Prosím bola niektorá na morfologicke vyšetrenie v Starej Lubovni v nemocnici? Máte skúsenosti?
Ja som bola este v 2018. Vsetko super. Pan primar topka. Vsetko na monitore poukazoval, vysvetlil...
@hiddenobject Ďakujem potešili ste ma a dal Vám aj nejakú fotku alebo niečo na usb ?
@nati41 ano. Na usb nie, ale fotku sa snazil peknu urobit a aj urobil 🙂 ale mozno sa to za tie 3 roky zmenilo a da vam to aj na usb 🙂 a co mna prekvapilo, sa tam ani vyzuvat nemusite :D
@hiddenobject no mne povedali že si mám vziať usb ale neslubuju nič ale tak dúfam že pre manžela mi niečo na usb dajú keďže musí čakať vonku kvôli korone
@hiddenobject prosím keď vám povedali pohlavie na tom ultrazvuku vyšlo vám aj také? Nepomylil sa ?
@nati41 ano. Mudr kozuskanic mi uz v 12tt povedal, ze to bude s velkou pravdepodobnostou chlapcek a mal pravdu 🙂 dali vam foto na usb?
@hiddenobject AJ ja som bola pri ňom. Nedal mi na usb fotky ale dovolil mi všetko si nafotiť na mobilu 🙂 Bol skvelý všetko zodpovedal a veľmi precízne popozeral. Povedal aj pohlavie ze si je na 99% istý tak som si chcela overiť či ma pravdu, lebo vravel že to bude dievčatko a dievčatko si veľmi prajeme 🙂 Tak dúfam že mal pravdu 🙂
@nati41 tak to som rada, ze s nim mate dobre skusenosti a ste s vysetrenim spokojna🙂 nech vam vsetko dobre dopadne a nech sa vam vase zelanie splni 🙂
@hiddenobject Ďakujem krásne 🙂
Ahojte, môžem sa do SL na ten 4D objednať aj sama? Alebo to musí urobiť len moj gynekológ?
Bola som tam v roku 2017 na 4D, len vtedy ma objednávala moja dr. No teraz mám novú dr, končím 22.tt a nič mi o 4D nevravela, tak len tak sa pýtam, či si to môžem sama poriešiť... Ďakujem za odpoveď 🙂
@michaelaff Myslite 4d ako morfologicky alebo len obycajny 4d? ak morfo, tak sama sa neda objednat, jedine s vymennym listkom. Ale skuste si tam zavolat. Svagrina pracuje v SL nemocnici a povedala mi to iste, tak uz som to dalej neriesila. Moja dr ma tiez nikam neposlala.
@michaelaff Ja som sa objednávala sama. Doktor hneď pri príchode či mám výmenný lístok ja že nie on že nevadí že mi verí že som tehotná a smial sa. Veľmi milý lekár. Netreba mať papier od lekárky.
@nati41 fakt? Tak super potom....
@hiddenobject ano nebol stým problem stačí zavolat a objednat sa
@malicka1986 robia 3d a ku koncu ukázal všetko v 4D normálne. V 12 sa 4d nerobí až po 20.
@malicka1986 dakujem
Baby mate skusenost, ze vam aj termin v SL zrusili? Mna upozornila sestricka, ze ultrazvuk robi len primar a moze s stat, ze bude odvolany niekam, ze mi mozu zrusit termin..bojim sa a vam s vyšetrením. Som objednana aj do gynstar skor ale tam 85€ :-/ horibilna suma.. neviem ci risknut SL alebo nie...poradite mi prosim??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nati41 nie som si ista ale tusim ze tam sa uz na morfo nechodi... ale nechcem isto dristat