Ahojte v sobotu som potratila v 5tt+5. Ráno som začala spinit bola som na pohotovosti tam mi povedali ze zatiaľ všetko vypadá dobre aj keď zatiaľ tam je len dutinka 8mm bez plodu, ale treba počkať ako sa to vyvinie. Večer som už začala silno krvácať a v noci už prišli aj kŕče a vychádzali už aj veľké krvné zrazeniny. Takže prišiel koniec😭 Ú lekára som zatiaľ nebola povedali mi ze bude stačiť ak pôjdem až keď krvácanie prestane. Tak sa chcem spýtať ako dlho ste krvacali tie co ste si prešli tým istým?
krvácala som 3 krát - ozaj masívne , bola som aj v nemocnici, a dieťa sa narodilo Ok... To či si ozaj potratila by mal skontrolovať lekár....😉
@deti95060810 ja som chcela ísť k lekárovi a bolo mi povedané ze stačí prísť keď krvácanie prestane 😔
@dada337 ďakujem za odpoveď tak ešte počkám do konca týždňa a v pondelok pôjdem k lekárovi ci budem krvácať alebo nie. Dnes ma začali nejak pobolievat vajecniky tak nech ma radšej pozrie ci sa všetko vycistilo tak ako malo
@1lucinka123 áno, môže skontrolovať aj krvácaní...
ja som tiez prisla o babo v 6tt, ja som krvacala extremne dlho az 6 tyzdnov, ale ze to je rarita, doktor ma normalne vysetroval aj pocas krvacania, videl ze babo je prec, pre istotu vzal dva krat hcg ci klesa. ak vo velkom krvacas pockaj par dni a ked tak chod potom
@alikal to krvácanie je raz silnejšie raz slabšie len čo mi je divne ze ma veľmi začali bolieť prsia niekedy až také pálenie citim
@1lucinka123 aj ja som mala najprv silne, potom vyzeralo ze prestane, potom zas zacalo, ono je to zmena pre telo, dava sa do poriadku, aj hormonalne, kym ti hcg neklesne na nulu telo sa spamatava a moze to trvat, ze dva tyzdne su bezne
@1lucinka123 potratila som 2x v 6tt spontanne som sa vycistila a krvacala som prvykrat asi 7-8 dni a druhy kratsie asi 5-6, prve dni vzdy masivne aj sliznica aj vsetko a potom uz akoby silnejsi klasicky menzes, ak by si ale krvavala silno alebo skratka by sa nieco nezdalo, chod radsej k lekarovi, nech ta skontroluje
@1lucinka123 viem ako sa cítiš mne sa to isté stalo v nedeľu. Tiež som bola v 6tt. Prvý deň som krvacala silno a teraz ako keby som mala silnejšiu menštruáciu. Vajecniky pobolievaju aj mňa to bude asi tým ako sa všetko čistí
Ja som krvácala dva -tri týždne,ptm som mala tyzden pauzu a zas dva týždne:( vela síl v tejto ťažkej situácii
@1lucinka123 je mi ľúto co sa stalo, viem co prežívas 😪 určite choď k lekarovi, aj teraz kľudne, je lepšie keď ta pozru. Mne dali injekciu aj na stiahnutie. krvacala som 7 dni.Drzim palce nech ti je čím skôr lepšie ❣ hlavne psychicky
Ahojte, ja som po 2 potratoch, teraz som bola z ova tehotna, ale uz 2 tyzdne spinim hnedo cervenu krv. Hcg nizke, na sone nic, takze som zmierena s tym ze je to boochemicke. Ale menzes sa mi este stale nerozbehol, len spinim. Nemate s tym skusenost?
@1lucinka123 ak bude krvácanie stále veľmi silné a budeš mať bolesti alebo len zlý pocit, netreba sa báť a ísť radšej lekárovi. Mňa vyšetrovali aj keď som krvácala. Neboj všetko bude dobre 🙂
@1lucinka123 tak po potrate je normálne že ti môže ešte test ukázať pozitivitu, chvíľku trvá kým hcg zmizne....a máš to potvrdené od dr. že si potratila?
@dada337 áno ja som čakala ze čiarka tam ešte bude ale čakala som ze bude bud taka istá alebo slabšia ako pred krvácaním. Lebo pred tým ako som začala krvacat bola výrazne slabšia ako teraz tak som z toho trochu zmätená. Nie u lekára som ešte nebola v pondelok sa chystám
@1lucinka123 a potvrdil ti niekto potrat? Nebrali ti ani hcg na porovnanie? Napada ma ze krv mohla byt hematom alebo prasknuta cievka. Je zvlastne ze ciarka silnie. Ja sice nekrvacam ale uz spinim 16. den a na pohotovosti mi min tyzden povedali nech sa pripravim na potrat ale hcg mi zobrali a teraz znova - a rastie, zdvojnasobilo sa. Takze doktorka vravi ze som stale tehotna a na krvacanie/spinenie mi nasadila progesteron
@1lucinka123 ako píše @katrinka233 najlepšie bude ak ti dr. zoberie krv na hcg. Ozaj to môže ale aj nemusí byť potrat...
@katrinka233 nie lebo ako som začala krvacat tak som u lekára nebola. Na pohotovosti mi povedali ze ak sa to rozbehne tak ide o potrat a stačí ísť k lekárovi keď krvácanie skončí. Neverím tomu ze by tam bábätko ešte bolo lebo ozaj som dosť krvacala a boli v tom aj veľké zrazeniny len mi nejdu do hlavy tie tmavšie čiarky
@1lucinka123 ja som naposledy potratila v 6+2 a test bol negativny asi na 6ty den od potratu.
@willy185 mam doma ešte jeden test tak skúsim spraviť v nedeľu ci bude čiarka slabšia to bude 8den. A v pondelok pôjdem k lekárovi uvidím čo povie
@1lucinka123 drzim palce...
@1lucinka123 drzim palce. Nechcem ti davat falosne nadeje ale ak by si mala hematom tak by si krvacala vela, aj zrazeniny. Ale mozno ide naozaj o potrat ale telo je zmätene a preto ciarky ukazuju takto. Doktor ti povie lepsie
@katrinka233 ahoj ja som si istá ze k potratu došlo. Teraz len potrebujem aby mi kleslo hcg a aby som nemusela ísť na čistenie do nemocnice. Ale dnes som si robila test a zdá sa mi čiarka trošičku bledsia ako včera tak hádam to bude dobré. Pre porovnanie včerajší a dnešný
@1lucinka123 ako si dopadla u dr?
@timika1988 lekár potvrdil potrat😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1lucinka123 ahoj, je mi to veľmi ľúto, viem co prezivas...ja som potratila 2x. Prvý krát má čistili a druhý raz samovolny...krvácala som 6 dní.