môžem počas tehotenstva piť tonik - som v 4-5 tt ak ano tak v akom množstve, aby neuškodilo.
pretože som niekde čítala že sa môže ale len v malom množstve a niekde, že nie, pretože to vyvoláva potrat.. čo je na tom pravdy...
@satanka1 ale prečo...stane sa niečo ked si dam len troška... čo to môže spôsobiť...
na obale je napisane ze nieje vhodny pre tehotne zeny ..takze ja by som to neriskovala
@maribell a nevieš prečo je nevhodny.. proste ja ho miluje a teraz sa ho vzdat bude pre mna tazke... preto sa pytam..
Tonic a grapefruity obsahujú najviac chinínu, ktorý môže vyvolať potrat... Ja som to neriskovala.
@tehulka1111 pozri ak je na obale jasne napisane ze nieje vhodny pre tehotne zeny tak to ma asi nejake opodstatnenie ..
@tehulka1111 nie nemozes.Obzvlas v zaciatku tehotenstva,Chinin je jed a sposobuje stahy matenice.Zrosku treba pogooglit a potom si zvazit ci ti toto fakt bude stat zato
@tehulka1111 ved som ti napisala ze obsahuje chinin.v prvom rade sa staraj o zdravie dietatka.tonic pocka.🙂
@maribell praveže tam nieje napísané, že ho nemôžu konzumovat tehotné ženy, iba že obsahuje chinín ,preto sa pytam, aby som bola v obraze, tot vše..
@bianca čo to znamená že spôsobuje stahy maternice...fakt som prvorodička a vôbec tomu nechapem..a som za každu radu vdačna..
@tehulka1111 ze mozes potratit.kasli na tonic!!!!
@satanka1 dakujem stačilo to napisat len takto a to by som pochopila
@tehulka1111 vyrabaju taku malinovku čo ma chut ako tonik ale neobsahuje chinin.mne to tiež pri dcerke chutilo
@tehulka1111 väcsinou sa pije na konci ked chces skor porodit,ale teraz nie,....
@tehulka1111 ved to mas napisane hned v hornych komentoch,ze sposobuje potrat
NIE!
@satanka1 ano už si to prezistila.. ale môže a nemusi.. to by som musela velmi velke množstvo vypit aby sposobil potrat..
Kludne si daj a nezabudni tu potom zalozit o dva dni novu diskusiu, ze mas stahy maternice a nevies z coho. Tak si potom opatovne precitaj tuto diskusiu 😠
@iwesska komu niet rady,tomu niet pomoci
@tehulka1111 nechapem,na co si sa na to vobec pytala,ked sme ti vsetky napisali nie a aj preco nie a stale si stojis za svojimze ho budes pit.ja som pred 3 tyzdnami prisla o babetko,urobila by som vsetko preto,aby bolo spat
Jednoducho,ked si tehotna,tak sa musis obmedzit,ten cloviecik za to stoji
Ked budes kojit,tak bude tych obmedzeni viac.
@satanka1 je smutné že ja to babo nechcem, preto toto.vlastne sama neviem či ho chcem... a preto som riešila takyto spôsob..
Tak to ries inak a nie na fore plnom mamiciek a buducich mamiciek. Nemame ta pravo sudit ale nemut tu zbytocne vodu a nevyvolavaj poburenie...
tak nabuduce nie tonic, ale antikoncepciu.
@sirene keby sa dal tento príspevok zmazať zmažem ho a viac tu nepáchnem, no bohužial nedá sa..
@kalifa28 ani ten tonic nezabral..
mozno zaberie psychiater
@tehulka1111 moja nad tym treba rozmyslat skor,ako to babo vznikne a nie teraz hladat debilne sposoby ako sa zbavit.tu kde je x mamiciek,ktore babo cakaju a tiez velmi vela takych,ktorym babo zomrelo...nebudes asi uplne v poriadku.vlastnemu dietatu naschval planovane ublizovat...nemam slov
@satanka1 načo som sa tu vôbec registrovala, vidim že všetko bolo uplne zbytočne.. a to či som v poriadku aleob nie prosim nerieš... nech sa každy stara o svoje problémy..
v tvojom brusku mas ziveho tvora. preco chces ukoncit jeho zivot?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie!!!je tam chinin...nevhodne pre tehotne,dojciace a male deti.