Pôrod mŕtveho syna v 31tt, máte podobnú skúsenosť?

simic
3. sep 2019

Ahojte... Prezivam najtazsie obdobie v zivote... Pred tyzdnom som porodila akutnou sekciou svojho milovaneho prveho syna, ktory mi ale odisiel do nebicka este v brusku.... :( je tu niekto kto preziva podobnu stratu?

kikuska555
3. sep 2019

@simic nemam rovnaku skusenost ako ty, dufam ze ani nikdy nebudem mat. Neviem si ani len predstavit aku bolest musis prezivat! Drz sa ❤️

ona12
3. sep 2019

Mrzí ma to. Ak sa môžem spýtať... Čo sa stalo?

bamarama82
3. sep 2019

@simic je mi to velmi luto a viem ze tvoj bol musi byt obrovsky. Myslim na teba a zelam vela sil 🙏🙏🙏na MK je zopar podobnych tem a kocky maju aj sukromnu skupinu isto by ste sa podrzali navzajom

simic
autor
3. sep 2019

@ona12 odlucovanie placenty a preeklampsia... Neliecili ma tak ako mali, pustili ma z nemocnice a do dvoch dni bol moj anjwlik prec

andreal1
3. sep 2019

Je mi to strašne lúto 😢 Drž sa a ak sa ti zdá ze starostlivost o teba a babo podcenili podaj navrh na urad nad zdrav.starostlivostou aj ked nevladzes... drz sa

sebastianmathias
3. sep 2019

Dobry den viem presne co prezivate ja som prisla o prveho synceka v 38tt rodila som ho prirodzene a nebol otoceny takze ritkou problem s placentou.Teraz to budu v septembri 3 roky 😔 co sa to stalo na cintorin chodim za nim tak casto ako sa len da bohuzial cas clovek nezastavi a stale to boli a boliet bude nikdy ma to neprejde a neprejde ani jeden den aby som si nanho nespomenula.Ale nezufajte podari sa musite len verit nam sa zadarilo a mame chlapceka 😊 zase i ked nam vraveli do 7 mesiaca ze to bude dievcatko 😁bol to sok a bala som sa ze opat sa to zopakuje to iste a mavala som nocne mory a cele tehotenstvo som pretrpela v strachu ale vdaka Panu Bohu zanho i ked da teraz zabrat aj za starsieho braceka som zanho velmi vdacna lebo naozaj dietatko je Dar Bozi.

simic
autor
3. sep 2019

@sebastianmathias nikto nepochopi tu bolest len ten co to prezil :( aka bola pricina ak smiem vediet? ... Je to neskutocna bolest a to prazdno.... Mam jazvu na bruchu ale domov som si odniesla len tabletky na zastavenie laktacie miesto babatka /+:(

sebastianmathias
3. sep 2019

Problem s placentou nevyzivovala tiez som odisla domov s liekmi na zastavenie tvorby mlieka a s instrukciami ako si pichat injekcie do brucha cely mesiac aby som nedostala infekciu ked vsetci odchadzali s babatkami a ja bez neho😔

bobricek1979
3. sep 2019

@simic moja veľmi mi je to ľúto asi ani neexistujú slová čo by som chcela povedať na zmiernenie tvojho smútku chcem ti len vyjadriť moju úprimnú sústrasť a nech vám váš anjelik tam hore privolá čím skôr dieťatko aj keď viem že to rany na tvojej duši za to malinké asi bude bolieť do konca života. Drž sa modlím sa a určite daj na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou

simic
autor
3. sep 2019

@bobricek1979 dakujem :( vrja nema zmysel to niekam davat lebo vsetci su skorumpovani a drzia pri sebe aby to ututlali

simic
autor
3. sep 2019

@sebastianmathias je to strasne :( my sme mali vsetko pripravene pozehlene veci pripravena taska kociar postielka vsetko :( manzel to musel vsetko upratat a teraz sme u mojich rodicov.. Pozeram ze ste z Roznavy.. My tiez

bobricek1979
3. sep 2019

@simic no čo ti poviem he to boj na dlhé lakte to hej veď to denne dávajú ako sa iný súdia čo prišli takou chybou o deti ale malinký a aj ty di zaslúžite vedieť a vidieť spravodlivosť

sebastianmathias
3. sep 2019

My tiez sme mali vsetko prichystane taktiez ale ja som to casom dala prec s tym ze uz dalsie nechceme ale potom sme skusili a vyslo to😊ale potom som nic nekupovala az po porode.

simic
autor
3. sep 2019

@sebastianmathias ja by som najradsej prespal ten cas kym budem moct otehotniet.. No po sekcii je to zlozitejsie

sebastianmathias
3. sep 2019

Bohuzial😞 to sa neda len s tym sa naucit zit a ist dalej clovek cas nezastavi.

