Ahojte ako vam dlho trvalo otehotniet?maly ste aj neake recepty ako to viac podporit????ako napr. hore nohy alebo nieco take???
@eviq necha posobit do rana???to je dlho nie???ved to samo vychadza von 😀 no a ten olej neviem ci by som skusala...a ten cajik to sa pije od msky do skoncenia???no u mna je ten problem ze ja neviem kedy mam tu ovulku kedze mam nepravidelnu msku ☹
@milagrosss20 ahooj tak my sa snazime uz asi 8 mesiacov a stale nic,tiez mam nepravidelnu mrchu tak si neviem presne vypocitat kedy mam ovulki.budem drzat palce nech sa vam to co najskor podari 🙂 🙂
@milagrosss20
@slavkaadusko ja som mala tiež nepravidelný cyklus, ale úplne hrozný, 35-55 dní. Keď sa 3/4 roka nedarilo, začala som si sledovať hlien a otehotnela som tuším na prvý šup 🙂
@jankaja tak to asi aj ja tak zacnem robit a mozno sa nam to tiez uz konecne podari, 🙂 🙂
prvy raz sa podarilo na 2. sup...a teraz na treti pokus....
na druhy pokus a mala som nohy hore par minut 😀 inak som si na nete na nejakej stranke vypocitala kedy mam plodne dni
urobila som si ovu test, vysiel pozitivny a na 2. pokus to vyslo 😉 tiez som mala nohy hore, asi 10 min.
nám sa to podarilo presne po troch rokoch..😉
@slavkaadusko no nam sa to podarilo tak po 5 tyzdnoch. ale hned "potom" som si podlozila pod zadok vankus a pockala asi hodinu.......a ked mas nepravidelnu ovulku tak skuste aj cez menstruaciu je mozne ze ju mas aj vtedy. dufam ze sa vam to podari
@22lucinka22 ahooj velmi pekne dakujem za radu,aleaj ja uz patrim medzi tehulky tak ako aj ty 😉
@slavkaadusko gratulujem a ako vidim este si ma aj dobehla
mi sme sa pokusali 5 ro. a podarilosa
Nám sa to podarilo na stvrty mesiac snazenia
nám žiaľ 3 a pol roka ☹
nám 4 mesiace a už to bolo🙂)
na prvy sup bez pitia cajika, ci noh hore, ale je pravda, ze v tie dni to bola jedna zurka za druhou
obe tehotenstva...na prvy sup...nechapem ani ja🙂
po 12 mesiacoch snaženie s pitím alchemilkového čaju a "PO" podložený zadok asi hodinu 🙂
no ja tiež tak na druhý krat ako magali a tiež som si cez net vypočítala plodné dni
@milagrosss20 Dominicka 3 a pol roka.....a potom sa to rozbehlo 😀 😀 😀
nam tri roky
my sme manželia v oktobry bolo 2r,a nejak extra sme sa nesnažili,lebo mm robil v zahraničí.min.rok po Vianociach mi mm objednal ovu test na viac použiti a mal prísť až po Novom roku,kedže mrcha mi chodila nepravidelne.tak sme chceli začať "miešať"v Januáry,no lenže to sme nevedeli,že náš Alexko je už v brušku 🙂 takže čisto nový ovu test mám odložený bez použitia v skrini 😀 božinku 20januára už bude rok,čo som si len tak kupila test a tam kolajnice jak hrom 😵 držím päste dievčatám!!!!
12rokov.......
rok a pol intenzívneho snaženia, pomáhali sme si aj ovu testami. Potom prišla jedna dovolenka a bum 🙂 končím 21.tt 🙂
na prvy sup...aj vdaka ovutestom...juch 🙂
ahoj, my sme sa snažili 5 rokov ☹ a už som ani nedúfala,že to príde. včera som sa dozvedela že som v 6 týždni 🙂
15 rokov trvalo,pokym sme dotiahli do konca....
@mykaellle ahoj po 3 rokoch? my máme taký istý problém že stale nič a mali ste aj nejake zdravotné problémy?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, náhodou práve dnes som našla na topkách tento článok....http://baby-web.topky.sk/Clanky/a3240-Ako-pomoc...
Ja som počula také rady, že: piť do ovulácie alchemilkový čaj, jedna lyžica olivového oleja denne na podporu priechodnosti, po sexe sa nebežať hneď osprchovať, ale nechať "pôsobiť" 🙂 do rána.....