ahojte, poradte mi prosim ktore Omega 3 by som mohla ako tehotna uzivat? resp. s cim mate dobru skusenost ...lebo uz sa v tych vitaminoch stracam....dakujem krasne 🙂
@k47 ahoj, boli to tieto? https://vegmart.sk/vegetology-omega-3-epa-dha-o...
tiez som radsej za veganske, ja aj hlavne kvoli pripadnemu olovu z ryb...
Hej, tie. Ešte som videla podobné od Sensilab a GymBeam, tuším s nižšou dávkou za lacnejšie. Tie som zatiaľ nemala.
@k47 a ty si tie od vegetology brala pocas tehotenstva? lebo pozeram ze obsahuju extrakt z rozmarínu....a ten by sa nemal ..ale aj ked pisu ze su vhodne pre tehotne
Tak to neviem. Asi záleží na množstve. Pozerám si, čo má byť ten problém s rozmarínom, ale vyzerá, že je to z tých "nikto nedokázal, že je bezpečný", ale nikto nedokázal ani že by bol nebezpečný.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Čo znamená dobrá skúsenosť? Ja som napríklad mala riasové od Vegetology a moja dobrá skúsenosť spočíva v tom, že neprispievam k úbytku rýb v oceánoch 🤷♀️. A nesmrdia, čo je v tehotenstve určite plus. Občas sa mi vidí, že som menej depresívna, keď ich práve užívam. Ale to sa nikdy nedá objektívne posúdiť. A už vôbec nie to, či bude vďaka nim moje dieťa inteligentnejšie 🙃.