Čo poviete na dievčenské mená Dália, Ráchel, Ela, Anna? 🙂 neviem sa rozhodnúť páči sa mi Dália no každý ma odhovára.
Dalia pekne 😊 rachel sa mi nepaci vobec ela v pohode a Anna je nahodou krasne meno 😉
@joja1996 ak by som mala vybrat - Ela
Dalia sa ani mne nepáči,ja nie som proti zahraničným menám,veľa sa mi páčia ale Dalia nie,z mien čo si napísala určite Ela.
Rachel mi príde ako pre starú bosorku, Annu nie,Dalia OK, Ela najlepšie 🙂
Záleží či chceš meno jedinečné alebo skôr bežné. Napr. Ela je dnes každá druhá... a hlavne nedaj na názor ostatných. Je to tvoje dieťa a jediný kto by mal do toho kecať je muž 😉
Dalia sa u nas vola tepovacia firma. 😀 rachel znamena ovecka. Anna je take neutralne a ela sa dnes vola kazda.
@joja1996 mala som klientov ktorich dcera bola Rachel.vobec sa jej to nehodilo,je to take tvrde,divne,aspon keby ju volali "Rejčl",ale ked ju zavolali Rachelka tak mi az az usi trhalo.za mna nie.skor Ela,Anna
Dnes je uz kazda druha Ela Ema Lia Lea Zara Zoe Tamara Nina. Za par rokov sa ich v triede stretne s rovnakym menom aj 5 a spoluziakov s rovnakym menom sme vzdy volali priezviskom 🤷♀️
@joja1996 URCITE DAJ DALIA..😉👍
musis sa rozhodnut ty. mne sa Dalia nepaci, neposobi to na mna ani ako meno, evokuje mi to Dalily, stare cigarety. Rachel tiez nie, nemam rada tie stare biblike mena. Ela sa mi nepaci lebo sa mi nepaci, Za mna Anna, nie je staromodne, je nadcasove, daju sa pouzit aj ine "detske" verzie - Anina,. Anuska, ... ale to mas tak - sto ludi, sto chuti.
@joja1996 mne sa najviac paci Ela, žijeme na Slovensku, príde mi prirodzene dávať slovenské mena, pokial dieta nemá rodičov zo zahraničia napr..Tiež podľa mna dôležité prihliadať na to, či sa meno hodí k priezvisku, ale je to len môj názor..Osobne som toho dosť pocestovala a denne som v kontakte s celým svetom kvôli práci, ale na Slovensku sa mi páčia slovenské mena- je to len môj názor ☺️
Náhodou Dália je veľmi pekne meno 😊 ja sama som chcela Dáliu Amínu ale nevydalo 😁
@lucinka1988 ešte raz opakujem, Ela nie je slovenské meno, je poslovenštené takisto ako Dália (inak je to Dahlia)
Zalezi dost od priezviska. Rachel Mrkvickova by znelo dost zvlastne. Dalia sa mne osobne nepaci. Pripomina mi to Delia potraviny u nas. Anna je velmi pekne, i ked tam sa mi zas nepaci Anička a tak by aspon u nas v rodine volali moju dceru vsetci :D no a Ela...to je fakt kazde druhe dieta skoro. Ale aj moje dcery maju mena, ktore ma teraz kazde druhe dievca. Lea a Olivia. My sme to ale nijak nesledovali, kolko je deti s rovnakym menom. Ja som vzdy chcela Oliviu, uz 10 rokov predtym, nez sa nam narodila a Leu vybral manzel. K priezvisku Varju sa nam hodi aj jedno aj druhe. A hodila by sa aj Ela 🙂 Ale je to len na vas, co sa vam paci 🙂 nikomu inemu sa to meno pacit nemusi. Vase dieta, vy rozhodnete 🙂
@nika3136 dakujem za pripomenutie, ale viem, že Ela nie je slovenské meno, stačí si prečítať ešte raz môj príspevok kde je jasne uvedené, že sa mi páčia slovenské mena, nikde nepisem, že Ela je slovenské..iba že spomedzi spomenutých mien sa mi paci najviac..Prajem pekný a pohodový den☺️
@lucinka1988 prečítala som si ho, napísala si to cez čiarku, čo vo mne stále evokuje, že veta pokračuje a súvisí to so sebou.
Nechcem tu na teba útočiť, ale ľudia argumentujú tým, že sa im páčia slovenské mená (čo sú asi slovanské prepodkladám) a ani netušia, aké to sú.
Veľká väčšina mien je cudzokrajných, sú zaužívané aj na Slovensku a tak to ľudia nevnímajú. Hostimila, Živana, Zdravoslava či Nehoslava by mali byť tie "naše" mená
Urcite ELA
Ela je kazda druha na ihrisku,teda son I nas to by som nedala,Dalia sa mi nepaci a Anna a Rachel su pekne.Z nich by som vybrala,ktore sa viac hodi k priezvisku.
Dalia zaujímavé a pekne, Rachel ako zo starého zákona, mne sa to nepáči, Ela hrozne tuctové a Anna začína byť moderné, ale Anču by som doma nechcela 🙂
@joja1996 keď sa nevieš rozhodnúť, prečítaj si význam mien. Potom sa ti bude ľahšie rozhodovať. Názor ostatných ta nemusí zaujímať, aj tak všetkým nevyhovies. ♥
Dalia je pekne meno, vela rodicov sa vracia prave k "staromodnym" menam...kamaratovi sa teraz narodila Žofia....Aj Anna s Elou sa mi paci....urcite radsej tisíckrát Anna ako Sophia Lilien Mrkvičkova :D :D :D
Dievčatá prečo sa neriadite podľa seba. Je to vaše bábätko. Tak mu vyberiem meno ktoré sa páci mne
@joja1996 pekný vyber mien no ja by som Annu vymenila za Anya ❤️☺️
@nika3136 skus pozriet, koľko % mien v slovenskom kalendári je iného pôvodu ako slovenského...Nebavíme sa tu o pôvode mena, teda aspoň ja som mala na mysli mená zo slovenského kalendára...Nie slovanského😉Môj syn ma tiež krasne meno, ktoré sa nachádza v slovenskom kalendári, pritom je hebrejského pôvodu, pritom určite nejde o zahraničné meno
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@joja1996 DALIA- mne to pripomina nejaky keks alebo napolitanku, ale proti gustu... 🙂 v rodine mame Elu, to je pekne meno, Anna prilis zastarale, a Rachel v pohode...