Ahojte stala sa mi tka vec ze asi cca pred 5 dnami som začala špinit a pobolievat podbruško ale ratala som s tym ze som prechladla lebo som mala aj bolesti pripisovala som to tomu tak som uzivala lieky urinal ms mam dostat az o 11 dni spinenie nepreslo a pobolievaju ma aj krize tak ma napadlo urobit si test klasika obyčajný pepino a hned silna druha čiarka a tak hadam sa mylil ms mam pravidelnu tak kamaratka ma nahovorilana digitalny clearblue a vieš tiež pozityvny 2-3tt ukazuje... moze byt ze som ozaj tehu alebo mam zapal a test by ukazal pozityvny kvoli tomu dakujem necakala som to tak skoro doma mam 2 rocneho krpca
Gratulujem😉
Véd kým sa malé narodí, ten "krpec" bude mať skoro 3 r nie? To bude v pohode, teš sa, hlavne pokoj to chce a popremýšľať 🙂
@mima804 k Dr by som sa neponahlala ešte, to je skoro. Ja som mala ísť na dovolenku, všetko dohodnuté, zaplatené ale cítila som akoby som mala zápal, bolesti v podbrušku, rezanie pri močení, mierne zvýšená teplota, išla som preto k Dr nech mi napíše ATB aby som mohla ísť týždeň pred dovolenkou. Lieky som papkala a deň pred odchodom sa ti zhoršilo. Volám Dr a ona, že moč dom mala negatívny, že nech to douzivam, ale zápal to nebude. Na konci dovolenky som mala ms dostať namiesto toho bol pozitívny test.
@mima804 moja kamoška mala ešte 2 mesiace mrchu a už bola tehu, to sa stáva niekedy, nemala si slabšiu mrchu tú poslednú?
@janickacrazy nie normalne teda mozno si to neuvedomujem ale asi hej
Ja tiež taký priebeh ako ty a tiež doma mala dvojročná a už som v 19 týždni tiež to do teraz nechápem ako sa to mohlo stať 😂😂😂
tiež som to mala pri 1 a 3 tehu...
ja som mala doma 11m syna ked som.mala v case menstruacie slaby ruzovy vytok a pozitivny test.. dnes ma dcera 4,5r necakali sme ze sa vomne zjavi tak skoro, ale je spolu s mojimi synmi to najlepsie co doma mame 😁
Môžeš byť tehotná kľudne už dlhšie.Niekedy menzes môže prísť,aj tak,niesi prva komu menzes chodil prvé mesiace v tehotenstve.Ak by to bola cista či zápal,mala by si nanajvýš slabú čiaroocku skoro ducha,ale ak je silná ,či na digitálnom ukázalo tak si tehotná na 💯 percent.Gratulujem.Ak je čiarka silná tak určite si tehotná už dlhšie a určite bude vidno aj na sone.Ak ideš zajtra tak daj vedieť čo a ako.
Dakujem vam všetkym asi mi este potrvá kym to rozdycham
@mima804 hádam hej, ja som tiež ray bola na gynde aj s malým 8mesačným, sestrička ho chvíľu zabavila, bola veľmi zlatá a ochotná, išla som len po lieky, ale dr. ma zavolala aj do ambulancie na chvilku, drž sa a daj vedieť, čo nové 😉
Určite som tehotna. Ved dva testy neklamú.. pri nechranenom sexe to vobec nie je prekvapenie že sa môžem stať... veď to nefunguje tak, že a na zadarí len keď ľudia chcú a plánujú ...
spinenie isto neignoruj, Ja som mala v 7tt a musela užívať na udržanie progesteron..
Vcsinou je to z krčka ale nie je o sranda....stastne tehu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozes byt tehu,