Diskotéka v šiestom mesiaci

denisel
3. dec 2014

Ahojte, viem, ze by sa asi nemalo, ale aj tak sa chcem opýtať..... Som pozvana na 1 diskoteku a chcem sa opýtať ci je to rizikove a ci ste niektora chodili na diskoteky.... Niektori mi tvrdia ze by nesli, niektori nemaju proti tomu namietky , tak sa radsej opytam vas, skusenych.... Ďakujem

lucindao
3. dec 2014

@denisel nevidim v tom ziadny problem.len si treba davat pozor.ja som pracovala do osmeho mesiaca v bare kde boli diskoteky.a vsetko bolo v poriadku.ak sa na to citis tak jasne chod

simik22
3. dec 2014

Predpokladam, ze sa tam fajci. Kvoli tomu by som nesla.

denisel
autor
3. dec 2014

@lucindao To vazne?? A na babatku sa to nijak neprejavilo?? 🙂 lebo robim v UK a ako som otehotnela nebola som na ziadnej diske a vraciam sa domov a chcela by som este zajst, kym sa da 🙂

betunka39
3. dec 2014

ja som bola v piatom mesiaci a bola som na viančnom večierku asi 3 hod, viac som nezvladla, ale som staršia tak preto. ALe zabavala som sa normalne, aj zatancovala, len sa tam nefajčilo. Inak myslim, by nemal byť problem, vedniektore sa aj vydavaju v takom vysokom štadiu a zvladnu to. Všetko s mierou.

miri.b
3. dec 2014

ja som bola v 9.mesiaci na svadbe, ja nevidim dovod neist, ked nemas ziadne problemy a odist sa z tadial da hocikedy 😉

zonjushe
3. dec 2014

aj ja som bola na vianocnom vecierku aj na koncerte, kde som tancovala..tam sa ale nefajcilo, takze uplna pohoda..

dasenka1203
3. dec 2014

ja som bola v siestom mesiaci na okey lete, v osmom na svadbe a v pohodicke 🙂 akurat by som sa vyhybala cigaretovemu dymu a prilis zahustenemu priestoru, aby niekto nenarazil do bruska

denisel
autor
3. dec 2014

Lenze na tejto diskoteke sa fajci :( pred otehotnenim som bola silna fajciarka , ale sekla som s tym... Preto mam aj obavy... Kvoli zafajcenemu prostrediu.... Ci neohrozim babatko, to by som si neodpustila

siska53
3. dec 2014

@denisel nesla by som. Hluk- babo uz pocuje a ta hudba teda nie je na ich uska..,kopec ludi nikdy nevies,kto do teba moze vrazit. Navyse ponocovanie tiez neprospieva. A ak sa tam fajci,tak uz vobec nie.
Ale je to na tebe.

lucindao
3. dec 2014

@denisel nefajcila som a ani nepila.ako sa to moze prejavit na babetku? Ze tam je hlasna hudba? Ja som mala velmi dobre tehotenstvo.teraz je s neho 7 rocny chalanisko a uplne vsetko v poriadku

22beba
3. dec 2014

Ja som bola na dedinskej zábave ale v kulturáku sa nefajčilo a boli tam slušný ludia... ale na diskoteku by som nešla... čo ja viem bude tam plno ožratých ľudí a nikdy nevieš čo sa môže stať.... ja už som sa len toho bála aby mi niekto do brucha nebuchol vždy tam niekto vyvádza .... však kedˇporodíš potom si môžeš zbehnúť 🙂

velkacica
3. dec 2014

@dasenka1203 a užilia si tie festvaly?? lebo "zahustene" je obyčajne tam, kde je program najlepší 😀

denisel
autor
3. dec 2014

@lucindao nechcela som nijak urazit ani nic podobne... Aj ja mam bezproblemove tehotenstvo este stale vladzem aj as pasom 12 hodin pracovat... Len veľa som citala za hlucne prostredie a zafajcene ze to moze ovplyvnit babatko

dasenka1203
3. dec 2014

@velkacica ale hej, nasli sme si miestecko kde to nebolo take narvane a aj sme celkom dobre videli 🙂 aa neboli sme dlho, len na horkyze a kabatov, ale srdce mi dunelo este dost dlho 🙂 Domča to zmakla v pohode, dokonca kabaty su jej oblubena skupina, ktovie preco :D :D

denisel
autor
3. dec 2014

@siska53 ponocovanie je to najmenej.... Robim 12ky aj nocne..... Aj ked je Pravda ze ich uz tazsie znasam..... Ved prave ze to zafajcene prostredie a dusno...

mirka0703
3. dec 2014

pokial to nebude nejaka techno party preco nie, ja som bola koncom 7m aj ked som moc netancovala ale sem tam som si pohybala bokmi.... 😀 tak ak sa na to citis klud chod..... a nemusis sa citit nezodpovedne... ja by som sla znovu keby som tehotna.... tak prijemnu zabavu

denisel
autor
3. dec 2014

@mirka0703 ďakujem 🙂

eeffka
3. dec 2014

@denisel zavisi od podniku, ja chodievam na take diskoteky kde si neidim 30cm od nosa kvôli dymu a tlacenica tam je ako v spicke v buse, tam s bruskom urcite NIE !!!
Ak by sa jednalo napr o ples, bola som pred 2t, tam sa nefajcilo, hudba o poznanie tichsia, priestoru dost tam by som isla.. teda teoreticky kedze som pri oboch tehu bola v 6m uz doma na rizikovom 😀

mirka0703
3. dec 2014

@denisel a zas nie na kazdej discoteke sa fajci.... 😉

denisel
autor
3. dec 2014

@mirka0703 viem ale na tejto ano :/

jana_eyre
3. dec 2014

ja osobne taketo zabavy nemusim od urciteho veku, ale pokial je to tam v pohode vetrane a nebudes moc skakat, podla mna vklude mozes ist..

tictactoe
3. dec 2014

@denisel ja som bola v 8.mom mesiaci na notting hill carneval-e 😀 drobec je sice aktivnejsi ako ine deti, ale nemyslim ze je to zasluhou toho hluku co tam chuda zazil vtedy 😉

lucindao
3. dec 2014

@denisel neurazila si 🙂 zafajcene prostredie je zle jasne ale si v 6 mesiaci tam uz ma babetko vsetko vyvynute.radsej si davaj pozor aby ti nikto nebuchol do bruska.lebo vies ako to chodi na disce.ak pojdes raz si myslim ze nic sa nestane.ale netreba byt celu noc

jaron
3. dec 2014

@denisel ja by som riešil 4 veci (teda keby som bol žena a bol by som tehotný 🙂 ):
- aby som určite nepil alkohol
- aby sa tam určite nefajčilo
- individuálne zvážil obmedzenia pri tanci
- a dal si pozor na prípadne iné nebezpečenstvá ako je napr. nejaká tlačenica, prípadne nebodaj konflikt v blízkosti (bitka...)

sissy27
3. dec 2014

@denisel nič sa nestane ani tebe, ani bábätku... ak sa budeš zle cítiť, tak každý pochopí, že ideš domov skôr 🙂

katarinamarkova
3. dec 2014

@denisel ak pojdes s niekym co da na teba pozor, nebudes pit, nejak extra na parkete skakat....nedajboze ine blbosti vyvadzat....na druhy den dospis....len velky pozor na zafajcene prostredie - to veru nie.
treba zhodnotit kam, s kym, ako sa citis.
....neviem ale ci diskoteka kde sa nefajci, netancuje, nepije dnes vobec existuje 🙂

katarinamarkova
3. dec 2014

@denisel jaj citam ze zafajcene prostredie......tak tam NIE.

bianina1
3. dec 2014

ja ked som bola v 8 mesiaci tak som este chodila po horach splhala sa v tatrach ,takze diskoteka nevidim v tom ziadny problem ak sa na to citis ze budes vladat tak kludne chod sa trosku odreagovat pokial sa da uzi si to

sylvia225
3. dec 2014

ja som bola koncom 7 mesiaca na svadbe švagrinej a v pohode, aj tanečky som dala potroške 🙂 a za to fajčenie, myslíte, že akože, keď bude v zafajčenom prostredí 4-5 hodín udusí seba a aj dieťa?? a iný znečistený vzduch? zasa nerobte z tehotnej sterilnú osobu. pokiaľ sa neopije a bude tancovať len v rámci svojich možností, občas sa nadýcha na čerstvom vzduchu, nech sa ide zabaviť. pokiaľ nechodí každý víkend ... hlavne nech to nie je nejaká bujará akcia, kde sa ľudia nekontrolujú a môžu ju strčiť, sotiť 😉 ja som bola v piatom mesiaci, keď sa vrátili naši zlatí hokejisti a to som sa veru bála ísť na námestie, tá tlačenica tam, nie je kde si sadnúť 😀

siska53
3. dec 2014

@denisel ovplyvnit moze..mlady kolega pocal dieta s este mladsou..ta sa nekaslala,casto chodila na disku a vraj i fajcila,mozno i pila. Chlapcek v poriadku nebol.. Mozno ak pojdes raz,sz nic nestane,ja som len napisala,ze by dom nesla z tych dovodov,aj ked by slo len o tuto 1vynimku.
A inak nocne by si robit nemala,u nas tehotne baby robili maximalne do 21 1 vo vyssich stadiach len do 17. A to som nerobila v ziadnej vyrobe.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre