Ahojte, cca 5 minút som pomaličky fúkala balón. Nepokladala som to za prekážku v tehotenstve. Kamarátka ma však teraz vystrašila, že je to veľmi nebezpečné v tehotenstve, že môžem uškodiť bábätku. Teraz sa bojím, čo bude. Som v 29 tt. Mám mať oprávnené obavy či je to úplne bezpredmetné?
😀
@tina.olbreitova šibe ti?
@tina.olbreitova aj ti to ta kamaratka nejako zdovodnila, vysvetlila? Ci to pocula len od dalsej kamaratky?
@amelie2017 že vraj môžem potratiť....a ohroziť bábo....
@mimi3008 že vraj dáky tlak, ktorý môže spôsobiť kontrakcie
@pribinak dík za úprimnosť....len sa pýtam...som prvorodička a celkom ma to vyplašilo
@tina.olbreitova ale máš normálny zdravý rozum. So tehotná a nie chorá. Fúkanie balóniku ti nijak neublíži
Čo deň, to perla... 🤣🤣👌 Tento rok som toho nafúkala asi najviac. 100 balónov malému na oslavu, nafukovačka, detský bazén, lopty, kolesá, rukávniky. Som extrémne nezodpovedná tehotná žena. 😁
🙂 🙂 🙂
@pribinak ďakujem za ukludnenie 🙂
@mamamasama 🙂 hneď som pokojnejšia 🙂
@tina.olbreitova Predstav si ze by si mala nadchu 😉
Niet nad dobré kamošky. 🙂
Si tehotná a bojíš sa nafukovania balónov ?
Tvoje dieťa bude mať z toho nafukovania balónov hlavu veľkú ako balón .
Raz tu bola téma, či tehotná môže tankovať 😀
🤣🤣🤣
@modrykomik prosím 😁
Tak sa bojí niekedy uveríme barz akej hlúposti lebo nám to v ten moment príde že to môže byť tak neboj sa všetko je ok kamoška možno číta moc hlúposti
Ale tak bez srandy, možno sa snažila nafúkat teplovzdušný balón s košom a to by som sa o svoje zdravie bala aj ja či už tehotná alebo nie 🎈😅🤣😂
Tiež som bola prvorodička, ale ani by ma nenapadlo takýmto veciam veriť a riešiť to🤦🏼♀️😁😁 ach pane bože, fakt sa mi pozastavuje rozum nad inteligenciou ľudí, kedy sme stihli takto osprostieť 🤦🏼♀️🤷♀️🙃😠
@tina.olbreitova ja si tieto perly ,,som tehotná a...,, začnem zapisovať, ozaj ale. Vždy si poviem, že tak toto už nič neprešti, no aj tak príde pokažde ešte väčšia tehotná trúba 🦧🙈🐒
Ale neboj sa, topka ,,som tehotná, môžem piť vodu z vodovodu,, si ešte neprekonala
@nikpa ešte tu bola jedna slečna, ktorá bola tehotná v 2 trimestri, sused nad nimi prerábal byt a ona sa pýtala či ten hluk nemôže uškodiť dieťaťu 😂😂🙈
@nikpa ja si ich ukladám,už mám zopár perličiek 😆😆😆
Ja si pamätám tému že: som tehotná, môžem si dať mentolové žuvačky? Neublížia dieťatku? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To bol normálny nick, žiadny anonym
Ešte ti bola téma ci sa môže tehotná ostrihať 😂
A ta co ju banán buchol do brucha?
Baby, keby sa tieto perly chcelo niektorej zapisovat. Denne taketo otazky.😁😁 Mali by sa zaviest IQ testy pred oplodnenim.
Kamarátka by mala zmeniť dealera.
@stanulienkat hned by bolo po probleme s preludnenim planety.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To vaaaaazne?? A ake problemy by si ako mala mat?