Ahojte, som druhýkrát tehotná a teda len pre zaujímavosť sa pýtam, pribrali ste v druhom tehu viac? 🙂
@diana20 Nie, ja som v druhom pribrala menej ako pri prvom, lebo pri prvom som pribrala 20kg a to bolo fakt veľa, tak pri druhom som si už dávala pozor a nejedla som štýlom akože, ved som tehotná, možem jesť za dvoch. 😀 😀 😀 Ale pri prvom som schudla po porode rýchlejšie ako pri druhom, len rozdiel bol 11 rokov, takže to bolo asi skor vekom.
menej asi o 5 kil
Ovela menej priberam a to je 3.tehu
@janickacrazy ja som v prvom pribrala 13 a chcela by som aj v druhom maximálne do 15kg pribrať, ale zatiaľ to ide rýchlo, keď som trochu hľadá hneď mi je zle na vracanie a musím sa najesť a teda stále jem... tak som v 13 týždni a bojím sa odvážiť 😄 budú to asi 4kg
A čo ste čakali baby keď ste menej pribrali? Bol rozdiel v pohlaví babatka?
Menej. Pri prvom 13 kg, pri druhom 7 kg. Nerobila som nič inak ale bývalo mi viacej zle a musela som behať za prvorodenym ktorý mal 3 roky. A schudla som obidva razy celkom rýchlo na pred tehotenskú váhu.
Prve bol chlapcek a druhé dievčatko.
V prvom tehotenstve som pribrala iba 4 kg a v druhom 6kg z rovnakej vahy
ja rovnako pri oboch a oboch som mala chlapcov, necele 2 roky po sebe. len pri prvom to islo rychlejsie dole
V prvom 16kg v druhom 1 kg zatial 36tt.
@ivanapetrasova ja mam tiež prvého chlapca a dúfam druhé dievčatko.. dúfam teda tiež že menej priberiem 😜 syn má teraz rok aj mesiac a akurát začal chodiť tak tiež behám, ale aj jem veľa... a stále len blbosti..😔
@macocmeliacka 1kg? To naozaj, či preklep? 😊 a bruško pekne rastie aj tak?
rovnako 12 kg
@diana20
preklep to nie je. brusko rastie. najprv nechutenstvo a potom choroba.
@macocmeliacka a už všetko v poriadku? Držím palce teda nech všetko dobre dopadne 😊
@diana20 No ja som pri druhom na začiatku málo priberala, skoro vobec, až potom ku koncu som to dobehla, tak 14kg to bolo, vcelku ok.
Ja pri prvom asi +23kg a pri druhom +27kg 🙂
Ja som pri druhom pribrala viac 😂 aj bol väčší ale zatiaľ to ide pekne dole samo a keď budem môcť začnem cvičiť a nemyslím si že by som neschudla pri prvom z 57 na 83kg som mala pribrala
Pol roka po pôrode 60kg
@petuska2110 tak to hej, pekné so schudla, ja dúfam, že tiež tak schudnem.. 😊
@diana20 to chce len zaťať zuby ,to som dala za 2mesiace v pohode len prvé týždne svalovka silná a potom je dobré 😂 len to netreba vzdať keď všetko bolí , a nájsť si niečo podľa čoho ísť napr ja som cvičila podľa jillien.
Ja pri prvom asi 15kg a bol to chlapec, pri druhom len 6kg a bolo dievcatko, ale mi byvalo cele tehu zle a do 5m som grckala tak sa ani necudujem. 😀
pri prvom som pribrala celkovo 8 kg, aj to teda bolo 9 ale v poslednom mesiaci som 1 schudla, ale to zrovna prisli rodinne problemy a jest mi vobec nechutilo, prvy bol chlapcek. pri druhom tehu, dievcatko, som pribrala 2x tolko, 16kg, posledne tyzdne mi strasne chutilo jest... oba razy som to akosi rychlo po porode vybehala, nosila som hned povodne oblecenie, ale teraz sa mi zda, ze priberam, kojim, som stale hladna a pohybu vela nie je, kedze aj ked chodime von, starsi sice beha, ale ja len postavam pri kociku 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
O 4 kg 🙂