Ahojte, chcem sa Vas opytat:
Som v 26 tt a este som nebola na 3D ultrazvuku. Moja dr. ma len 2D. Ked som sa jej pytala, ze ci ma neposle niekam na 3D, odpovedala mi, ze ona posiela pacientku na 3D ultrazvuk iba v pripade, ked sa jej nieco nezda...chcem sa Vas preto opytat, ze kolko stoji vysetrenie 3D ultrazvukom v jednotlivych KE nemocniciach bez papiera od dr. A akeho dr. mi odporucate...dakujem Vam velmi pekne za Vase odpovede...Andrea...
Mudr . Dankovčík...a stoji to cca 30eur
Usg Rastislavova ul. (je to v pavilóne Zdravia) nasmerujú telefonicky, meno dr. si nepamätám, ale platila som do 20 eur už aj s dvd záznamom🙂) objednáva sa telefonicky, bola som tam na odporúčanie, dr. má dobré referencie, všetko nám parádne poukazoval, vysvetlil...
usg na Masarykovej, (nad lekárňou Grand tuším sa volá) príjemné prostredie, cenu usg nepamätám, za snímku sme dali 7e, za záznam na dvd chceli cca 50e 🙄 🙄 tam sme boli v cca 12týždni kôli skríningu
ahojte ja sa kcem opitat ze kolko stoji obicajna snimka ultrazvuku
uhm u mojho doktora stoji snimka ultrazvuku 20e :/ ..a 3D som sa este ani neodhodlala opytat :D
Ja som bola u Dankovčíka 2 krát.. prvý krát som platila 29 eur a druhý krát som bola v 20 týždni a platila som 43 eur.
Ahojte,vie mi niekto dat kontakt na MuDr.Dankovcika? A kde sidli a ci robi aj 4D ultrazvuk,ked ano,tak kedy ste maminky boli(myslim v ktorom presne tyzdni)...Vopred vam dakujem...Zuzana
ahoj kontakt kde sa mozes objednat je 055/6221007.Ja som tam bola okolo 13 tyzdna a potom sa chodi okolo 20 tyzdna a potom 30tyz.Musis sa objednat v predstihu,aby sa Ti nestalo to co mne,ze uz mali plno na najblizsi mesiac a uz ma nevzali lebo uz by som mala davno po 20 tyzdni.A tak som bola u ineho. 🙂
Dr. Janovský, ak máš výmenný lístok v 20. alebo 30. týždni od obvodného gynekológa, neplatila som nič, preplatila to poisťovňa, inak 30 EUR (ak ideš na vlastné rozhodnutie).
U Dr.Janovského nechceli odo mna výmenný lístok. Má fantastický 3D ultrazvuk a pozrie Ti detailne bábo. Za diagnostické prezretie platís 30Eur a 3D/4D fotografie s videom ti dá ZADARMO. Je to fajn lekár a velký srandista, takze z teba opadne vsetok stres a mozes si zobrat aj dve osoby so sebou na ultrazvuk 😅 . Myslim ze kontakt na neho je 0903 138 306 to sa objednas priamo u sestricky a vzdy v pracovnej dobe pocas tyzdna ta dvihne alebo mam este jedno cislo 0915 497 817.
Dr. Dankovcik v 20tyz. morfologicky ultrazvuk/ 18-23tyz. / bez vymenneho listka 54 eur. s vymennym listkom lacnejsia plus fotka 10eur. /okolo 25tyz. 3/4D ultrazvuk videa a fotky 63eur. bez vymenneho listka. ale nemusi vam ultrazvuk robit doktor Dankovcik je tam aj doktorka Muranska doktorka Janosova a este 1gyn.
Ahojte mamičky.
Ja som v 19 tt a tiež by som chcela isť na morfologický ultrazvuk. Hľadám lekára v KE. Skúsené mamičky najčastejšie odporúčajú Dr.Dankovčíka a Dr.Janovskeho. Bolo by to asi jedno, chcem len dôkladnejšie vyšetrenie bábätka a potom už aj nejakú spomienku (fotky a video nahrávku). Píšete, že taký špeciálny USG sa robí v 20 a 30tt. Chcem sa spýtať, že medzi tým sa už nedá robiť? Ďakujem za info a prajem každej veľa šťastia a hlavne zdravia.
ja som bola na rastislavke, dr. Zborovian. platila som 21 eur bez sprievodneho listka.na dvd som mala dve fotky,1video v 2D a 2 videa v 3D.bol velmi prijemny, vsetko mi povysvetloval ze kde co je...robil mi ho az 50 minut, vobec sa neponahlal.a boli so mnou manzel aj mamka a nemal namietky....znama bola v saci a platila 30 eur len za 3D ultrazvuk a jednu fotku, keby chcela aj dvd musela by priplatit 60 eur...
ahoj 🙂 neviete nahodou poradit, ci pri 3D USG moze byt somnou aj otecko babatka ?a za fotku z ultrzvuku sa plati zvlast alebo je v cene?dakujem pekne za odpoved 😉
Viem mi tu niekto poradit alebo popisat ako prebieha ultrazvukove vysetrenie na Downov syndrom v prvom trimestri. Som totiz objednana o 2 týždne na vysetrenie na 3D ultrazvuk v KE do Myslavy, moj gynekolog mi to vysetreie odporucil, ale nic blizsie mi k tomu nepovedal ☹. Každa info pomože 😀
Baby neviete poradiť aké sú ceny 3D/4D ultrazvuku v 11-13 tyz, a potom v 21-25 tt, ked máte aj výmenný lístok, u Dr. Dankovčíka, Dík za info
Platila som v Myslave 30 €, kedže tam chodím aj na gyndu. Inak myslím berú 35 €.
Ahojte chcela by som odvas radu kde ist na to 3D a 4D ultrazvuk a jeho cenu som v 28tyzdni...dakujem
sisinecka1995 - ja som tiež v takom mesiaci a v 30tt idem na ultrazvuk k Dr. Dankovčíkovi a platiť budem 24€ to je len vyšetrenie a + ak budem chcieť foto.
nooo Myslava isla cenovo asi hore...lebo teraz stoji 40,-
ahojte, mne sestricka p.dr. dankocika do telefonu povedala, ze si mam pripravit necelych 30 eur. To je len za vysetrenie alebo aj nejaka ta fotka v tom? A ak nie, tak kolko sa doplaca? Je mozne si to dat aj na usb kluc bez toho aby som platila? Idem dnes a financie nie su priaznive
včera som sa objednala do Myslavy, na 12. týžden, platiť budem 35 €, treba doniesť USB na fotky, V prípade že niekto čaká dvojičky cena je vyššia.
3daniela3 ... ja som bola teaz u nich prve vysetrenie z vymennym listkom 29€ a dostala som k nemu 2 cierno-biele fotky a k tomu kvalitne vysetrenie, ale tieto vysetrenia robila dr. Muranska, je v pohode
Mozem mat diagnosticke vysetrenie v prvom trimestri od dvoch doktorov? Ked sa teda za to plati, tak asi to i tak nepreplaca poistovna, nie?
poistovňa nepreplaca nič, u Dr Dankovčika 3d USG stoi 50 eu z vymennym listkom
@mariannna33 prosím a oplatí sa to usg? Mi to pripadá trochu ako čistý obchod...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kamarátka ide do nemocnice Košice - Šaca, tam to stojí 30 eur.