Pribrali ste v druhom tehotenstve viac ako v prvom?

diana20
21. nov 2016

Ahojte, som druhýkrát tehotná a teda len pre zaujímavosť sa pýtam, pribrali ste v druhom tehu viac? 🙂

coco1
21. nov 2016

O 4 kg 🙂

diana20
autor
21. nov 2016

@coco1 a v pohode sa podarilo schudnut?

evittam
21. nov 2016

@diana20 Ja cca na rovnako. 😉 Okolo 13-15kg

janickacrazy
21. nov 2016

@diana20 Nie, ja som v druhom pribrala menej ako pri prvom, lebo pri prvom som pribrala 20kg a to bolo fakt veľa, tak pri druhom som si už dávala pozor a nejedla som štýlom akože, ved som tehotná, možem jesť za dvoch. 😀 😀 😀 Ale pri prvom som schudla po porode rýchlejšie ako pri druhom, len rozdiel bol 11 rokov, takže to bolo asi skor vekom.

gumimaci
21. nov 2016

menej asi o 5 kil

leeenka26
21. nov 2016

Ovela menej priberam a to je 3.tehu

diana20
autor
21. nov 2016

@janickacrazy ja som v prvom pribrala 13 a chcela by som aj v druhom maximálne do 15kg pribrať, ale zatiaľ to ide rýchlo, keď som trochu hľadá hneď mi je zle na vracanie a musím sa najesť a teda stále jem... tak som v 13 týždni a bojím sa odvážiť 😄 budú to asi 4kg

diana20
autor
21. nov 2016

A čo ste čakali baby keď ste menej pribrali? Bol rozdiel v pohlaví babatka?

ivanapetrasova
21. nov 2016

Menej. Pri prvom 13 kg, pri druhom 7 kg. Nerobila som nič inak ale bývalo mi viacej zle a musela som behať za prvorodenym ktorý mal 3 roky. A schudla som obidva razy celkom rýchlo na pred tehotenskú váhu.

ivanapetrasova
21. nov 2016

Prve bol chlapcek a druhé dievčatko.

alexatami
21. nov 2016

V prvom tehotenstve som pribrala iba 4 kg a v druhom 6kg z rovnakej vahy

zdena12345
21. nov 2016

ja rovnako pri oboch a oboch som mala chlapcov, necele 2 roky po sebe. len pri prvom to islo rychlejsie dole

macocmeliacka
21. nov 2016

V prvom 16kg v druhom 1 kg zatial 36tt.

diana20
autor
21. nov 2016

@ivanapetrasova ja mam tiež prvého chlapca a dúfam druhé dievčatko.. dúfam teda tiež že menej priberiem 😜 syn má teraz rok aj mesiac a akurát začal chodiť tak tiež behám, ale aj jem veľa... a stále len blbosti..😔

diana20
autor
21. nov 2016

@macocmeliacka 1kg? To naozaj, či preklep? 😊 a bruško pekne rastie aj tak?

janulka1802
21. nov 2016

rovnako 12 kg

macocmeliacka
21. nov 2016

@diana20
preklep to nie je. brusko rastie. najprv nechutenstvo a potom choroba.

diana20
autor
21. nov 2016

@macocmeliacka a už všetko v poriadku? Držím palce teda nech všetko dobre dopadne 😊

janickacrazy
21. nov 2016

@diana20 No ja som pri druhom na začiatku málo priberala, skoro vobec, až potom ku koncu som to dobehla, tak 14kg to bolo, vcelku ok.

coco1
21. nov 2016

@diana20 pri druhom mi dlhšie ostalo bruško, asi koli tomu,ze opäť sekcia, ale teraz má malý 7 mes. A už mám svoju váhu.. pri dievčatku som sa vedela viac kontrolovať, jedlá som zdravšie, ale pri synovi to nešlo až tak. Išli mi na chuť veľmi kalorické jedla, veľa čokolády 🙂

vulka
21. nov 2016

Ja pri prvom asi +23kg a pri druhom +27kg 🙂

diana20
autor
21. nov 2016

@coco1 ja som pri synovi od začiatku len zeleninu a zdravo nemala som chuť na sladké, skoro úplne som ho vynechala a teraz len sladké.. aj zelenina, jasné, tiež dosť, ale nedá sa to porovnať.. veď kilo čokolády som sj kúpila do zásoby, tak som zvedavá ako dlho mi vydrží 😂

ollski
21. nov 2016

@diana20 nie menej 🙂... pri prvej dcere 18-19kg, pri druhom synovi cca 8kg...nebolo kedy a nemala som ani moc chut, skor nechut 😉

coco1
21. nov 2016

@diana20 😀 možno postupom času príde chuť aj na sladké. Ja som na začiatku tohto druhého tehotenstva slovo sladké nemohla ani počuť, čo sa mi obracal hneď žalúdok.. a po pár týždňoch už som bez orieškovej milky neodišla z obchodu 😉 !

petuska2110
21. nov 2016

Ja som pri druhom pribrala viac 😂 aj bol väčší ale zatiaľ to ide pekne dole samo a keď budem môcť začnem cvičiť a nemyslím si že by som neschudla pri prvom z 57 na 83kg som mala pribrala
Pol roka po pôrode 60kg

diana20
autor
21. nov 2016

@petuska2110 tak to hej, pekné so schudla, ja dúfam, že tiež tak schudnem.. 😊

vydrnik
21. nov 2016

@diana20 ja som pri prvom I druhom tehu pribrala 13kg

petuska2110
21. nov 2016

@diana20 to chce len zaťať zuby ,to som dala za 2mesiace v pohode len prvé týždne svalovka silná a potom je dobré 😂 len to netreba vzdať keď všetko bolí , a nájsť si niečo podľa čoho ísť napr ja som cvičila podľa jillien.

majkaws
21. nov 2016

Ja pri prvom asi 15kg a bol to chlapec, pri druhom len 6kg a bolo dievcatko, ale mi byvalo cele tehu zle a do 5m som grckala tak sa ani necudujem. 😀

zabina27
21. nov 2016

pri prvom som pribrala celkovo 8 kg, aj to teda bolo 9 ale v poslednom mesiaci som 1 schudla, ale to zrovna prisli rodinne problemy a jest mi vobec nechutilo, prvy bol chlapcek. pri druhom tehu, dievcatko, som pribrala 2x tolko, 16kg, posledne tyzdne mi strasne chutilo jest... oba razy som to akosi rychlo po porode vybehala, nosila som hned povodne oblecenie, ale teraz sa mi zda, ze priberam, kojim, som stale hladna a pohybu vela nie je, kedze aj ked chodime von, starsi sice beha, ale ja len postavam pri kociku 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre