Platil niekto 50 eur za vystavenie tehotenskej knižky?

bubutko
11. máj 2012

Platil niekto 50 Eur za vystavenie tehotenskej knizky? Mne oznamili dnes ze sa za to plati, 50 Eur.

elka74
11. máj 2012

určite nie

stanislavao
11. máj 2012

kazdy lekar ma svoj cennik. ked ma v cenniku, ze 50e za vystavenie, tak s tym nic nenarobite. mozete si najst ineho gynekologa. ja osobne som za vystavenie knizky neplatila ale tak platila som za ine veci. cennik na moj lekar na dverach vylepeny, tak som vzdy vedela, kolko budem platit.

wieruss
11. máj 2012

to co za hovadina ??? 😨 ja som nic neplatila ani neviem o nikom kto by platil

jenny6
11. máj 2012

Nie, to je zas čo za výmysel???? nejaký súkromník? 😖

fuska
11. máj 2012

Neplatila som, ani nepoznam nikoho, kto za taketo nieco platil.

lenka_enka
11. máj 2012

NIE! urcite...dali mi ho minuly tyzden-uplne bez poplatku. za taky tenucky platok papiera chce 50e? fuuuha....asi to bude vypisovat zlatym perom 🙄

januska191
11. máj 2012

to tiez pocujem prvy krat..... 😨 😨 😨 naozaj pekna suma.... vsak tehotensku knizku asi odmietnus nemozes, tak to musis zaplatit.... no nechcem vediet kolko budes platit za vysetrenia a odbery..... ja by som zmenila dr.

22beba
11. máj 2012

ja som neplatila za nič 😕 😕 😕 😕 to je volovina podla mna ... potom sa doplatis za lieky ,,,..... a za ine veci ....

katkamarek
11. máj 2012

tak to je teda riadna palka, ani ja som nic neplatila. U mojho dr. sa plati jedine vtedy za knizku, ak stratis prvu a chces vystavit novu, myslim, ze vtedy to je 20 eur. Ale ja napr. platim takmer pri kazdej navsteve za nieco, minimalne 5 eur za jednorazove klieste, ktore pouziva, takze dnes si to uz ti sukromni lekari urcuju podla svojho uvazenia. Skus sa nabuduce opytat, ze zaco vlastne tych 50 eur je 😀

anjelicek26
11. máj 2012

Za tehotensku knizku sa neplati. A uz vobec nie taka suma.

michaella7
11. máj 2012

to som ešte nepočula,žeby sa za jej vystavenie platilo...ja som neplatila nič 😉

littledevil
11. máj 2012

Za knizku som neplatila. Platila som za prve sono a potom uz nic. 🙂

kisasonka83
11. máj 2012

ja som platila 1euro 50eur by som urcite za tehotensku knizku nedala,je to neskutocne vela a za nic

buffinko
11. máj 2012

nie

marikac
11. máj 2012

zaujimava informacia! kolko potom pytaju za pripadnu injekciu? ci akutne osetrenie? hroza! v ziadnom pripade by som tolko nezaplatila. Hladaj si noveho lekara, hlavne lacnejsieho 😀
ja som neplatila nic,ani za ziadne sono, a mala som ich po milu Jarmilu....

elise
11. máj 2012

ak máš sukromnika bez zdravotnej poisťovne je to možne

brumca
11. máj 2012

Ja som neplatila nic za tehotensku knizku a este som ani nepocula, ze by niekto v mojom okoli platil 🙂

betina1984
11. máj 2012

Nie, neplatila som ani raz, akurat za usg som platievala.

jahody11
11. máj 2012

ani pri prvom a ani teraz som neplatila, dokonca zatial za nic som neplatila....

lucinka311
11. máj 2012

😠 zas niekto zaraba na mamickach!!! 😠 ...ja som neplatila za nic, ehm teda ak nepocitam symbolicke 1 e za potvrdenia do prace na PN - ku. 🙂

solinkarka
11. máj 2012

to je velka suma aj na sukromnika...urcite by som zmenila lekara a toho tvojho poslala kade lahsie!!! 😠 🙄

li_la
11. máj 2012

No asi ťažko... Treba sa ohradiť a nebáť sa, príp. zmeniť gynekológa.

anieli_1
11. máj 2012

.to je hovadina tie knižky väčšinou dostávajú od sponzorov a robia tym reklamy ako dostávajú aj letáky a podobne ...ja som bola akurát umojho ked mu to ujo doniesol a mi to sestricka vravela...za sono som platila a má to na cenniku... By som chcela vidieť kolko mu dalo zato 50euro lebo podľa mna nie každý na to má !!! Hľadajú druhého lekára bo ťa bude len okrádajú o peniaze nic ine

tenty
11. máj 2012

nikdy som za nic neplatila, ani cent 😖

palomka
11. máj 2012

nebude to 5€? ja som sice neplatila nikdy za tehotnensku knizku ale lekarka ma na dverach vylepene poplatky za osestrenia a vystavenia nejakych dokladov a potvrdeni a za vystavnie knizky ma tusim 2€. ale 50€??? to je veeeeeeeeeelmi vela 😠

mimca20
11. máj 2012

Neplatili sme za to a toto pocujem prvykrat

sabiatko
11. máj 2012

wow, to je aka palka. jasne ze neplatila. to ti ju chcu pozlatit? ale inak dobra zarobkova cinnost...

machiabeli
11. máj 2012

urcite nie. manzelka ju dostala zadarmo

sssimi
11. máj 2012

Ja som neplatila ani cent 😕 😕 😕

astonka
11. máj 2012

no ja tiež o tom počujem 1x ani od nijakej znamej som to nepočula...že platit za tehu knižku????určite nezaplat...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre