Ahojte baby. Prosim Vas, ako dlho ste cakali na vysledok testu z genetonu a vyssiel Vam? Ja som tam bola v piatok, ale moja nedockavost kazdou minutou rastie 🙂
@tynamartina Ja som to citala, ja len dufam, ze to bude skor ako na 5ty den, lebo moja nedockavost je moc velka :D Preto som sa pytala, ci baby nedostali vysledok skor ako na piaty den 🙂
@luculiik Aha, no nemá osobnú skúsenosť ale ja zatial som nepočula o nikom kto by ich dostal skôr ☹
@luculiik ja som bola na odbere tusim v pondelok a vysledky som mala v piatok.... takze 4prac dni
v stredu odber, v utorok vysledky, ale pondelok bol statny sviatok 😉
@zeleny_cajik
@lusinda1989 dakujem baby 🙂 takze este dva-tri pracovne dni 🙂) a vysledky Vam vysli? 🙂
@luculiik no ja neviem aj si musim na 100%potcrdenie este pockat par dni 🙂 ale aj dokina na utz mi potvrdila to co mi vyslo tam ale na 100% to bude az ked bude vonku 🙂
@lusinda1989 drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo a coskoro ste boli obaja v zdravi doma 🙂
@luculiik heh dakujem zajtra ma caka prijem v nemocke tak hadam uz svoju princeznu konecne uvidim 🙂
@luculiik vysli, jasne 🙂 ale uplne viem, ako sa citis, ja som stale kukala na mobil a po dlllllhej dobe som nemala ani jeden zmeskany hovor 😀
@zeleny_cajik ja cakam na mail, ale tiez pozeram stale na mobil, kedze mam mail v mobile... 🙂 Ale to cakanie je hrozne pritom ide len o par dni 🙂 co ja budem robit pred porodom :D
Ahojte baby, prosim, tie co ste boli nedavno na odbere, ako to je s tym cakanim?Ak pojdem na odber v 10tt, poslu mi vysledok az po ukoncenom 12tt?Alebo Vam poslali skor?
@maggie37 posielala som vzorky v pondelok minuly tyzden, v utorok ich obdrzali, v svrtok som im pisala, ci budem mat vysledok v piatok alebo az v utorok, kedze vcera bol sviatok..napisali, ze vysledok by mohol byt aj v piatok, pokial nebude potrebne opakovat analyzu..no ale v piatok nic..tak som cakala na utorok, ale vcera vecer som nahodou zabludila na mail a tam vysledok 😀 a cas bol 11:30 😀 cca..necakala som, ze robia aj vo sviatok, ale potesila som sa 🙂 potom daj vediet vysledok 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@luculiik Aká je doba analýzy pri teste na určenie pohlavia plodu z krvi tehotnej?
Štandardná doba od odberu po zaslanie výsledkov je maximálne 5 pracovných dní.
Aká je presnosť našej metódy určenia pohlavia plodu z krvi tehotnej ženy?
Validáciou dosiahnuté výsledky na 250 vzorkách potvrdili 99,5 % úspešnosť správne stanoveného výsledku testu pohlavia.
Priamo na stránke genetonu treba čítať 😉