Ahojte strasne sa bojim , neviem ci je to len povera alebo fakt pravda
Som tehotna, zlakla som sa , chytila som celej pravej casti tvare lebo jedna osoba mi oznamila nahlu smrt cloveka ktoreho poznam ......stres som potlacila ale to chytenie za tvar vraj znamena ze babo bude mat tam flak , znamieko . Je to pravda , ci blbost ? Ach nech je to blbost !
DAkujem za VAs nazor !
Osobne si myslim,ze je to blbost......moja sestra je velky bojko,zlakne sa aj vlastneho tiena a mam pekneho a zdraveho syna......
niekto si s teba len vystrelil 😀
Hm, keď má niekto hemanglióm (hádam správne napísané) alebo oheň na nohe, tak sa matka pri ľaku chytila nohy či čo?????? Blbosti, povery, stredovek. 😉
moja babka tvrdi ze sa zlakla mysi a dala si pritom ruky za chrbat a otec ma na chrbte skutocne velke materske znamienko.... ale myslim ze to je skor nahoda..... hlavne na to nemysli ...a neboj bude vsetko v poriadku.... nestresuj sa stym zbytocne... je to len povera...
Nic v zlom, ale vacsiu blbost som este nepocula 😀 Mne raz jeden clovek povedal, ze ked si podopieram hlavu rukou tak budem tehotna...to by potom asi kazda zena na tomto svete iba rodila 😀 Verit takym veciam je iba strata casu.
tak baby ja viem ze je to na 99percent blbost ale co ked nahodou ? Verim ze nie je to pravda ale ano nesmiem pocuvat asi babky .....
Ale viete ked ide o babatko je citliva tema pre mna ako pre kazdu z nas , tak sa radcsej pytam !
No, tak keby to bola pravda, tak by moja dcérka musela mať znamienko cez pol tváre, keď som sa chytila v ľaku za pravé líce, lebo nám rachlo v kúpeľni vodovodné potrubie a všade striekala voda a lietali kachličky po celej kúpeľni.... 😅
podla mna ocikaj plienku a potri si nou tvar 😉 😀
@leishmania Áno, počula som že to zaberá 😀
dakujem za odlahcenie .....
Ja na take sprostosti vobec neverim, nemala by si sa tym zaoberat. Ludia, co to vravia su crazy.... 😀
@ada478 ked na to veris tak nezabudni dat potom cervenu snurku dietatku na rucicku, ci 3 x sa prezehnat ked babetko zyva ci nedovolit nikomu pozriet do kociara aby sa nestalo mu zoci a popripadne ho vzdy spluvat 😀 😀 😀 😀 😀 nad takymi vecami sa vzdy len pousmej a myslim si svoje.... a to sa mi casto stava lebo svokru mam povercivu poriadne... 😝
@ada478 Ked som otehotnela s druhym synom, maly mal 15 mesiacov a vrtulu v zadku a kedze si stale doladoval chodzu, v kuse pada a to odvsadial, to som bola zlaknuta takmer nonstop, este aj v noci, lebo si zmyslel, ze postielka uz neni prenho, tak z nej pravidelne vyliezal, a nie vzdy dopadol na nohy. Podla tejto divnej povery by nase babatko bolo samy flak, no ale CUDUJ SA SVETE, je to najkrajsie babatko v okoli, nema ani len malicku bodku 😀
@hadassah - boze skoro mi cvrklo 😅 😅 😅
@eaka ale ona sa len pekne pýtala,čo z nej robíte srandu...Niekto tomu verí,niekto nie.U nás zas sa hovorí,že ked ti padne na hlavu povedzme ovocie,alebo spadneš a kde budeš mať modrinu,tak tam môže byť materské znamienko.Ja moc tomu neverím,ani nad takým som hlavu nelámala,jediné,čo ma zaujalo,či dieťa moje je zdravé ked sa narodilo a nie to,či má znamienko,či nie.🙂
človek čo toto povie tehotnej žene nemôže mať hlavu v poriadku
ja som ani netusila, kolko povier v dnesnej dobe este existuje. vsetky som sa doteraz dozvedela len vdaka MK 🙂
ja som bola tak ochudobnena pocas tehotenstva a ked deti boli male. nikto nic, aspon by som sa dobre zabavila. ale nieco ma neobislo. teta zvykla merat lyzickami, ani neviem presne co, asi ze niekto na niekoho vela pozeral a potom z toho bolela hlava, alebo bolo zle. bolo mi to dost jedno a zmysel som nehladala. az kym som tam neprisla so synom a ked plakaval, tak mu chcela pomoct. vtedy som tak dorazne vsetkym povedala, ze si nezelam, aby nad nim carovali, ze uz som ich to nevidela robit. neviem, ci s tym uplne prestali, alebo sa predo mnou uz skryvaju...
a pamatam si to este z detstva. az raz mi to nedalo a hovorim tete, ze nech to da mne, ze ja presne odmeram, ci tych lyziciek bolo po carovani naozaj viac. nikdy mi to nedala do ruky. uz ako dieta som v tom zmysel nenasla a tym, ze mi to nechcela dat odskusat, tak som to povazovala len za folklor.
akože naozaj?veríš na povery?ja nie.a ani som o takejto povere v živote nepočula.to akože keď som si od zľaknutia chytila v tehotenstve tvár,tak malá by mala mať fľak,znamienko?takže nefunguje,malá nemá nič 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😀 😀 😀 😀 ja nechápem, ako nmiekto môže niečomu takému to veriť! Jasné, že to je blbosť