Ahojte tehulky aj mamulky cchem sa opytat ze v ktorom TT vam dr. prezradil pohlavie vasho babätka??? 🙂 Dakujem, a ak uz tu takato tema je tak sa ospravedlnujem a poprosim link 😉
dakujem, vtedy by to uz malo byt na 100 % ze??? mne pri prvej dcerke povedali uz v 16tt, zrejme to zalezi aj na polohe 😉
24tt
20tt doki povedal s istotou a potom mi to len potvrdzovali
Mne tiež okolo 20 tt. Ak sa pekne ukáže, dozvieš sa možno aj skôr. Mne doky po chvíli otočil obrazovku a spýtal sa: "Tak, čo myslíte, že to bude?" Drobec bol pekne z profilu, takže jeho vztýčený "pinďúr" sa nedal prehliahnuť 😀 . Dobre sme sa na tom zasmiali. 😵
20tt a potom takisto len potvrdzovali ako u bihan 😀
Mne to povedali v 18tt pretoze som bola na odbere plodovej vody a tam to je śtoprocentne.
mne povadal doky 19tt ale nie na 100% v stredu 9jan idem na 3D sono tak dufam ze to bude uz na 100%.
24 tt
u nas to vyhlasil uz v 15tt, ze to vyzera na gulky medzi nozkami....teda lekar sa tvaril, ze to 100perc. no a teraz som bola na usg v 21tt u inej lekarky a staaaale su tam gulky.... 😀 moj chlapcek krasny
16 tt a potom na 99% v 22 tt na 3D
v 31tt mi povedali, že budem mať dvoch chalošov, v 32tt som porodila 😀
...dovtedy sa nechceli ukázať
mne v 16tt, ale istotu sme nabrali az v 22tt 😉
No nam to doky povedal vcera,cize na konci 21tt pri morfologickom ultrazvuku lebo tie gulky medzi nozickami sa nedali prehliadnut.Uvidime,ci nam to na 3D potvrdia,ale verim,ze ano!
V 21 tt 😀
17tt
v 21tt 😉
mne v 18tt a v 20tt nam to potvrdil aj iny lekar 🙂
mne v 24 tt na 3d
mne v 31 tt, ale my s manzelom sme videli pipika uz v 20 tt,len doki vravel, ze on sa vyjadri, az ked bude mat 100 percentnu istotu a tu mal az v 31 tt. na 3 D sono sme neisli
nám to povedali na screeningu v 20tt 😵
baby mne povedali v 15tt ze cakam chlapceka a v pondelok idem zas tak si to len potvdim 🙂
Nam to tiez na 100% povedali v 20tt, potom to uz len potvrdil 4D ultrazvuk a aj ultrazvuk v 30tt (stale iny lekar a vsetci si boli isti tym, ze je to chlapec, tak im verime 😅).
Mne okolo 24 tyzdna. Bola som na amniocenteze, tak som to mala na 100 percent. Ale v 21 tyzdni som bola este na 3D a aj tam to urcil lekar spravne.
nám to povedal lekár v 20tt a bolo to 100 percent správne 😀
nam to povedal dr. v 16 tyz.na 3d bolo tam perfektne vidiet pindika cakame chlapceka.
pri synovi cca v 28.tt na UZV-vraj na 70 perc.dievča,ďalší dr.o 2 týždne -na 99 perc.chlapec--aj to bol chlapec.. 😀
a pri dcérke v 22.tt videl dr."guľky" na UZV/ten istý,čo v prvom prípade "určil" dievčatko../..a na 3D/4D UZV v 26.tt.už to bolo dievčatko.. 🙂 aj to je,samozrejme,dievčatko.. 😅
no,mala som to veselé.. 😕
s odstupom času sa na tom smejem.. 😀
nam hned v prvej sekunde povedal, ze to bude chlapec.....v 22.tyzdni - v Hlohovci na 3D 😀
mne v 16tt. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
marse je to tak okolo 20tt 😉