Ahojte kočky... rozhodujem sa medzi dvoma ambulanciami na 4D ultrazvuk.. Jedna je v Trenčíne ,,CeGyS s.r.o,, a druhá v Bánovciach nad Bebravou ,,Gynferea ,, prosím ak ste mali s jednou z nich skúsenosti napíšte mi ale píšte len o týchto ambulanciach ktorá je lepšia, do obeda sa musím rozhodnúť lebo obe ,,kliniky,, majú voľno jedna dnes o 17tej a druhá zajtra o pol 5tej tak sa chcem čo najrýchlejšie rozhodnúť-- Ďakujeeem 🙂 🙂
@ajsenz no pri dcerke som tam bola asi hodinu a nakoniec z toho aj tak nic nebolo pretoze som mala placentu vpredu a robila na malu stale tien tak nebol pekny zaber, skoro nic nebolo vidno ale aspon nam vsetko poukazoval a porozpraval a nedal mi to ani platit. Teraz pri druhom mimi som tam bola vnutri asi 15minut, najskôr urobil zabery z kazdeho uhla a potom povyberal 4take najlepsie, ktore nam vytlacil. Za 6E si môzes doplatit aby ti pustil aj video nachvilu a vsetko ti poukazuje, povie ti co je co a samozrejme mozes si chlapa automaticky zobrat so sebou, chodia tam normalne cele rodiny sa pozerat 😀
@ajsenz Ja už by som na tento utz nešla, teda pri prvom sme samozrejme boli, ved také novinky... ale videli sme to isté ako aj na morfologickom a radšej som mohla malému za tých 50€ niečo kupit... pri druhom už určite nepojdem, je to sprostost🙂
@kinka555
@chovancova27 a aj vám ukázal čo to bude?? Nám ide hlavne o to 🙂
@ajsenz toto nám ukázal na morfologickom v 20 tt... už si na nom bola?
@ajsenz ano ukazal nam co cakame...
@chovancova27 kvôli tej sume som to video ani nechcela... nam stacili fotky aby sme mali pamiatku..
no my sme tiez boli v CEGYS-e Dr.Hlavacik velky odbornik tiez mozem povedat, je pravda, ze je taky naldovy, ajs estricky su tam velmi mile 🙂
dievčata ja sa chcem spytať ked ste boli na 4D a vypytali ste si iba foto , žiadne SD,žiadny zaznam na kluč koľko ste platili? a Ked ste sa objednavalai tak ste museli povedať že chcete iba foto alebo ste si to vykonzultovali až ked ste tam prišli.....dakujem za odpovede 🙂
@sonah áno, presne preto. Ale ak by ti to nevadilo, že má ručičky pred tvárou, tak ti foto spraví, je to na tebe 🙂 Ja som sa neobjednávala vôbec, keď som povedala sestričke, že mám chcem záznam na USB, tak mi povedala že to môžem prísť v pondelok alebo vo štvrtok v určitú hodinu a potom je to už podľa toho, kedy ktorá mamina príde. A CEGYS je rovno oproti vchodu do nemocnice 😉 Ak by sa chcela ale predsa objednať, tak je to už podľa toho, v ktorom tt. si. Ja som bola v 23tt. ale idem ešte v 25tt. 🙂
@nataniel108
Ahoj.Áno,je náladový,ale odborník.Možno sa Ti bude zdať odmeraný,ale čo už 😀 Treba mu vopred povedať čo všetko chceš.Ja som bola akurát teraz v pondelok a pred vyšetrením sme mu povedali,že chceme foto a zistiť pohlavie,ak sa bude dať 🙂 Dalo sa 😀
Ahojte, my ked sme tam s manzelom prisli( do Cegysu) povedali sme, ze chceme konzultaciu (5 eur), vsetko nam vysvetlil co vidime a videosekvenciu, spravil nam 3 krasne videa na USB, kazde 5 eur. Z nich som si porobila doma fotky, pekne sa to da na pocitaci. 🙂 Mame krasnu pamiatku. A my sme nechceli vediet co cakame, tak ani nepozeral.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ajsenz ahoj, ja uz druhe tehu chodievam na vysetrenia a sono do Cegysu a som teda max. spokojna 😉 video som si tam ale nedavala robit , iba fotky mi vytlacili a bolo vsetko pekne vidiet. Doktor je trpezlivy a mily, ak by bolo zle vidiet babatko necha ta poprechadzat po chodbe a potom o par minut znovu skusi urobit zaznam.