Ahojte, chcem sa spýtať aká bola vaša váha na začiatku tehotenstva. Chceli by sme už bábätko ale neviem či by som nemala výrazne schudnúť pred otehotnením lebo sa bojím že hrozné priberiem a budem mať 150 kíl 🙈 od malička som plnostibla ale teraz mám k tomu aj depku už 🤦 momentálne mám 79kg a 168cm veľmi zle?
@erinka19999 ked som otehotnela som mala 75kg a tiez mam taku vysku 🙂 najprv som dokonca schula 3kg a pribrala som na 82 🙂 po porode som dovom dosla s 72kg 😁 a to ti poviem nijak zdravo som sa nestravovala 😁 prve mesiace co som schudla som nemohla nejak jest tak som fungovala na cipsoch tycinkach a pizzi 😁 az postupne sa mi vratila chut to jedla 🙂
Pri prvom 61kg a druhe 60kg vyska 170cm. Pri prvom som nabrala 20kg🙈 druhe mam mesiac do porodu a zatial verim ze teraz ma tych 20nedobehne 😂
@erinka19999 neboj nic to ci priberies ci nie neovplyvnis 😁 kamoska chuda ako trieska a pribrala 25kg a jej sestra tiez chuda ako trieska pribrala 30kg !!!!! A to si davala na stavu velky pozor hovorila ze aj z vody pribera..
To nemusi byt vobec pravda, ja som vazila 52 kil a isla som rodit takmer 90 kilova, po 9 mesiacoch som bola na povodnej vahe. No kamosky co boli odomna tazsie isli rodit a boli “chudsie” ako ja. Niektore baby dokonca co poznam naozaj s velkou nadvahou 120kg a podobne pribrali pocas tehotenstva len 2 kila, ked porodili mali menej ako predtym. Je to strasne individualne, kazda sme ina.
@erinka19999 65 kg pri 171 cm ale svalnata postava. Prve tyzdne som chudla, teraz som konecne zacala prestat chudnut a zacala priberat (15 tt a pribrala som 0,7kg, stale som minus 1,3 oproti povodnej).
Otehotniet mozes, podla mna nemas dramaticku vahu. Ale jedalnicek a pohyb by som upravila, urcite ti ti neublizi ked chces mimi 🙂
Ja 52/53 rodila som 61 a do.mesiaca zas 52
@erinka19999 to si akože tlsta?? Si akurát. Neboj
Ja pri otehotnení 44 kg, v deň pôrodu 54 kg... ale asi ťa zaujíma skôr opačný extrém 😁. Inak mám 160 cm a malý pri narodení vážil 3,82 kg.
174cm a 70kg
Pred otehotndnim 43kg, v deň pôrodu 54kg. Som 3 mesiace po pôrode a mám 45kg. Výška 162cm
@erinka19999 168cm a 76kg. Nikdy som nebola chuda a kvoli stavbe tela ani nebudem. Pribrala som 26kil! Ale zrala som ako j....a 😁 16 a pol kg mi zislo do 2 tyzdnov, zvysnych 10 postupne tiez. Takze podla mna pohoda, netrap sa 😉
No pokusila by som sa mozno aspon 5 kg dole.
Mozes mat problemy s otehotnenim, ale nemusis na isto.
Otehotnela som s podobnymi cislami.
Pocas tehu som pribrala max 10 kg.
Nemusi to byt vobec tak, ze mam nadvahu, otrhotniem a hned budem slon.
Casto priberaju viac aj stihle.
@erinka19999 170 cm a keď som otehotnela som mala 72 a to som už mala viac. Podľa mňa by si mala schudnúť aspoň na normálnu váhu, keďže už teraz máš nadváhu.
Moja váha a výška je úplne inde ako Tvoja, ale napr. moja mama ma 168 cm a vždy bola plnostihla. Otehotnela asi s Tvojou váhou a počas tehu so mnou 20 kg schudla 😂😂😂 a nedrzala dietu, jedlá všetko a na kila... Dokonca prenášala a keď prišla do pôrodnice, že rodí, bola v 10tom mesiaci... Nepustili ju 😂😂😂 mysleli si, že z blazinca ušla 😂 otec musel letieť domov, lebo zabudli tehu knižku a keď som sa narodila, tak celý čas lekári len zalamovali rukami, že kde to dieťa-teda mňa-mala 😂
Ja som mala 50kg a 166cm. Pred porodom 65kg.. po porode 55kg. Teraz rok po porode 53kg.
Mala som 83kg pri 0
172 cm...otehotnela som prakticky hned a pribrala som 14kg
@erinka19999 Ked som otehotnela, mala som 62kil, rodila som ako 72kilova a z porodnice som odchadzala s 55 kilami. Teraz mam 60kg pri vyske 168cm..
47 🤦
170cm a 58kg. Pribrala som 12kg, vacsinu nechala hned v porodnici
@erinka19999 ahoj, ja som mala na začiatku rovnú 100ku, teraz mám o 6kg viac a mám ešte 48 dní do pôrodu...🙂
@erinka19999 pri otehotneni som mala 58g, 177cm. Pred pôrodom som skončila na 75kg. Do 7 mesiacov som mala svoju pôvodnú váhu, trochu to trvalo, ale našťastie sa mi neurobili žiadne strie, jedinú “pamiatku” na tehotenstvo mám celulitídu, tu som síce mala aj pred, v tehotenstve sa ale trochu zhoršila..
Ahoj. Ja som pred otehotnenim mala 75kg pri vahe 165cm, pribrala som 14kg pocas tehotenstva (maly mal 4,5kg) a po roku a pol od porodu som schudla na 63kg. Bolo to aj tym,ze za dietatom treba aj utekat plus do toho kojenie, takze to islo dolu pekne. Cize potesim ta, da sa v pohode po porode schudnut len zmenou zivotneho stylu s dietatom 😊 lebo ver mi, tvoj zivotny styl sa urcite aspon trosku zmeni prichodom drobca 😄
nieco by si mohla dat dole uz len pre svoj pocit. Moja normalne vaha je cca 60kg, vysku mam ako ty. Teraz mam 73kg v 33 tyzdni a citim sa ako slon. Neviem si predstavit ako ziju ludia uz len s 10kg nadvahou ked mne to teraz tak zerie nervy. Neviem sa dockat kedy to pojde dole.
Ja som pri druhom mala pred tehu 82kg a den po porode 66kg
Nie,moja znama je este tazsia ako ty a otehotnela.Dokonca plnsie tehotne menej priberaju.Vychvalovala sa ze pribrala len 7 kil za cele tehotenstvo.Ale to ze ma permanentne o 20 kil viac jak ja to ju netrapilo,trubku 😁 Ja som pribrala 17 a schudla 18.
@erinka19999 asi 46 kil som mala 🙈🙈🙈
Ja som otehotnela 167cm 78kg schudla som prvé 3 mesiace na 75 ( nevoľnosti )a teraz som c 35tt má mám 82 kg a jem úplne všetko normálne vôbec sa neobmedzujem sladké aj večer, a dúfam že po pôrode schudnem viac keďže okolo bábätka je veľa behanie a aj kojenie tak by som sa váhy vôbec nebála
49, rodila som s váhou 53
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala pri otehotneni 82, týždeň po pôrode 77. Pri oboch.