Mávam sny, že môj manžel má niečo so svojou sestrou

2. jún 2020

Ahojte zeny. Je mu tazko velmi. Neviem ci sa mozem s niekym z rodiny o tejto teme bavut ale asi nie. Je mi to trapne. Ma manzela zijeme spolu uz par rokov. Mame spolu 2 male deti. Na zaciatku ako sme sa spoznavali tak som chodievala k nemu aj som tam prespavala. samozrejme byval s rodicmy a sestrou. A jeho sestra chodila v gatkach pred nim. nemala som s toho vtedy dobry pocit no ale nehala som to tak .. jemu som stale gucala do hlavy nech jej vysvetli ze tieto veci si nech odpusti .. po case s vekom to ustpilo. niekedy som mala z nich taky pocit ze spolu nieco maju no a ktovie. mavam teraz aj sny take ze on ju prstuje a ja ich pritom pristihnem. Na to sa zobudim a som na oboch nahnevana. Ja neviem preco sa mi to deje. kym bola slobodna stale si nasli taku chvilu aby boli sami. pros normlane odpovede. vdakaim poradte co si mam o tom mysliet poprosim nor

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
2. jún 2020

Okrem toho, že chodila pred vlastným bratom v nohavičkách sa ešte čoho dopustili?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misha666
2. jún 2020

to mi pripomina vtip ako Dezo hovori Arani... "aaaach Aranko, ako ten cas leti, za mlada si mi bula sestra, nedavno zena a teraz si mi svekra " sorry musela som, urovnaj si to v hlave :D moj drahy ma dve sestry a nevidim problem ked su pred nim v nohavickach, resp boli bo uz ma kazda svoju rodinu :D boze ved je to sestra :D aj na plavky ziarlis? :D

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
francuzka17
2. jún 2020

panebože, niektoré ženy ešte aj na sestry mužov žiarlia... a nemá náhodou aj mačku alebo niečo také, čo chodilo holé pre ním? Ja som tiež chodila tak doma bežne a vôbec za tým nikto nič nehľadal

mondolina
2. jún 2020

Neviem či si pochopila nad čím sa mi pozastavuje rozum. Nohavičky to nebudú.

veronikaszabova
2. jún 2020

Omg. Mat tvoje problemy - co ti vadilo na tom, ze chodila v spodnom pradle pred nim? Ved su surodenci

maminuska
2. jún 2020

takáto téma tu už bola , kde priateľka a písala že má podozrenie že je sestra a brat spolu spávajú .
Pravdou je že incest medzi súrodencami sa vyskytuje častejšie ako si myslíme.

nistika
2. jún 2020

pre Boha ženy nebuďte také zlé! autorka sa za svoje myšlienky hambí a sama im nerozumie a vy ju hneď pošlete do karanteny, len za to že ich vôbec má....vám neblysne hlavou občas nejaká icestná nechutnosť, ktorú hneď vyhodíte do kolonky neprípustné? no a jej sa to deje vo väčšom...osobne musím povedať že švagriná v tangáčoch je dosť neprimeraná. osobne mi nevadilo že tak chodí pred bratom ale predo mnou osobne..mala som vždy pocit, že prekračuje moju osobnú hranicu. nikdy som samozrejme na to nič nepovedala, ale keď už sme mali deti a ona sla s nami na kupalisko v tangoplavkach to som už mala pocit že je to vysoko nevhodne....ale to je jedno. jednoducho jej neprimeranosť sa mohla preniesť aj do myšlienky incestu s vlastným bratom - je to výsledok akéhosi pohoršenia, nie žiarlivosti a nemusí byť hneď vadná. som za to, že dospelí ľudia maju chodiť pred sebou oblečení.

veronikaszabova
2. jún 2020

@nistika pise o nohavickach, nie tangacoch

nistika
2. jún 2020

@veronikaszabova ale niekto môže byť citlivejší. to čo mne robia tangáče, jej môžu obyčajné nohavičky

jankapepe
2. jún 2020

Normálna odpoveď: daj sa liečiť.

bodka2213
2. jún 2020

Niekto asi pozerá veľa ,, americký filmov "🙈

mondolina
2. jún 2020

@nistika
Videla som veľa žien aj mužov na kupku v tangáčoch a nebola som pohoršená, prečo aj.

nistika
2. jún 2020

@mondolina ťažko sa mi to vysvetluje....tiež vydávam vela ludi na kupku v tangacoch, ale nemam ich na svojej deke....je to pocit ako ked nevieš kam sa máš pozerať....tento názor je môj pocit, netvrdím že ludia nemaju pravo chodit v tangacoch na kupalisko, ale jednoducho citim sa zatlacena do kuta - ako keby mi niekto tlacil nejake informacie o nom o ktore nestojim (konkretne jeho holy zadok) opakujem je to pocit nie vyhlasenie, ze zakaz tangacov..

mondolina
2. jún 2020

@nistika
Rozumiem čo myslíš.

