola objednaná a hotovo!
@viestta už na toto by som sa sťažovala 🤣 komentom som chcela povedať, že si žijem ako normálny človek a nepodriadujem sa trápnym neplatným nariadeniam, a teda nemusím podpisovať, že DOBROVOLNE súhlasím s odobratim biologického materialu..... Ved už pri tomto by mohlo ľuďom zapnúť, ale nie..... Asi musí prísť ešte horšie, aby pochopili o co v skutočnosti ide......
@weronika171717 ked si doma na rodicaku a nikam nemusis chodit, tak sa ti lahko struhaju frajerske gesta. Radi by sme videli, aku by si struhala frajerku, ak by si musela ist do prace a bez testu by si mala problem, nie vsetci mozu byt na homeoffice. A tema je o systeme objednavania, nikto netuzil pocuvat tvoje akoze ociotvarajuce nazorceky. Hladaj vhodnu temu dalej, urcite tu najdes podobne kamosky a mozete spolu, podporene jedna druhou, ukazovat prstom na tych druhych, sprostych, neuvedomelych, zaslepenych a mozete radit🙄
Tak dakujem všetkým. Ideme s deťmi na nové miesto tak som zvedavá. Vraj tam testujú tými krátkymi tyčinkami.
Ešte k tomu času. Myslím si, že pointa toto bola, aby ľudia chodili v čas, ktorý im určil systém. Aby sa netvorili rady. Veď všade sa to aj tak prezentuje, v správach a tak. Skutočnosť je ina. Ale čo MOMka to iné pravidlá.
@xantipkaaa hodinu by som nečakal ani ja keby som objednaný, to je pravda, ale chvalabohu sa mi to ešte nestalo, vždy som tam čakal max 10/15min a to sa dalo vydržať 🙂
@weronika171717 tak gratulujem k rozumu👍
@xantipkaaa Ja chodím tam, kde sa neobjednáva. V okolí 10km máme niekoľko odberových miest, tak prinajhoršom sa povozím a otestujem sa tam, kde stojí len pár ľudí.
@weronika171717
až na to, že na to sa autorka nepýtala 😂
Tak hlavne je to nariadenie vlady, sef firmy to vobec nemusi kontrolovat, ale moze, skor policajti kontroluju, aspon co ja mam skusenost. V inej robote to myslite nebude treba? Ja tiez nie som zato, ale co dam kvoli tomu vypoved,a dalsia vec je , ze ani deti mi do skoly bez nasho testu nepustia...ale tak snad sa to coskoro zmeni...