miadi
3. sep 2019

@simic ja som rodila v 18tt maly mal geneticku vadu a prestalo mu byt srdiecko. Najhorsie to bolo v tej nemocnici cakat s vyvolavackou a potom ho dali do perinky a dali mu mini ciapocku bol malinky ako iPhone a lahky ako handrova babika. Vybrali sme prenho kremaciu a spolocny hrob pre babatka ako on. TP som mala podobne ako Meghan Markle a princ Harry takze este aj tie ich celebritne spravy snim mam spojene. Nastastie mam uz doma zdrave krasne žive dievcatko tak koli nej som smutok odhanala. Život ide dalej. Maly anjelik nam za seba poslal nahradu ., alebo sa k nam vracia v zdravom tele podla toho čomu človek chce verit. Teraz som v 20tt (zadarilo sa 5m Po) a dufam ze Toto rainbow baby bude v poriadku. Velmi sa nanho tesime. Uz nech su vianoce 😁v January tp . Po burke slz zasvieti slnko a zivot ti daruje duhu. Raz budes mat žive zdrave deti a tie zaplnia tu prazdnotu čo teraz citis. Nezabudnes no ta bolest bude tupšia a život je aj tak krasny. Krehky trpky sladky ale aj uzasny.

evinqua
3. sep 2019

@simic ja som rodila v 27tt uz mrtvu dcerku kvpli preeklampsii, o par dni to budu 4 roky. Po 15 mesia coch som otehotnela a sice sa preeklampsia zopakovala/preventivne som si uz pocas celeho druheho tehotenstva pichala clexane a mne bohuzial ostal vysoky tlak od pr eho tehotenstva az doteraz, asi je to psychogenne nevirm sa vyrovnat so stratou a nikdy nebudem s tym vyrovnana, /,druhe tehotenstvo bolo narocne psychicky aj fyzicky bala som sa pripravovat veci, co ak zas. ..dotiahla som to stastne do 37tt ale dalsie tehotenstvo uz neplanujem, vsetci mi povedali, ze aj do tretice by sa asi zopakovala preeklampsia

katie253
3. sep 2019

@simic Ahoj, pridaj sa K nám do skupiny Mamičky anjelikov...

lula313
3. sep 2019

Poznam tri prípady porodu mŕtveho babatka a všetky tri baby už majú zdrave babatko(otehotneli veľmi rýchlo). Držím palce, nech to rýchlo prebolí a anjelik Vám posle za seba náhradu

nikusiak9
3. sep 2019

@miadi an vam vysli zle.morfologicke sona?

simic
autor
3. sep 2019

@katie253 neviem ako sa tu hlada skupina :(

simic
autor
3. sep 2019

@lula313 dakujem :( len po cisarskom je to narocnejsie

miadi
3. sep 2019

@nikusiak9 uz prve krvne testy v 13tt boli zle NT 3.4mm 1:2 DS a 1:5 Edwards . Isli sme na DNA test Panorama potvrdilo DS .. isli sme na amnio no ani ho uz nerobili Lebo na utz pred uz nebilo srdiecko tak som rovno ostala v nemocnici a šla rodit, Nastastie bola akurat u nas mamina z sk a bola cely den s malou ona. Lebo rano sme sli na amnio z domu kym mala este spala a vratili sme sa uz spala . Bolo to prvy x cp bola bezomna cely den . A zvladla to vdaka babi ok len Potom Ta separacna uzkost u nej bola vacsia, Aj mi vycitala ze som jej odisla Ale vysvetlila som jej co sa stalo. Nadej ze maly je napriek vsetkemu zdravy som v sebe živila až do konca.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimuska125
4. sep 2019

@simic moja nikdy som toto nezažila.. Neviem ako sa cítiš ale držím prsty nech to zvládneš.

hencsiii
4. sep 2019

@simic ja som tiež zažila, prvý bol spontánný potrat v 15tt, druhý tiež spontánný potrat v 7tt a to tretie bol ten najhorší :( rodila som dcérku ktorá tiež už bola v nebíčku v brušku v 31tt, tešili sme sa všetko pripravené a takto sme dopadli, buduci tyzden to bude 2 roky ale aj dodnes na nich myslim kazdy den. Sice sme odvtedy dalsie dietatko neriesili ci chceme alebo nie, ale zatial na to stale necitim, je to velky psychicky sok a neviem ci este raz do toho budem mat silu dat alebo nie

2231987
4. sep 2019

@simic ☹ drz sa...

anickalieskovska
30. sep 2019

@simi..prežila som...😢

lenuska0075
30. sep 2019

@simic drž sa, je mi to veľmi ľúto. 😪💙

jania023
30. sep 2019

@evinqua ahoj ak sa mozem opytat tak ten clexan to nejak pomahal? Ja som mala tiez preklampsiu a skoro som aj s malou umrela. Vraj je 10% sanca ze aj pri druhom to tak bude
Ja mam aj mutacie krvne ale kedze o tom nevedeli tak mi nic nedali

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre