morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:
Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
tak tam nechod, keď na to nemaš peniaze. Načo to tu riešiš, nie je to povinné.
@veriaca no asi toľko, že je to súkromné medicínske centrum a nikto ťa nenúti tam ísť, hlavne to určite nie je jediný takýto UZV v BA... pozri si ceny zubára v schill dental, to ešte len padneš na zadok 😀 ale takisto, nikto ťa nenúti tam chodiť, máš na výber... ale očividne sa nájde dosť ľudí, ktorí sú ochotní im to platiť, inak by už asi nefungovali...
@veriaca no mozes ist aj zadarmo na antolsku a bude to trvat 2 minuty aj s vyzlecenim a lahnutim na lehatko, nerataj ze babo uvidis... U holana 45 minut, mas pred sebou velku plochu obrazovku, partner kreslo a pozerate a kochate sa 🙂 zazitok... Plus Holan je velky odbornik... ALe kazdeho vec 🙂
Ked som ja bola (pred rokom a nieco) tak to stalo s vymennym listkom 10 eur...
Ja som UZV u Holana absolvovala pred rokom. Ceny su vysoke, ale stalo mi to za to, je to rozhodne odbornik. Pri dalsom dietatku tiez pojdem na morfo UZV k Holanovi. Detailne porozpraval vsetko, co vidi, vysvetlil, spickova organova diagnostika. U mna nasiel dvojcievny pupocnik, co vela lekarov ani "neobjavi"... nastastie sa jednalo len o ojedinelu anomaliu, nic ine k tomu pridruzene nebolo a mala je v poriadku. V kazdom pripade kedze pupocnik je dolezity pre vyzivu babatka, bolo ma potrebne najma neskor viac sledovat a sledovat pravidelne aj prietoky...
@veriaca ja som tam bola par mesiacov dozadu na morfo. ako klient pro-care som neplatila nic. a suhlasim s nazormi, ze MUDr. Holan je odbornik, ktory vsetko podrobne skontroloval a vysvetlil. pre nas to bol obrovsky zazitok a svojim sposobom aj istota, ze je babo v poriadku... ..a taktiez - mozes ist aj kdekolvek inde na morfo, tak neviem preco vobec takyto prispevok. su aj lacnejsie UZV, aj drahsie, zalezi len od teba, co si vyberies...
Ja som bola u MUDr. Holana v 21 a 30 tyzdni, mala som to zadarmo ako klient Pro-Care. Treba sa objednat mesiac dopredu. Bola som aj s mamou. Vysetrenie trvala trochu dlho na moj vskus - az 30 minut, no snazil sa skontrolovat vsetko.
Bola som objednana na 2D ultrazvuk, aby som uz nic viac neodplacala, no v ramci toho robil aj 3D-4D ultrazvuk, fotku mi dal tiez zadarmo.
Ak mas okuliare dioptricke, si ich zober, lebo mi fukala klima do oci a strasne som slzila.
Ahojte dievcata a kde prosim Vas MUDr. Holan robi, v Auparku? A ako sa k nemu objednat? Dakujem
@bradik Ahoj, ja mam info, ze robi v Centrali:
PROSANUS a.s - Ambulancia prenatálnej diagnostiky a detskej kardiológie Poliklinika ProCare
Centrál, 3.posch. ; Jelačičova 7,Trnavské mýto, 821 08, Bratislava.
Co sa tyka ceny vysetrenia:
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 0Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 52Eur ; Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 68Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 95Eur ;
USG Foto 7Eur
Skus sa objednat na cisle: 0907 888 999
Ahoj,dakujem za info, ale uz som sa davno objednala a ideme tam buducu stredu... Tak som zvedava
@dominikane PRepac, vid prispevok vyssie... A ceny platia tieto uz:
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
@bradik tak to je zvlastne, lebo mne poslali prave dnes tieto ceny..
mne poslali zaciatkom tyzdna tie co uvadza domiňikane a dost pochybujem ze mi moj lekar da vymenny listok lebo aj on robi toto vyšetrenie a takto by si len odohnal klienta takze pekne 124
@dominikane To fakt? To je cudne, mne to posielali dva mesiace dozadu ked som sa objednavala... Tak uvidim v stredu,ktore platia 🙂
@funy My chceme ist iba na 2D diagnostiku a zajtra idem k mojmu lekarovi,ze mi da vymenny listok. Som teda zvedava ake ceny budu platit... Ale ak vam to posielali teraz, tak asi tieto, i ked sa mi zda cudne, ze takto casto menia cennik, ale pokial ceny znizuju 😉
pardon zle som napisala meno tej ktore ceny su aktualne. takze cennik plati uvadza bradik
@bradik ako to dopadlo? kolko si nakoniec platila? 🙂
Ahoj, dopadli sme vyborne, krpcek je uplne v poriadku a pan doktorbje fakt mily clovek, vsetko pekne vysvetlil. No a platili sme tych 29 Eur + 7 evri za tri foteckyv 😉
@dominikane vid prispevok vyssie
@bradik dakujem
Ja by som len chcela k tejto diskusii dodať,že dr Holáň je skvelý človek a odborník. Bola som u neho 2x a neľutujem ani cent. 🙂
ja chodim ku gynekologovi do ProCare {pocas tehotenstva este Medifera} 2x ma poslal na morfologicky USG k Holanovi, mam po dve foto 3D a neplatila som ani cent, ale to preto ze som klientom ProCaru. USG trval 45min a bola som max spokojna s dr. Holanom. Je to odbornik na morfologiu a detsku kardio.
Dobry deň , surne by som vas chcela poprosiť o kontakt na Dr. Holana kvoli morfo.ultrazvuku . Mam uz syna žial ZŤP a tak potrebujem pri tomto druhom babe aby ma pozrel pan Dr Holan . Mam k nemu plnu dôveru kedže o nom viem este z čias keď robil v detskej fakultnej nemocnici na kardiu .
Neviem ale najsť konkretny telefonny kontakt alebo email ako sa k nemu objednať.
Tak prosim všetky žienky ktore boli teraz uňho pošlite mi prosim konkretny a aktualny kontakt ako ste sa k nemu objednali.
ĎAKUJEM !!! 🙂
@1denisa1 napis sem fliegova.anna@procare.sk
to je sestricka, co objednava.
majka99999 ďakujem veľmi pekne za rychlu odpoved - si zlata !!!
@1denisa1 nie je zac 🙂 ale termin urcite skor ako v polke juna nezozenies...
Pisala som ale bohužiaľ dostala som odpoveď že je dlhodobo PN a dala mi iny kontakt ale žiadna odpoveď .... :(
Neexistuje aj nejaky telefonicky kontakt majka99999 ????
chod do kocha ku feldmarovi, alebo k cunderlikovi k horskemu parku, ak holan nemoze
@1denisa1
@1denisa1 dlhodobo PN?? To snad nie?! Od 25.3. Som objednana na zajtra, 23.5.... Uz sa neviem dockat! Nik mi nevolal, cislo na mna maju, tak snad to bude OK :(
zabinkalenka neboj to len sestricka co objednavala na uzv je PN !!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
podľa mňa hrozné ceny- čo vy nato?