Poraďte ambulanciu na 4D sono v Trenčianskom kraji

ajsenz
17. jan 2013

Ahojte kočky... rozhodujem sa medzi dvoma ambulanciami na 4D ultrazvuk.. Jedna je v Trenčíne ,,CeGyS s.r.o,, a druhá v Bánovciach nad Bebravou ,,Gynferea ,, prosím ak ste mali s jednou z nich skúsenosti napíšte mi ale píšte len o týchto ambulanciach ktorá je lepšia, do obeda sa musím rozhodnúť lebo obe ,,kliniky,, majú voľno jedna dnes o 17tej a druhá zajtra o pol 5tej tak sa chcem čo najrýchlejšie rozhodnúť-- Ďakujeeem 🙂 🙂

kinka555
17. jan 2013

@ajsenz ahoj, ja uz druhe tehu chodievam na vysetrenia a sono do Cegysu a som teda max. spokojna 😉 video som si tam ale nedavala robit , iba fotky mi vytlacili a bolo vsetko pekne vidiet. Doktor je trpezlivy a mily, ak by bolo zle vidiet babatko necha ta poprechadzat po chodbe a potom o par minut znovu skusi urobit zaznam.

ajsenz
autor
17. jan 2013

@kinka555 takže asi vyhráva Trenčín..a rpsoím ťa koľko si platila?? My máme ten strop 60eur max.

kinka555
17. jan 2013

@ajsenz neviem ako je to pri 4D zazname..ja som si davala 4fotky vytlacit a platila som 10E... ale skus pozriet na ich stranke cennik

ajsenz
autor
17. jan 2013

@kinka555 a ako dlho ťa pozeral??? No my ani tak video nepotrebujeme skôr fotky a hlavne aby sme videli bábo poriadne..
inač aj muža si môžem zobrať nie?

kinka555
17. jan 2013

@ajsenz no pri dcerke som tam bola asi hodinu a nakoniec z toho aj tak nic nebolo pretoze som mala placentu vpredu a robila na malu stale tien tak nebol pekny zaber, skoro nic nebolo vidno ale aspon nam vsetko poukazoval a porozpraval a nedal mi to ani platit. Teraz pri druhom mimi som tam bola vnutri asi 15minut, najskôr urobil zabery z kazdeho uhla a potom povyberal 4take najlepsie, ktore nam vytlacil. Za 6E si môzes doplatit aby ti pustil aj video nachvilu a vsetko ti poukazuje, povie ti co je co a samozrejme mozes si chlapa automaticky zobrat so sebou, chodia tam normalne cele rodiny sa pozerat 😀

chovancova27
17. jan 2013

@ajsenz Ja už by som na tento utz nešla, teda pri prvom sme samozrejme boli, ved také novinky... ale videli sme to isté ako aj na morfologickom a radšej som mohla malému za tých 50€ niečo kupit... pri druhom už určite nepojdem, je to sprostost🙂

ajsenz
autor
17. jan 2013

@kinka555
@chovancova27 a aj vám ukázal čo to bude?? Nám ide hlavne o to 🙂

chovancova27
17. jan 2013

@ajsenz toto nám ukázal na morfologickom v 20 tt... už si na nom bola?

kinka555
17. jan 2013

@ajsenz ano ukazal nam co cakame...

@chovancova27 kvôli tej sume som to video ani nechcela... nam stacili fotky aby sme mali pamiatku..

ajsenz
autor
17. jan 2013

@kinka555 a s videom by ta to koľko vyšlo??
no my na morfo najprv že chlapec len potom si tak dal nohy že vyzeral na dievča, tka to chceme už vedieť na isto

kinka555
17. jan 2013

@ajsenz pozerala som cennik, s videom to vychadza na 50E, da ti to bud na CD alebo si prines USB. nam vytlacil 4fotky a vsetko poukazoval..platili sme 10E

sijust
17. jan 2013

@ajsenz ahoj,my sme boli v Cegyse v Tn...dr.hlavacik...velky odbornik-diagnostik,najlepsie vie urcit pohlavie...nie je velmi privetivy...zrejme ako sa vyspi 😅 ale to je jedno... 🙂 pozeral ma asi pol hodinu...mame 9videii a niekolko fotiek...priniesli sme si kluc...10€ odporucam!

lussi2
17. jan 2013

no my sme tiez boli v CEGYS-e Dr.Hlavacik velky odbornik tiez mozem povedat, je pravda, ze je taky naldovy, ajs estricky su tam velmi mile 🙂

lussi2
17. jan 2013

@ajsenz jasne aj muza si mozes zobrat, moj muz tam chodil somnou na kazdu poradnu, tam to beru ako samozrejmost, ze tam mas muza 🙂

nataniel108
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabavka
16. mar 2013

@sijust Ahoj, prosím ťa, chcela by som sa opýtať ohľadom 3D v Cegysu. Musela si sa naň objednať ak si ho chcela len na USB, komentoval aj drobčeka, že toto sú ručičky, nožičky atd.? Teraz som pozeralal cenník a vychádza to na 15e, tak asi zdraželi od januára 🙂

sijust
17. mar 2013

@zabavka ahoj,objednavala som sa telefonicky 0948 009 005... ja som tam bola aj na morfo a potom aj na 4D a vsetko nam okomentoval..mam pocit ze to bolo 10€,ja si uz nepamatam 😅 uz je to viac ako rok... 🙂

zabavka
18. mar 2013

@sijust vďaka 😉

zabavka
18. mar 2013

@sijust ešte jedna otázočka, v ktorom tt si tam bola?

sijust
18. mar 2013

@zabavka na morfo v 20tt a na 4D v 24tt

zabavka
18. mar 2013

@sijust ja chcem ísť budúci týždeň na ten 3D/4D, to budem v 22tt, len neviem, či bude drobček už taký peknučký, vieš čo myslím 🙂

sonah
30. mar 2013

dievčata ja sa chcem spytať ked ste boli na 4D a vypytali ste si iba foto , žiadne SD,žiadny zaznam na kluč koľko ste platili? a Ked ste sa objednavalai tak ste museli povedať že chcete iba foto alebo ste si to vykonzultovali až ked ste tam prišli.....dakujem za odpovede 🙂

sonah
30. mar 2013

@zabavka už si bola na tom sone 4D kolko si platila ?

zabavka
30. mar 2013

@sonah bola som, ale neplatila som nič, keďže ano foto som nedostala, drobec sa skovával za ručičky. Ale za 2 foto berie 6e, na USB by mal byť záznam za 15e, na CD + foto tuším 50e

sonah
30. mar 2013

@zabavka prečo si nedostala foto ? koli tomu že sa skovaval ? ako dlho trva kym ťa objednaju? a ešte prosím ťa kde to presne je ,lebo ja nie som priamo z TN,dakujem 🙂

zabavka
30. mar 2013

@sonah áno, presne preto. Ale ak by ti to nevadilo, že má ručičky pred tvárou, tak ti foto spraví, je to na tebe 🙂 Ja som sa neobjednávala vôbec, keď som povedala sestričke, že mám chcem záznam na USB, tak mi povedala že to môžem prísť v pondelok alebo vo štvrtok v určitú hodinu a potom je to už podľa toho, kedy ktorá mamina príde. A CEGYS je rovno oproti vchodu do nemocnice 😉 Ak by sa chcela ale predsa objednať, tak je to už podľa toho, v ktorom tt. si. Ja som bola v 23tt. ale idem ešte v 25tt. 🙂

dasiacik
30. mar 2013

@nataniel108
Ahoj.Áno,je náladový,ale odborník.Možno sa Ti bude zdať odmeraný,ale čo už 😀 Treba mu vopred povedať čo všetko chceš.Ja som bola akurát teraz v pondelok a pred vyšetrením sme mu povedali,že chceme foto a zistiť pohlavie,ak sa bude dať 🙂 Dalo sa 😀

janinka14
30. mar 2013

Ahojte, my ked sme tam s manzelom prisli( do Cegysu) povedali sme, ze chceme konzultaciu (5 eur), vsetko nam vysvetlil co vidime a videosekvenciu, spravil nam 3 krasne videa na USB, kazde 5 eur. Z nich som si porobila doma fotky, pekne sa to da na pocitaci. 🙂 Mame krasnu pamiatku. A my sme nechceli vediet co cakame, tak ani nepozeral.

sonah
30. mar 2013

@dasiacik a ty si kolko platila ?

dasiacik
30. mar 2013

@sonah
Ja som bola len na UZV,ale za 3D foto som platila 6 eur 🙂 Cenník tam majú na chodbe 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre