Na potrat čakám doma

mim987
25. aug 2020

ahoj. Čakám už týždeň na potrat doma. Od včera večera mám také mierne bolesti v podbrušku a krížov. Myslíte, ze sa to uz ide spustiť alebo je to nejaký problém a mám bežať do nemocnice? Bojím sa , ze mi tam spravia kyret aj keď to nebude nutné. Okrem toho sa mi teraz ani moc nedá, som doma sama s dvojročným synom.

janulka257
25. aug 2020

@mim987 ahoj, to ma mrzí... ak by si silno krvácala, určite choď. Držím palce

mim987
autor
25. aug 2020

@janulka257 práveže mam len výtok o piatka, od vcera také pobolievanie a nič. Tak neviem....na krvacanie som bola pripravená, aj na bolesť ale toto je len take ako par dni pred MS,nic viac a nevie. Ci to začína už alebo je to nejaký zápal nedajbože. To by som mala asi aj teplotu ci?

mim987
autor
25. aug 2020

ak sa nič viac diať bebude tak pôjdem poobede na pohotovosť.

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kataka10
25. aug 2020

@mim987 ja som mala prvy potrat doma a druhy kyretaz. Po tom domacom som mala dost problemy, neprestavala som krvacat a musela som potom chodit viackrat na odber krvi. Za mna bol bezpecnejsi a aj menej bolestivejsi ten kyret. Pri domacom potrate sa totiz nemusis dobre vycistit a mozes tak ci tak skoncit na kyretazi. Ale chapem, ze ked mas sama synka doma, tak to je dilema.

len_nig
25. aug 2020

@aiti neviem o čo ide tebe, ale ona nejde na interupciu, podľa mňa čaká na spontanny potrat tak neviem načo sem dávaš také filmy.......

jaskolka
25. aug 2020

Bojíš sa, že ti spravia kyret, aký nebude nutný? Neviem, nerozumiem tomu trochu... Ak nezačnes spontánne krvácať, ten kyret bude nutný.. Ci chceš riskovať infekciu?

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
len_nig
25. aug 2020

@aiti prosím ťa, radšej to vymaž....

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
25. aug 2020

@aiti o potratovej tabletke sa tam nic nepise a keby si bola trosku empaticka, z jej slov vycitis, ze s tym nie je moc OK. Cize to dieta urcite chcela! 🤦‍♀️

len_nig
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
25. aug 2020

@len_nig neskutocne neempaticka osoba je 🙈🤦‍♀️

mim987
autor
25. aug 2020

Ďakujem baby. Čakám na spontánny potrat doma,pretože babo umrelo. Jaskolka, myslím, ze môj strach je opodstatnený, pretoze tu sa kyret robí vždy, inú možnosť ani nezvyknú žene spomenúť keď sa jej niečo stane. Takže rátam s tým, ze oed pôjdem na pohotovosť tak sa o inej možnosti baviť ani nebudú aj keby som bola úplne v poriadku. Btw, infekciu môžeš dostať aj po kyrete.

len_nig
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
len_nig
25. aug 2020

@mim987 držkaj sa ♥ verím že to zvládneš aj bez kyretu, presne ťa chápem, aj ja som sa takto bála. Daj vedieť ako si dopadla. 🍀

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
len_nig
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
25. aug 2020

@berenika39
@emjee
@rusalinka

Adminky, mate pocit, ze je OK, co sem dava @aiti ????

len_nig
25. aug 2020

@veronikaszabova už som ju nahlasila, ignorujme ju 🙂 Nech sa ukája doma

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
acrobaleno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
derdia
25. aug 2020

@mim987 ahoj a mas potvrdene, ze babo naozaj umrelo? Aj kamosma takto bola nic sa nedialo, sla k inemu a ten jej povedal, ze je nornalne tehotna... Ten predtym sa pomylil... Teraz ma ta mala uz rok. tak skus ist este k niekomu inemu na sono, ked sa zatial nicc neudialo.

sense
25. aug 2020

@mim987 mne dal lekar lieky cytotec, aby sa to rozbehlo same... ale zatial len chodim okolo nich uz tyzden, ... ale s tym ze som si vybavila este sono u ineho lekara kam mam ist zajtra v nadeji, ze ak uz fakt nadej nie je ze sa to rozbehne uplne same...

veronikaszabova
25. aug 2020

@sense
@mim987

Baby, strasne mi je luto, co prezivate :(

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre