Menstruačné cykly po kyretáži

rejmonz
23. apr 2019

Ahojte pokyretazove zienky,
spomeniete si ake ste mali prve cykly po zakroku? bolest dlzka intenzita oproti ms predtym?
Len ma zaujima, ci daktora mala cyklus s 'bolestami' aj 2-3tyzdne...prva ms mi prisla po5tyzdnoch, riadne supy ale preslo 6dni, na kontrole vsetko ok, bolest potom uz ziadna... teraz som mala 2.ms, nabehla super presne na 35DC ako kedysi ale stale ma taha boli podbrusie, dnes som uz 13dc a citim este aj vajecniky asi kde mam 🤦‍♀️😁lekarka ma prezrela sonom, sliznica ok, vajicka este vo folikuloch a cakam na vysledky kultivacie 😣 ovulacne bolesti to nebudu, nakolko ma brucho taha nonstop od menzesu

nevludna
23. apr 2019

@rejmonz ahojky, ja som bola v januari na kyrete v 13tt, prvy menzes prisiel na 29 den - bolestivejsie, kratsie. Druhy menzes prisiel na 40 den-uz take normalnejsie, 6dni ako predtym. Odvtedy ovulaciu citim mega a tiez ma furt boli podbrusko+krize (som 21DC) Najma prava strana. Tento mesiac sme sa zacali uz snazit, tak uvidim. Ked dostanem kramy, tak pojdem po nich na kontrolu, ci je vsetko ok.

rejmonz
autor
23. apr 2019

@nevludna no aj ja presne koniec januara v 13tt 😣 takze ta pobolievalo aj po krvacani teraz ci az od ovulacie? lebo my sme sa presne chystali tiez tento mesiac posnazit, ale teraz som na velkych pochybach co sa to deje a ci nemam este dalsi cyklus preckat 😒 aj ked na psychiku by mi najlepsie bolo. keby mame opat 2 ciarky 😔

nevludna
23. apr 2019

@rejmonz moja, mrzi ma to😞
Mam pocit ze to zacala tesne pred ovulkou a pokracuje dalej. Ale ja vobec netusim, ci to bola ovulka, co som citila alebo nie. Bo nikdy predtym som to necitila. Takze neviem, co sa deje.
Ja uz nevydrzim cakat, okolo mna vsetci rodia, a mna ubija, ze ja si moje nemozem pomojkat a pritulit ako ony mozu:(. Ale mam aj mrte strach zasa z toho pocitu, ze ziadne ciarky a kramy. Take rany za ranou. Ale snazime sa.

rejmonz
autor
23. apr 2019

@nevludna jj tak isto som natom aj ja 😣 vsade pupky, kamaratky babatka a my co ☹️ a presne celu dobu od kyretu som sa utesovala a cakala na tuto druhu ms, nech sa uz neutapam v tom smutku zo straty a prazdna, ale teraz sa zas bojim ze ak sa zadari, ci s nami vydrzi a nebudem si vycitat ze sme sa do toho hrnuli😔

nevludna
23. apr 2019

@rejmonz nie, na take sa posnaz nemysliet (aj ked viem,ze je to tazke). Vnimaj len pritomnost, neubijaj sa vymyslenou predstavou, ktora ta nici. Ja sa snazim skor mysliet v tomto momente, nie na to co bude (jedine ten pocit, ze zasa kramy a sklamanie coskoro pride, ale hned to zahanam prec). Neboj, dockame sa, myslim, ze si to budeme o dost vazit a viac uzivat 🙂)

rejmonz
autor
23. apr 2019

@nevludna tak to bez debaty, ja som uz teraz vdacna aj za ten pokakany menzes 😂 prvy ked dosiel som az revala od radosti, ze je vsetko. ok a fungujeme dalej 😁 ale je to tazke.. velmi

nevludna
23. apr 2019

@rejmonz ano, tiez to bolo asi jedine obdobie kedy som sa tesila z menzesu. Ale povedala som mu, ze mu dakujem a uz ho potom nechcem vidiet :D :D

Ano je, ale sme silne!!! To dame 🙂)

rejmonz
autor
23. apr 2019

@nevludna no veru, chlapi to za nas nevynosia tak musime bojovat 😁💪

mima172
23. apr 2019

@rejmonz Ahoj 🙂 Moja skúsenosť je taká, že sa mi troška skrátil cyklus - z 29 dní na cca 25-26 dní a čo som nepoznala je to, že ma začína bolieť brucho už aj týždeň pred MS :( Vlastne buď mám MS alebo ma bolí brucho... takých, že "fajn" dní, kedy ma brucho nebolí je naozaj máličko.... Pred potratom a následnou kyretážou som niečo také nepoznala.
Aj teraz napr - som 17DC a už ma bolí brucho akoby mala MS prísť každou chvíľkou 🤐

nevludna
23. apr 2019

@mima172 tak isto to mam ja. Viac bolavych dni ako pred MS, ako tych, ze nic necitim.

mima172
23. apr 2019

@nevludna Presne tak... a akurát si každý mesiac nahováram, že "to" možno opäť vyšlo a aj tak vždy príde MS 😒🙂 Ale tak čo narobíme, všetko je tak ako má byť... (aspoň ja sa tým utešujem 😀 )

rejmonz
autor
23. apr 2019

@mima172 och tak asi je to 'normalne', ale odkedy mi. prisla ms este nebolo dna ze by som podbrusie necitila 😒to sa clovek ani nevie uz na nic ine sustredit, po tolkych dnoch ziadna ulava a este lekarka ma. dorazila slovami ze sa moc sledujem........lebo mi robi radost ze mam bolesti namiesto toho aby som sa tesila na snazenie 😔

rejmonz
autor
23. apr 2019

@mima172
@nevludna kupila som po ceste domov termofory a idem sa poobkladat okolo panvy cakomprask, nech to slak trafi uz 😁

nevludna
23. apr 2019

@rejmonz to mam aj ja v plane kupit, omg. Nepisem si so svojim ja?😄 vcera ked mi moj manzel polozil na krize jeho teplu ruku, tak to bola ina slast😄😄
Tiez ma to stve, bo mi to dava nadej, ze sa mozno podarilo a urcite tie svinuchy kramy pridu😩
Ale
Cakomprask😄😄

nevludna
23. apr 2019

@rejmonz ty sadomasochystka😄

rejmonz
autor
24. apr 2019

@nevludna 😁😁😁 mozno hej ale ja budem mat manzela az o 4tyzdne 😂 ale este sme aj z tej istej lokality ako tak pozeram 😁 obklady boli super, ale co je este lepsie, vyzera, ze tabletka pomohla, rano ovela mensia bolest, takze asi tam mam dakych hnusakov nakotenych 🤦‍♀️🤦‍♀️ uvidime ked doberem vsetky, modlim sa. nech to prejde uplne 😁

rejmonz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rejmonz
autor
27. máj 2019

@nevludna
@mima172 ahojte žienky,, tak co nove po mesiaci? 🙂 Mne prisiel 3dni pred svadbou menzes, tak som doma chvilku posmoklila a uznala, že asi bolo este priskoro, i ked ani snazeniu sme vela nedali, stihli sme len 2krat cez ovulaciu, no po tych reciach ako sme po kyrete "velmi plodne" som sa trošku nadejala, že sa mozno postastilo...takže tento cyklus na to "vlítneme" poctivo a pravidelne a uvidi sa 🙂

nevludna
27. máj 2019

@rejmonz ahoj, no ja mam dostat v piatok kramy, tak uvidime😞 snad to vyjde...ja ked som naposledy dostala kramy (1.po povolenom snazeni po kyrete), tak som strasne revala...ale asi mi to pomohlo a povedala som si, ze sa mi neoplati tak trapit kvoli tomu, vesmir snad vie co robi. A zacali sme si z nasho sexu aj srandu robit(nie presne zo sexu ale zplodenia). Hovorime, ze aku smenu ide drahy vypustit, minule pri orgazme az zakrical, tak sme si robili srandu, ze ich vyslal s vykrikom do boja a tak😄😄Tak snad ma to uz tak nepolozi, ked ich dostanem...drzim palce a vela sexu prajem💪🏻💪🏻

mima172
27. máj 2019

@rejmonz Ahoj 🙂 Prežila som si biochemické tehotenstvo... Tešili sme sa len pár dní a zasa realita 😐
Teraz očakávam ďalšiu MS v piatok a úprimne veeeelmi dúfam, že príde lebo práve som na PN kvôli angine a podozreniu na mononukleozu 😪 Tak sa len modlím, nech to je "len" ta angina...
Aaa gratulujem ku svadbe 🙂 Nas to čaká v auguste ☺️

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rejmonz
autor
27. máj 2019

@nevludna hej tiez som si hovorila ze nebudem sklamana a zas rano presne na 35.den som zacala spinit..no aspon cyklus mi ide na den presne zatial :D asi som zbytocne hned po 2.ms cakala zazraky..
ale aj tak som zacala revat doma samozrejme, manzel ma uz potom hresil preco to hrotim, ze nam to nikam neujde...a pravdu ma, snazim sa nato uz ani nemysliet, byt stastna spokojna aj bez babatka (zatial),aj ked je to tazke nepremyslat nad tym vsetkym...musim proste hlavu vkuse zamestnavat nech nedostane ani len sancu sa nad tym zas trapit :D tak tfuj tfuj, ak by sa aj dostavila mrcha, dame to nabuduce, aha ide leto, budeme sa krochnit a relaxovat :D
ja budem mat od nedele ovulaciu, tak bud tyzden si "zasportujeme" ajaj :D

rejmonz
autor
27. máj 2019

@mima172 ajaj, mna chytala mandla min tyzden, nastastie som sa toho zbavila, tak skore uzdravenie prajem 🙂 aaa keby aj nahodou sa tam mrňús doplavil, ziadna panika, mam kamosku kt.. otehotnela cez horucky pocas chripky presne a maju krasnu zdravu bambulu..🙂 ďakujemeeee, bol to zaujimavy a krasny zazitok a uprimne dufam, ze uz to nebudem musiet zazit a zariadovat znova :D :D

rejmonz
autor
27. máj 2019

@zara1357 ochjoj, to ma mrzi :( a nebola si aj zle vycistena alebo cosi? ked sa to tak cele velmi rozhadzalo..ja som mala tiez mega obavy ci sa mi da telo dokopy, teraz som mala 3.ms od kyretu a zatial klopklop ide presne, len mam semtam take mierne bolesti pocas cyklu, kt. som predtym nepoznala...takze si len vravim, ze ak to aj teraz este nevyjde, nic sa nedeje a telo to poriesi samo az bude pripravene 🙂 len nech uz to na druhy pokus ma krajsi zaver

nevludna
27. máj 2019

@rejmonz aj ja gratulujem k svadbe❤️
Nooo ja som sa zacala zameriavat na cvicenie a prechadzky a knihy a ciel som si dala, aby som bola zdravsia a krajsia😋🙈😄 tak som vytesnila ten ciel mat dieta za kazdu cenu (aj ked obcas ma to samozrejme chyti, ale len na chvilocku a hned si pripomeniem, ake je uzasne si pospat cez vikend kolko chcem, ze je vsade poriadok a nikto ma “neotravuje”) 😉
Ale uz mam pokusenie ist kupit test a skusit😄😄 ale uz ma to tak netaha ako pred prvymi kramami, kde som tyzden pred kramami testovala jak diva a ohybala ten test pod svetlom hladajuc naznak zivota🙈 ale tiez ma tesi, ze cyklus je ok

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevludna
27. máj 2019

@zara1357 a lekarka ti nevie nejako pomoct?:(

moncich
27. máj 2019

Ja som mala kyret na začiatku februára v 17tt. Zatiaľ som mala 3 ms a začali sme sa snažiť od minulého cyklu, ale zatiaľ neúspešne. Cyklus mám viac menej rovnaký, ALE mám hrozný PMS. Od ovulácie mám nafúknuté brucho ako balón a 5 dní pred MS som mala stále kŕče, boleli ma kríže, bola som naladova. Tento mesiac som zase začala piť alchemilkovy čaj a beriem gynex. Skúšam či ten PMS nezmizne. Aj mne by na psychiku pomohli najviac 2 čiarky. Mám dvojročnú dcéru tak sme sa s manželom dohodli že dáme tomu šancu do augusta a keď sa nepodari, malá pôjde do škôlky a ja do prace. Mám pocit že potrebujem hlavu zamestnat niečím inym, lebo takto si casto doma poplacem za synom v nebi a som smutná. Drzim palce nech sa ti cyklus upraví čím skôr a nech najdes //.

nevludna
27. máj 2019

@moncich moja:(( posielam objatie❤️❤️ Je mi luto tvojho synceka.

moncich
27. máj 2019

@nevludna ďakujem moja 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre