Chcem sa opýtať prvorodičiek, či ste rodili presne v termíne alebo ste "prenášali"?
@iwqa 2 tyzdne pred terminom
@iwqa Ja presne na deň presne
ja mám termín teraz 28. ale zatiaľ mi ešte neodtiekla ani hlienova zátka
mne 2 dni po termine v nemocnici pustili vodu, aj to preto ze som pekne poprosila ze uz by som chcela rodit, najprv ma chceli poslat domov nech este cakam 😀 a za 5 hodin bol maly na svete
ja 5 tyzdnov predcasne 😉
ja 5 dní pred termínom 🙂
ja tri dni skôr.... 😉
ja som prenasala 8 dni, ako sme mali rano prist uz na vyvolanie, tak v noci predtym sa mi to spustilo same...
ja som prenasala par dni 🙂 2 ci 3 uz nepamätam presne ;)
Prenášala skoro 2 týždne. Hrozné
ja som prvu presne na termin a druhu babu o tyžden skor 😉
na 4 den po termine 🙂
@iwqa neboj, treba mysliet pozitivne. Ja som isla do porodnice s tym, ze ma este poslu domov, ze simulujem- dr. mi este pred 3dnami povedala, ze vydrzim este 2-3ryzdne, akurat na vianoce, no bola som z toho na nervy. A rodit som isla s tym, ze to bude pohoda, ved o nic nejde 😀 nebude ziadny nastrih, ziadny problem s nicim, kojit budem na 100%- cize pozitivne naladena. A bolo to ok, 2hodiny po porode som sa zobrala a isla osprchovat, zo mna sestricka skoro osedivela, ked ma zbadala 😀
O 1 den neskor ako vypocitala lekarka, ale kedze viem, ze sa rata od pocatia ( ak je zname) 267 dni, mne to vyslo presne 🙂 Aj kolegyni z prace.
@k_a_j_k_a ja idem zajtra este na poradnu som zvedava co mi povie ci sa to blizi alebo este budeme cakat... ja si tiez vravim, ze to bude malina, ked tolko zien to zvladlo ta co by som to aj ja neprezila sak prinajhorsom zavrestim celu nemocnicu 😀 uz sa vidim doma aj s drobcom 🙂
10 dni navyse 🙂 na 5. den prenasania si mysleli, tze to uz bude, lebo som sa zacala otvarat, a mala ani za svet.. tak dalsich 5 dni v kuse vyvolavacky.. ale nerozmyslaj nad tym, ked bude chciet, pojde von.. raz musi :D
Ja som prenasala 5 dni. Nakoniec vyliezla sama, bez vyvolavania.
ja som prenášala dva týždne, malému sa nechcelo ani na "žiadosť" doktorov takže to bola sekcia 😕
Ja som porodila hned v den terminu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@iwqa ja som o 2 tyzdne skor rodila