Ahojte, prešli by ste z tejto poisťovne na túto? Počúvam, že VŠZP je v dlhoch, tak že treba od nich utekať. Kto ste v Dôvere, ste spokojní? Či radšej Union ako Dôveru? Alebo zostať vo VŠZP, neviem. Že vraj preto je v dlhoch, lebo to dotuje štát, tak naozaj neviem. Ďakujem za skúsenosti alebo nejaké komentáre 🙂 Pekný večer prajem.
Nie, zrejme zase len špinavá kampaň lebo sa kráti čas prepoisťovanie.
@zalka áno, do tej dôvery sa dá prepoistiť do konca septembra, teraz.
ako kazdy rok, sa mozes prepoistit do inej ZP ako mimentalne si
Každý rok sa dá prepoistiť, a pre každu poisťovnu platí ten dátum 30.9.urcite by som nešla do dôvery.
Nešla by som do Dôvery
nie.
Ja mozem odporucit Union. Som tam uz roky a za mna velka spokojnost. Oni bolo ferovy a zubne benefity bez problemov preplacali ovela skor ako Vazp. Ak vsak vies, ze bude treba cerpat velke sumy za lieky/ operacie atd. Radsej ostat na istotu vo Vszp.
Čo je zlé s dôverou?
Určite nie
Neprešla
ulohou vsetkych ZP je hradit zdravotnu starostilivost v zmysle zakona...nejake benefity, na tie sa skladame vsetci, z verejneho zdravotneho poistenia....to je take....
Nie
@larinka552 zubne benefity preolacala aj vseobecna..ja som vzdy mala so 2tyzdnov preplatene
Ja mám Dôveru už roky a som veľmi spokojná . V podstate všetky vyšetrenia mi hradia a aj lieky 100%sumu, čo beriem na astmu a lacné teda nie sú. Ja by som nemenila. Priateľ je vo všeobecnej a platil vyšetrenie u očného, ja nič
No ja podstupujem operácie kolena, zatiaľ nebol nikdy problém. Ani vážnejšie choroby zatiaľ nemám. Ale mám skúsenosť s pohotovosťou, že ma odmietli skoro vyšetriť, až na veľa keď som im tam povedala svoje, tak ma vyšetrili. A teraz neviem či to je poisťovňou, lebo ako pozrela na kartičku poistenca, tak zrazu ma nechcela ošetriť. Bola to len angína, ale začalo to cez týždeň, tak zato som išla (cez víkend na pohotovosť), lebo už som myslela že umriem :D moja doktorka mi nechcela dať lieky, že to nič nie je, aj jej som potom povedala svoje, lebo sa mi to zhoršilo počas týždňa, tak som išla na pohotovosť. A áno doktorku som už veru zmenila :D Mám tú VŠZP
Presla by som z vszp do ziadneh poistovne. Lebo len platim, a potom rovnako platim u kazdeho doktora.
Nie
Ja som prešla do dôvery pred rokmi, keď som bola tehotná a všeobecná nepodpisala zmluvy s gynekológmi, neľutujem, aj deti sú tam. Prešli sme niekoľkými aj záväznými operáciami a chorobami a nebol nikdy problem
@slavomira236 ja viem, ale najprv si musela mat penazenku zdravia spolu s rodinou, v Unione to nebolo take komplikovane
Nie. Nešla by som do Dôvery
VšZP je v dlhoch a to je fakt. Je to štátna poisťovňa, nemajú motiváciu šetriť, inovovať, snažiť sa, lebo štát do nich vždy naleje...
nie