Ja som v 18.tt a ešte necítim ani motýliky, ani bublinky ☹ Doki ma minulý týžden pozeral, vravel, že je všetko ok vraj(ale bol to rýchly usg, lebo sa ponáhľal, viac sa mi bude venovať na morfo usg v 22.tt)...a ja mám už obavy... zaujímajú ma skúsenosti druho a viacrodičiek... dakujem vopred baby...
ja som tiez bola v panike a napokon vsetko OK, prve pohyby boli az v 21tt... vobec sa nestresuj urcite je to v pohode.
pri druhej v 17 tt, aj to ma doktor sprdol, ze vraj si to len namyslam, nakolko je to skoro 😲 😕 😅
skôr než pri prvom, bolo to v 18tt, ale až v 20tt boli zretelné, také, že som tomu aj verila 😵
aj ja som prve pohyby citila v 17tt presnejsie presne 30.12.2009 to ich citil aj mm ked mi dal ruku na brucho.
ja som citila tiez velmi skoro pohyby cca od 16tt, lekarka sa tiez divila ze nejako skoro, ale nehadala sa so mnou 😀
vasinou je to tak -ze vraj-skor ako pri prvom ,no u mna to tak nebolo , s 1 dietatom 20 tt s 2 az 22 tt.uz som si robili starosti ale doki vzdy spravil UZVa ukludnil ma ze vsetko je ok
v 15tt na 100%
ja som zacala prve pohiby pocitovat tak okolo 19tt. ale ozaj len niekedy, a to som musela lezat na chrbte, byt v klude, a boli veeelmi jemnulinke. Uz mierne silnejsie a castejsie som pocitovala okolo 20tt. Tak nemusis mat ziadne obavy, babulko je isto v poriadku 😉
jednoznacne skor ako u prveho bolo to v 18tt u prveho v 20tt
ja som citila pri druhom v 16 tt, a pri prvom okolo 20 tt
16tt
u oboch v 19tt
14tt prvy pohyb (: - 15.08.2010 (: pri prvom to bolo 17 tt - 10.02.2009 (:
Ja som pri dcérke začala cítiť pohyby až okolo 25 týždňa,ale to len také občasné a slabšie-najmä v noci,keď som už ležala,a cez deň skoro vôbec-teda cez deň malá spinkala
v 15 tt, dokor mi nechcel verit, ale ja viem, co, resp. koho som citila 🙂
15.2.2010 v 15tt pi druhom a pri prvom 1.12.2001 presne 18tt+6
u oboch v 17tt 🙂
ja som pri druhom cítila pohyby neskôr ako pri prvom, už som aj mala obavy
... že taká skúsená 😀 a stále nič necítim
nepamatam si ale presné týždne, ale bolo to po 20-tom týždni
Okolo 17.tt ale nepanikár ak je vsetko Ok tak to príde
ahojky
ja som pri prvom cítila už v 17 tt a pri druhom až o týdeň neskôr, neboj zachvíľu aj teba už bude okopkávať 🙂
pri prvom tehu som zacitila pohyby v 21:tyz. a teraz v 19.tom 🙂
pri prvom to bolo okolo 20. tt, teraz na začiatku 17. tt, to je individuálne 🙂
ahoj, ja som ako prvorodicka samozrejme vobec netusila, co mam povazovat za pohyby, tak jednoznacne az v 22 t, a pri druhom v 15 tt, uz som to rozoznala ... nevsimam si to furt, ale citim ich kazdy den ... neriesim ... neboj sa, ked ti lekar povedal, ze je vsetko ok, tak preco sa stresujes?, si myslis, ze nie je?? no ak by si necitila ja neviem po 23 tt, tak mozno, alebo po 25, ale takto ... neboj sa, ked nemusis ...!!! 😀
a ze vam lekar neveril, ze je skoro?? no co on vie?? bol tehotny?? proste viem, ze to mi nekruti creva, a podobne, ale je to bublinka babo!! 😀 (hm, a keby som si to aj namyslala, tak ked viem, ze je vsetko ok, nemusim citit zrovna kopance ... ale pohyby v tom istom zmysle pokracuju, tak to asi bolo vonco 😀 😀 ).
pri prvom az v nejakom 23 tt
teraz pri tretom babatku uz v 15. tyzdni, aj lekarka sa cudovala, ze nejako skoro 😀 no a teraz su to uz uplne jasne kopanceky 🙂
ja tiez okolo 16-17tt ale to boli velmi slabucke teraz su to uz kopanceky zajtra zacinam 20tt 😀
ja som zacala pohyby citit v 21, a hned tie intenzivnejsie, nie motylikove.. tiez som uz netrpezlivo ocakavala, prveho synceka som citila v 18, u oboch som mala placentu vpredu a teraz aj nizko nasadenu, tak aj to je dovodom neskorsieho pocitovania.
pri prvom 21tt a teraz v 16tt na 100% kopka uz kazdy den 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nic sa neboj, ja citim pohyby intenzivnejsie asi tyzden...aj to tak kazdy druhy den a len vecer...to prvy syn bol ovela aktivnejsi..a vcera som bola na utz a vsetko je ok...asi cakame len lenive babatka 😉