Ahojte, prosím vás mame kupcu na chatu. Ten však by to rad poriešil darovaciou zmluvou ( nebudem písať dovody.
Peniaze na učet a teda darovacia zmluva.
Hrozí nam tam niečo? alebo je to okej?
@maranco možno by ich dal aj v hotovosti len to sa zas bojím aby to neboli nejake falsovane alebo čo..
Nerobila by som to takto. Niečo za tým bude a nič dobré pre teba z toho nevzíde. Vy chatu predávate, on nech si svoje problémy vyrieši iným spôsobom.
a on vam najprv posle peniaze a az potom to pojde na kataster?
@vilny39 ano najskôr peniaze
tak to ma odvahu, ale nesiel by som do toho to bude podla mna zas daky podvod ze vy podpisete tu darovaciu zmluvu on akoze posle peniaze ale tie nikdy nedorazia a on vas uz moze zalovat ze ste mu to darovali a budete mat zbytocne problemy
PRE BOHA!
s cudzim clovekom nie. moze vas nakoniec zazalovat ze chce peniaze spat (ako budete preukazovat ze mali byt za chatu ak bude mat darovaciu zmluvu?). za taky obnos penzi na ucte len tak vas moze vyobracat aj banka (skumaju podozrive prevody a ty nebudes mat k peniazom ziadny doklad) a tiez platby v hotovosti su obmedzene do 15k.
Ďakujem
Určite je za tým niečo nekalé, keby mal nelegálne peniaze tak ich chce vyplatiť v hotovosti.
Zmluvu podpíšeš až keď budeš mať peniaze na účte?
Čo taká výzva od banky aby si vrátila bezdôvodné obohatenie, keďže on sa len pomýlil a omylom ti poslal peniaze na tvoj účet? Nemáš žiaden dôkaz že ste uzavreli kúpnu zmluvu.