handika
2. jún 2020

Mon muz ma 3 sestry a kazda jedne sa premava hociako pred nim vsak su to surodenci a spolu vyrastali preco by som mala na ne ziarlit

cervenaruza123
2. jún 2020

Ahoj. V kazdej rodine je to v tomto smere aj trochu ine, niektori chodia dost dlho pred sebou pomaly aj nahi, niektori uz od detstva deti navzajom chrania pred akoukolvek nahotou. A tie rozdiely v rodinach nas teda mozu niekedy rozhadzat, ked si zvyknuta na to, ze nieco je nevhodne a zrazu v inej rodine je to normalne. Myslim, ze tie sny mozu pramenit aj z toho, ze ma zo sestrou dobry vztah a niekde podvedome ju mozno citis ako ciastocnu konkurenciu. Surodenci predsa len maju medzi sebou specificke vztahy a ziaden vztah neponukne vsetko to, co ponuka surodenecky, cize mas pocit, ze ju akoby nedokazes uplne nahradit a dat mu vsetko to, co potrebuje. Matky tak "ziarlia" na synov, sestry na bratov, ked si najdu frajerky a podobne. Nie je to zase az take malo caste. Myslim, ze u teba sa spojil ten cudny pocit z prekracovania tvojej hranice intimity (mne by tiez prislo neprijemne, keby predo mnou nejaka zena behala v gatkach) a to, ze maju doverny vztah a bojis sa, ci nie je akoby konkurenciou, ci nemoze zasahovat do vasho vztahu, ci manzela nemoze ovplyvnovat viac ako ty sama. A z toho vznikol sen, ktory je akoby obrazom tvojho strachu, akurat je ten sen o dost neprijemnejsi ako ten realny strach. Sny su vacsinou len odrazom nasich vnutornych bojov ci pocitov, malokedy odrazaju realitu a dost pochybujem, ze by si sa v tomto smere mohla bat incestu. V snoch si casto nasa msel "upratuje" a casto ked pochopime co naznacuje nejaky sen, uprace to ako "vyriesene" a sny nas prestanu tak casto trapit. Mozes to pripadne riesit aj so psychologom, v takychto veciach vedia dobri psychologovia velmi dobre pomoct, ak uz sami nevieme co a ako. Drzim ti prsty 🙂

savoya
2. jún 2020

Kolko bratov so svojimi sestrami spavaju a nikto o tom nic nevie....

wieruska1
2. jún 2020

Keby si mala dvoch bratov spolocnu detsku izbu a kupelnu spojenu s WC, zistis ze sa deju aj “bizarnejsie” veci ako chodenie v gatkach. 😂

lejka11
2. jún 2020

Hmmm veď sestra a brat nie?? Asi nemáte súrodenca či??

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
2. jún 2020

Asi sa pre nieco citis nepritazliva, alebo mas pocit, ze si s muzom prestavate rozumiet, alebo mas z jeho strany pocit ochladnutia, alebo tak podobne.
A to si premietas do predstav, ako ta podvadza. A kedze uz v minulosti si ho podozrievala so sestrou (myslela si si, ze asi by medzi nimi mohlo nieco byt), tak sa ti to takto transformuje.

Kamoskin muz mal milenku. Pravidelne mala vtedy sny, ako ide pustym mesto a na ulici stretne muza i s milenkou. On sa k nej chova milo a nezne a ona si jeho pozornost uziva a on je z toho uplne uneseny, aka je sladka. A obaja, ked ju uvidia, tak sa jej zacnu brutalne vysmievat. Budila sa potom s placom a strasne ponizena.
Trvalo to dovtedy, kym sa s jeho neverou nevyrovnala.
No ked sa s jeho milenkou nakoniec stretla, ta k nej bola mila. Nikdy ju neurazala a nevysmievala sa jej povysenecky, ako sa jej snivalo.
Citila sa ponizena neverou, tak si takto prenasala.

Tvoje sny mozu byt tiez len prenesenie do obrazov toho, coho sa sama bojis.

panelacikova
2. jún 2020

@moonlight1210 mňa by zaujímal fakt, prečo sa kamoška stretla s milenkou muža? čo ju k tomu vlastne viedlo?

lindusss2016
2. jún 2020

@savoya kolko?

moonlight1210
3. jún 2020

@panelacikova priviedol ju k tomu nakup v tom istom obchode. 🙂

len_nig
3. jún 2020

Neviem no, ja nemám problém pred bratom sa prejsť v nohavičkách či plavkách, aj sme spolu niekedy sami ale teda nikdy by sme spolu nevedeli nič mať :D nehovorím že to nie je reálne medzi niektorými súrodencami, ale si myslím že je to veeeľmi nepravdepodobné.

milenke
3. jún 2020

Tak sníva sa ti to preto lebo nad tým stále rozmýšľaš... A podla mňa dosť preháňas... Asi preto ze maju spolu dobry vzťah zdá sa ti ze si s nou ma viac co povedat ako s tebou?ved je sestra!! Proste partak na celý život pokiaľ sú dobré vzťahy 🙂 to je normalne myslím ze nemáš súrodencov že? Ak máš tak nie vekovo ku tebe že ?
A to ze chodila v gatkach a co? Minule sa priateľov a sestra pred nami prezliekala chodila v podprsenke a vôbec ma nenapadlo sa zamyslieť nad tým ze prečo to robí.. Ci je to divne... As teraz mi to prišlo na um keď ti píšem 😅 normálna vec 😅
Myslím ze len ziarlis na ich vzťah pekný súrodenecky🙂 a možno na ňu? Ako ženu?
Hlavne toto nevibal na svojho muža mi znesieme na MK všetko 😅 no on by teda nemusel...

sany90
3. jún 2020

Podle me to je zarlivost na jeho setru... je to uplne normalni ze surozenci chodi doma nech to jsou trenky nebo gatky s trickem... normalni clovek by nad tim ani nepremyslel... takze to nechej tak urcite se nic nedeje Jinak by to bylo chore...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre