Platíte za fotku z ultrazvuku u svojho doktora?

monika291
19. dec 2012

Ja som dnes chcela fotecku babatka tak 10€ to su ine sumy. Za fotku svojho dietata takto platit. Uz nevedia co by chceli naozaj ☹ Ale tak je to krásne mat ju za akukolvek cenu ale ostala som teda tou sumou zaskocen 😲

brumka
19. dec 2012

jasi nepamatam kolko som platila ale ja normalne za ultrazvuk platim 5€ a tusim za fotku 2€ ale to bolo pred 3 rokmi som zvedava kolko vypyta v januari

zanin
19. dec 2012

coze? ja som platila za kazdu 1E co bolo absolutne v pohode Za ultrazvuk som platila 3E lebo narok mas na 3 pocas celeho tehu takze ked som chcela nad ramec tak som si zaplatila ale 10E za fotku je zdieracstvo.

lubina
19. dec 2012

platila som za fotku 1 euro,teraz neviem ako to je

luciasveckova
19. dec 2012

ja platim za fotku z utz 1,70 a za utz 3,40 eur

pimpulienka
19. dec 2012

Platila som, ale nie tak veľa

reni1512
19. dec 2012

ja neplatim vobec nic...nikdy...som zhrozena z tych cien fakt

rora
19. dec 2012

ja som platila ak si dobre pamatam tak tusim 3€ 😒

tweetinka.co
19. dec 2012

ahoj.. ja som platila po 5 eur za fotky.. (a to boli prvy krat dve + mini videjko) a druhy krat tiez dve.. ale uz nepouzitelne..

sachmetttt
19. dec 2012

Ja mám super doktora...U neho sa platí 50kč.. ale ked to nebolo isté (bohužial 2 zlatíčka su v nebíčku) že mimi vydrží a bude ok tak my to stále vytláčal zadara alebo mi povedal že nech to nechám tak..Miminko je v poriadku a v albumíku mám asi 30 fotiek z utz..krásna spomienka. Ked som potom chodila na utz do nemocnice tam tiež odo mna nič nechceli..10e?? to je strašná palka...že sa nehambia...

zuzka38
19. dec 2012

moj doktor ultrazvuk nema.. dobre citas, posielal ma k inemu a ten mi maleho ani raz neukazal... takze som si potom zaplatila sama 3d/4d ultrazvuk..

vefi89
19. dec 2012

u nás to je za 7€ za jednu... ☹ ani som si nedala

mirkami7
19. dec 2012

ahojte,u môjho lekára je to tak že ked mi aj pri ultrazvuku,ktorý nieje nad rámec vytlačil fotku tak som za ňu platila 8E,v pondelok som bola na poradni a len za to že pár krát ťukol do stroja,pri tom ako mi vypisoval žiadosť na sterilizáciu som zaplatila 5E.

salma22
19. dec 2012

ano 30e (cele tehu)...hodil mi to na usb a doma som si to uz len stiahla... plus foto na 3D cku 7ecok + vysetrenie 25ecok

meiwe
19. dec 2012

Moj nepytal nic a sam mi ich vytlacil a ponukol=) , ult som uz mala 5 krat nakolko som rizikova a skoro z kazdeho mam fotku=)

ashlee_13
19. dec 2012

platila...4€ za jednu

adelakralova
19. dec 2012

Ja som tiez neplatila za nic,ani sono a ani fotku. A to mi robil kazdu kontrolu sono a fotky mam asi 4. 🙂 Mam dost z tych cien co pisete :(

usiko
19. dec 2012

u nas je to 7 e za fotku a utz s pozrenim vsetkeho co sa da, vysvetlenim a tak.....ale vobec sa nestara ci zaplatim u sestriciek,....minule som odisla bez zaplatenia a potom som sa vratila a sestry take prekvapene, ze co idem paltit/////mas narok na 3 utz za tehotenstvo bezplatne, fotky a ostatne utz si uz hradis, takze je na lekarovi ci ti to uctuje alebo nie....

severankasr
19. dec 2012

za kazdy ultrazvuk 5 eur, za kazde cb foto 1 euro

mirkacik
19. dec 2012

v TT som platila 2 €

terezkazv
19. dec 2012

já som platila 3 eura za každé foto, ktoré som chcela, utz som mala každé vyšetrienie za ročný poplatok expres služby 10 eur, ale oplatilo sa 🙂 lebo máš nárok naozaj iba na 3 utz na tehotenstvo. já mám asi 8 foto 🙂

moon1979
19. dec 2012

moja gyn si účtuje za ultrazvuk nad rámec poisťovne 10 eur a za fotku 3,30 eur

tamara77
19. dec 2012

fuuuuuuuuuuuu, 10€ ? tak to je sila. A to ti da vytlacene na papieri a chce 10€? Lebo u nas chcu 2€ ale je to cernobiela foto vytlacena na papieri a aj to sa mi zda dost... 😖 😖

dodkap
19. dec 2012

2 Eura

janicka11
19. dec 2012

AHoj ja osm neplatila ani za sono ani za fotku,,fuha 10€ dať za jednu je dosť,,Ja mám už tri 🙂

evina57
19. dec 2012

ja som za ultrazvuk neplatila a za fotku 3eurá

jezurka47
19. dec 2012

ja platím za sono 5 € a za každú fotku tiež

skibaby
19. dec 2012

ja chodim do Kochovho sanatoria - platim 200 evri poplatok pre tehotne, tak za fotku uz nastastie nepytaju;)

hamca
19. dec 2012

ja som platila u svojho 70 eur za cele tehotenstvo a boli v tom zahrnute fotky (mam ich asi 15, z kazdeho sona niekolko) a objednania na presny cas, aby som nikdy nemusela cakat v ordinacii.
ale 10 eur za jednu foto je teda fakt vela!

zuzanapp
19. dec 2012

ja som platila nejaké 3€ za fotku z obyč. ultrazvuku

anjelik2509
19. dec 2012

ja som u môjho neplatila absolútne nič, ani za zdrav. starostlivosť, ani za sono, ani fotku....Je síce pravda, že môj lekár je náš príbuzný, ale ani moja kamarátka u neho nič neplatila, akurát si len za fotku zo sona vyplýtali 1 euro...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre