Ahojte, viem, ze by sa asi nemalo, ale aj tak sa chcem opýtať..... Som pozvana na 1 diskoteku a chcem sa opýtať ci je to rizikove a ci ste niektora chodili na diskoteky.... Niektori mi tvrdia ze by nesli, niektori nemaju proti tomu namietky , tak sa radsej opytam vas, skusenych.... Ďakujem
Predpokladam, ze sa tam fajci. Kvoli tomu by som nesla.
ja som bola v piatom mesiaci a bola som na viančnom večierku asi 3 hod, viac som nezvladla, ale som staršia tak preto. ALe zabavala som sa normalne, aj zatancovala, len sa tam nefajčilo. Inak myslim, by nemal byť problem, vedniektore sa aj vydavaju v takom vysokom štadiu a zvladnu to. Všetko s mierou.
ja som bola v 9.mesiaci na svadbe, ja nevidim dovod neist, ked nemas ziadne problemy a odist sa z tadial da hocikedy 😉
aj ja som bola na vianocnom vecierku aj na koncerte, kde som tancovala..tam sa ale nefajcilo, takze uplna pohoda..
ja som bola v siestom mesiaci na okey lete, v osmom na svadbe a v pohodicke 🙂 akurat by som sa vyhybala cigaretovemu dymu a prilis zahustenemu priestoru, aby niekto nenarazil do bruska
Lenze na tejto diskoteke sa fajci :( pred otehotnenim som bola silna fajciarka , ale sekla som s tym... Preto mam aj obavy... Kvoli zafajcenemu prostrediu.... Ci neohrozim babatko, to by som si neodpustila
Ja som bola na dedinskej zábave ale v kulturáku sa nefajčilo a boli tam slušný ludia... ale na diskoteku by som nešla... čo ja viem bude tam plno ožratých ľudí a nikdy nevieš čo sa môže stať.... ja už som sa len toho bála aby mi niekto do brucha nebuchol vždy tam niekto vyvádza .... však kedˇporodíš potom si môžeš zbehnúť 🙂
@dasenka1203 a užilia si tie festvaly?? lebo "zahustene" je obyčajne tam, kde je program najlepší 😀
@velkacica ale hej, nasli sme si miestecko kde to nebolo take narvane a aj sme celkom dobre videli 🙂 aa neboli sme dlho, len na horkyze a kabatov, ale srdce mi dunelo este dost dlho 🙂 Domča to zmakla v pohode, dokonca kabaty su jej oblubena skupina, ktovie preco :D :D
pokial to nebude nejaka techno party preco nie, ja som bola koncom 7m aj ked som moc netancovala ale sem tam som si pohybala bokmi.... 😀 tak ak sa na to citis klud chod..... a nemusis sa citit nezodpovedne... ja by som sla znovu keby som tehotna.... tak prijemnu zabavu
@denisel zavisi od podniku, ja chodievam na take diskoteky kde si neidim 30cm od nosa kvôli dymu a tlacenica tam je ako v spicke v buse, tam s bruskom urcite NIE !!!
Ak by sa jednalo napr o ples, bola som pred 2t, tam sa nefajcilo, hudba o poznanie tichsia, priestoru dost tam by som isla.. teda teoreticky kedze som pri oboch tehu bola v 6m uz doma na rizikovom 😀
ja osobne taketo zabavy nemusim od urciteho veku, ale pokial je to tam v pohode vetrane a nebudes moc skakat, podla mna vklude mozes ist..
@denisel ja by som riešil 4 veci (teda keby som bol žena a bol by som tehotný 🙂 ):
- aby som určite nepil alkohol
- aby sa tam určite nefajčilo
- individuálne zvážil obmedzenia pri tanci
- a dal si pozor na prípadne iné nebezpečenstvá ako je napr. nejaká tlačenica, prípadne nebodaj konflikt v blízkosti (bitka...)
@denisel ak pojdes s niekym co da na teba pozor, nebudes pit, nejak extra na parkete skakat....nedajboze ine blbosti vyvadzat....na druhy den dospis....len velky pozor na zafajcene prostredie - to veru nie.
treba zhodnotit kam, s kym, ako sa citis.
....neviem ale ci diskoteka kde sa nefajci, netancuje, nepije dnes vobec existuje 🙂
@denisel jaj citam ze zafajcene prostredie......tak tam NIE.
ja ked som bola v 8 mesiaci tak som este chodila po horach splhala sa v tatrach ,takze diskoteka nevidim v tom ziadny problem ak sa na to citis ze budes vladat tak kludne chod sa trosku odreagovat pokial sa da uzi si to
ja som bola koncom 7 mesiaca na svadbe švagrinej a v pohode, aj tanečky som dala potroške 🙂 a za to fajčenie, myslíte, že akože, keď bude v zafajčenom prostredí 4-5 hodín udusí seba a aj dieťa?? a iný znečistený vzduch? zasa nerobte z tehotnej sterilnú osobu. pokiaľ sa neopije a bude tancovať len v rámci svojich možností, občas sa nadýcha na čerstvom vzduchu, nech sa ide zabaviť. pokiaľ nechodí každý víkend ... hlavne nech to nie je nejaká bujará akcia, kde sa ľudia nekontrolujú a môžu ju strčiť, sotiť 😉 ja som bola v piatom mesiaci, keď sa vrátili naši zlatí hokejisti a to som sa veru bála ísť na námestie, tá tlačenica tam, nie je kde si sadnúť 😀
@denisel ovplyvnit moze..mlady kolega pocal dieta s este mladsou..ta sa nekaslala,casto chodila na disku a vraj i fajcila,mozno i pila. Chlapcek v poriadku nebol.. Mozno ak pojdes raz,sz nic nestane,ja som len napisala,ze by dom nesla z tych dovodov,aj ked by slo len o tuto 1vynimku.
A inak nocne by si robit nemala,u nas tehotne baby robili maximalne do 21 1 vo vyssich stadiach len do 17. A to som nerobila v ziadnej vyrobe.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denisel nevidim v tom ziadny problem.len si treba davat pozor.ja som pracovala do osmeho mesiaca v bare kde boli diskoteky.a vsetko bolo v poriadku.ak sa na to citis tak jasne chod