Ahojte. Chcela by som sa opýtať. Nemáte niekto skúsenosti so zaparkovanim na mieste označenom plateným parkoviskom pre rezidentov (parkovacia politika PASS). Stali sme len chvíľu ale pošťastilo sa. Ani sme nevideli že to tam je. Ale to už nevadí. Kamarat mi dal info že pokial to bolo prvý krát tak ona platila 10€. Ale moc tomu neverim. 78€ ? A do 15 dni 52€ ? Takto to bude ?
Stali sme v Rača - Krasňany.
Ďakujem 🙂
Viem ze ak je to prve porusenie nedavaju pokutu. Iba upozornia. Tak drzim palce.
Ahoj, ako píšeš, do 15 dní je to 52€ (2/3 z plnej sumy), potom je to 78€... do budúcna, ak si nájdeš pokutu a do 15min od udelenia si kúpiš lístok, tak sa pokuta v systéme vymaže.
práveže to bola prvá pokuta. No na internete som sa Dočítala že to sa dávalo len na začiatku keď o tom ešte ľudia moc nevedeli
@lulu2014
Ak si dostala pokutu teraz niekedy v poslednom týždni, tak je to tých 52€. Pracujem pre Paas, tak ak máš otázky, pýtaj sa.
@domini404 je prosim Ta aj nejaka aplikacia kde si mozem zaplatit listok a nemusim chodit po okoli aby som to zaplatila? ako nestava sa mi casto, ze to potrebujem. ale boli sme napr v pondelok na vajnorskej, o tom systeme som nevedela, ale podla ceduli som to pochopila, odslapala si dvesto metrov, ja viem ze to nie je vela, len mam nohu po zlomenine a dost mi opucha, tak preto ma zaujima ta appka. nie som z BA.
@simonah73 áno, je 5 appiek, z ktorých si môžeš vybrať (najviac sa zatiaľ ľuďom osvedčila appka MPLA)
Appky: https://paas.sk/platba/
Nemusíš byť rezident, aby si ju mohla využívať.
Mapu zón, kde sa platí a koľko si môžeš pozrieť tu: https://paas.sk/mapa-zon/
Keď si pozrieš Vajnorskú, tak tam sa platí celý deň 1.5€/hod.
Dostala som pokutu aj ked mi nebol ulozeny prv zlty listok vystražny.pan co kontrokuje cez paas sa zevraj pomylil a omylom mi dal miesto zltej oranzovu
@domini404 Ahoj, dostala som pokutu ale ja som si myslela, ze parkujem dobre. Pred gymnaziom v Krasnanoch je cca 6 miest vyhradenych pre navstevnikov gymnazia a nasla som si na aute oranzovy listok. Ako prosim Ta zistim co som presne porusila? A na co su tam 3 znacky s vyhradenym parkovanim, ked tam aj tak plati politika paas? Vies mi to prosim vysvetlit? Alebo viem niekde zistit aky je problem? Dakujem
Babenky viete mi poradiť dnes som si našla oranžový lístok na Wolkrovej ja som si zaplatila parkovanie ale ja krava som klikli na zlu SPZ druhého auta s ktorým sme boli včera na Wolkrovej a tu som zaplatila .Neviete ako sa to rieši keď je takýto problém dakuejm
Nechapem podla coho dostanu niektori za prvy takyto priestupok len napomenutie - kolegyna aj kamoska dostali hned pokutu. Neviete podla coho sa to posudzuje??
@lindus_esterka mojej kolegyne muž len čo vybehol zazvonil sestre jeho na zvonček trvalo to cca 8 minút a nevedel ze si ma zaplati keďže býva fat blízko a hneď mu prišla pokuta 72 alebo 78 e neviem presne ale do týždňa ju mal s magistrátu.
Ahoj prosím ta nevieš ci vedia zobrať do úvahy ak som mala zaplateny lístok ale zabudla predĺžiť?
My sme v roku 2022 dostali lístok asi do 30 minút sme zaplatili parkovanie a pokuta neprišla. Teraz 2024 sme dostali lístok po 30 minútach zaplatili tak uvidíme či príde pokuta možno sa niečo zmenilo.
@domini404 Zdravim aj dlhšie ako 15 minút ? My sme zaplatili až okolo 30 minút.
52e do 15 dní odkedy máš papier.to iste 2 týždne dozadu sme zažili
@moon321 Lístok je kupovali po nájdení nálepky ?
Predpokladám, že to rieši mestská polícia, tak to bude asi maximálne do výšky 50 eur.