Ahojte,
chcela by som vedieť tie, ktoré ste rodili sekciou kedy ste opäť otehotneli? Potrebujem vedieť či by bol problém ak by som otehotnela 3 mesiace po sekcii.
Ďakujem
Ja podobne ako bibina32 a porod bol prirodzeny, ale moj dr nepovedal ani slovo ani obavu ziadne vycitky 🙂
Ja 10 mesiacov po SC,ale dr. nepovedala nic 🙂
@stepanka274 kde ta prirodzene odrodili tak skoro po sc,ak sa mozem spytat?
Ja 10 mes.po sekcii, druhy porod prirodzeny. Zalezi velmi od porodnika a od toho,ci nemas zdr.problemy.
@moka A mozem sa opytat, preco prvy koncil sekciou? Tiez by som velmi chcela druhe porodit normalne..
@sara22 pocas tehu len pohmatom Dr.kontroloval jazvu
@mysuliatko7 prvy porod bol vyvolavany, malemu klesali ozvy,nedostatok kyslika.. Takze problemy aj po porode, nastastie bez vaznych nasledkov. Druhy porod prirodzeny super, navzdy budem mojmu porodnikovi vdacna 🙂
MOJA SVSGRINS SICE 2 TIEZ PO 3 MESIACOCH OTEHOTNELA ALE PRVE BOLO PRIRODZENOU CESTOU 2 SLO CISÁRSKYM A PO ROKU SLO UZ 3 CISÁRSKYM A NESKÔR AJ 4 MALÁ ICH TIEZ KRÁTKYM ROZDIELOM NO UZ PRI TOM 4 MALÁ MATERNICU ZRSSTENU DO BRUŠNEJ DUTINY.JA MÁM TIEZ ASI 2 ROČNÝ ODSTUP TERAZ AZ 3 A POL ALE VŠETKO PRIRODZENOU CESTOU.
@sara22 bolo to u Kocha, ale este v obdobi ked to nebolo sukromne, bola som v opatere Mudr Cupanika, je to skvely odbornik, obcas su s nim aj rozhovory v tv, vtedy tam sefoval,
@stepanka274 super,tam planujem druhe aj ja rodit. Vidim to ako jedinu moznu alternativu prirodzeneho porodu tak kratko po sekcii..
Ja som mala male babatka, takze mozno aj preto nerobil paniku
@stepanka274 tak moja prva sa narodila sice 38tt,ale s vahou 2,5kg,brusko jak ine v 5mes.som mala,tak snad aj teraz tak bude 🙂
Ahojte. Ja som otehotnela tiež pol roka po sekcii. Čakame druhe v sebtembri. Velmi by som si priala prirodzeny porod. Budem sa snažit splnit si to, ale až ku koncu sa uvidi ako je moje telo a babatko pripravene... Zatial rozmyšlam nad TT alebo Breclav. Čo na to poviete??
Snazit sa o otehotenie 3 mesiace po sekcii??? Chore.... Aspon rok by si mala mat odstup ak chces rodit bezpecne spontanne..... Nechapem fakt tieto zeny..... Ruptura maternice vam nic nehovori? Asi nie
@katuska377 mam sesternicu, ktore otehotnela s dvojickami na 3.mesiac po prvej sekcii, proste sa stalo. aj dvojky isli sekciou, o prirodzeny sa ani nepokusala a cely cas bola na rizikovom. nie je to uplne vhodne, maternica sa regeneruje dlhsie ako normalna koza a v tejotenstve je velmi napinana. ak sa este len snazite, naozaj si dobre premysli ci nevies este par mesiacov vydrzat. dopraj tvojmu telu oddych, este stale sa z tehotenstva spamatava aj ked tebe sa zda, ze uz je vsetko ok
Ja som otehotnela takmer dva.roky po sekcii...pre istotu,nech sa mi.vsetko.poriadne.zregeneruje...kamoska otehotnela 5 mesiacov po sekcii a zvladla.to bez problemov,teraz caka.tretie a tiez super.zvlada..kazde telo je ine,po sekcii je.vzdy nejake.riziko,co treba.zvazit
@sara22 ja som mala ukazkove prve tehu aj druhe mam teraz...sekciu som mala akutnu,lebo nepostupoval porod...mala bola omotana,co zistili az oo zakroku..takze vlastnr dobre,ze bola sekcia,prirodzeny porod by pre nu mohol znamenat nebezpecenstvo...v tt dost podporuju prirodzene porody aj po sekcii..aj kamoska tak nedavno.rodila...tak uvidime..
@arwen88 ja tiez ukazkove,az do 36tt,kedy som mala kontrakcie cely den. Dr.to uzavrela ako poslickovia,ale neboli. Nastal problem s vyzivovanim a v 38tt sme na poslednu chvilu dosli na pohotovost,kde ma okamzite rezali a mala je chvalabohu ok,aj ked uz mala na male. Teraz je az na tvrdnutie brucha vsetko ok,snad sa podari ten prirodzeny. V BA jedine v Kochu ho daju,tak som si nasetrila,velmi po nom tuzim. Tak nam drzim palce 😊
@perzefona nejde o to,ze sa niekto snazi otehotniet po 3 mesiacoch po sekcii,skor o to,ze sa to stalo neplanovane....
Máte niekto skúsenosť s 3 sekciou. Ja mám 2 a teraz som tehotná a trochu sa obávam. Mám veľký rozdiel medzi detimi 6 rokov a teraz po 7 sa cítim aj dosť unavená.
@perzefona citam si tu prispevky a premyslam ze preco pises ze je chore otehotniet po 3 mesiacoch od sekcie?stat sa to moze nahodou neplanovane a uz ci bude spintane alebo nie to je druha vec.ja som 4 a pol mesiaca a nic ine nechcem ako opat otehotniet.mam na to dovod a neriesim ci ako budem rodit ale hlavne nech sa to podari.a bez rizika?to ti nikto nikde nepovie.su zeny co sa rychlo zotavia a zeny co musia cakat...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
JA 6 mesiacov po porode. Doktor nebol nadseny, ale všetko prebehlo dobre.