Omega 3 v tehotenstve - osobné skúsenosti

25. jan 2024

ahojte, poradte mi prosim ktore Omega 3 by som mohla ako tehotna uzivat? resp. s cim mate dobru skusenost ...lebo uz sa v tych vitaminoch stracam....dakujem krasne 🙂

k47
25. jan 2024

Čo znamená dobrá skúsenosť? Ja som napríklad mala riasové od Vegetology a moja dobrá skúsenosť spočíva v tom, že neprispievam k úbytku rýb v oceánoch 🤷‍♀️. A nesmrdia, čo je v tehotenstve určite plus. Občas sa mi vidí, že som menej depresívna, keď ich práve užívam. Ale to sa nikdy nedá objektívne posúdiť. A už vôbec nie to, či bude vďaka nim moje dieťa inteligentnejšie 🙃.

autor
30. jan 2024

@k47 ahoj, boli to tieto? https://vegmart.sk/vegetology-omega-3-epa-dha-o...
tiez som radsej za veganske, ja aj hlavne kvoli pripadnemu olovu z ryb...

k47
31. jan 2024

Hej, tie. Ešte som videla podobné od Sensilab a GymBeam, tuším s nižšou dávkou za lacnejšie. Tie som zatiaľ nemala.

autor
7. feb 2024

@k47 a ty si tie od vegetology brala pocas tehotenstva? lebo pozeram ze obsahuju extrakt z rozmarínu....a ten by sa nemal ..ale aj ked pisu ze su vhodne pre tehotne

k47
10. feb 2024

Tak to neviem. Asi záleží na množstve. Pozerám si, čo má byť ten problém s rozmarínom, ale vyzerá, že je to z tých "nikto nedokázal, že je bezpečný", ale nikto nedokázal ani že by bol nebezpečný.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre