Dobrý deň milé tehulky a maminky,
chcela by som Vás pekne poprosiť o Vaše názory a skúsenosti s týmto screeningom. Bol Vám odporúčaný? Absolvovali ste ho? Poprípade kde a ako to prebiehalo? Koľko ste zaň platili? Ja som z Košíc, snáď sa nájde nejaká mamička so skúsenosťami práve z KE? Ale vopred ďakujem za všetky reakcie. 🙂
@havefaith oni najradsej robia ten screening v 13 tom tyzdni.. objednavala som sa tak v tom 11tom, oni si ta uz objednaju podla tyzdna tehotenstva, ale by tebou by som kludne zavolala aj teraz, ja som tam tiez volala, este ked som ani nemala vymenny listok od lekara.. treba sa objednavat na kombinovany test, lekar ti vymenny listok isto da..
tu mas kontakt na tu masarykovu
http://www.3dultrazvuk.sk/www/
Suuuuhlasim, ja som tam bola tiez v 13tom tt u Dr. Muranskej a velmi som bola spokojna....priznam sa, ze ked som toho mrnousa videla na obrazovke, tak som az vyronila slzicku, lebo som necakala, ze to bude vsetko tak krasne vidiet! !!!!! V pondelok idem na dalsi....teda ten v 20 tyzdni a uz sa neviem dockat, kedze viem co ma caka! !!! 🙂 🙂 🙂
Ahoj ja som bola v Myslave - stalo to 30 eur - kopa fotiek a video - a ano odporucam to , lebo krvne test zvyknu vychadzat hociak .
@havefaith Ahoj, ja som bola v Šaci pred rokom aj niečo u Dosedlu http://www.nemocnicasaca.sk/lekarske-pracoviska... Zobrali mi aj krvičku. Fotku som si domov odniesla, výsledok bol do týždňa. Tiež mi povedal, že na 80% budeme mať chlapčeka a aj máme 😉
Ahojte. Obnovujem temu. Tie, ktore ste boli v Saci, ako ste boli spokojne ? To sa akoze za fotky a videa tiez plati ? Dakujem za vase odpovede
Ahojte baby,mne doktor nedal ziadny vymenny listok,len ze sa mam objednat,sestricka mi dala vizitku a napisala t.c.,popravde ani neviem co mam povedat,naco sa chcem objednat a vraj to stoji 60 eur,tu v KE.
@lenkaadanc ahoj,ty uz si bola na ten skrining?
@megynka20 Ahoj. Ano bola som v Myslave. Musis tam najprv zavolat a obj.sa. Recepcna bude chciet vediet v akom tyzdni si a podla toho ta obj. Plati sa 45€ dostanes fotky aj videa na usb kluc.
@megynka20 A ty sa mas na aky obj. Prvy druhy ci treti ? Prvy stoji 45€ Druhy 50€ a treti 45€ Bola som v Myslave nie v Saci.
@lenkaadanc na prvy
@lenkaadanc dakujem za info
@megynka20 Neviem ako to chodi v Saci, ale tam sa vraj este plati aj za fotky a videa. Aspon tak som pocula.
@havefaith ja som bola na morfo sono u dr. Grochala v Martine v 12. týždni / nepamätám si koľko sme platili../ a bolo to super, on je naozaj odborník ..potvrdil mi, že bábo bude zdravé a ešte aj správne odhadol pohlavie..to mi veľmi pomohlo na celý zvyšok tehotenstva a určite to odporúčam, tie ostatné / v 5. mes. a 9. mes. / sú už podľa mňa zbytočné..okrem tohto som už nič neriešila, žiadne genetiky, ani amnio,hoci ma posielali kvôli veku.. iba všetko štandardné u mojej gynekologičky. ale je pravda, že aj výsledky z krvi som mala vždy dobré..
@lenkaadanc asi do Myslavy pojdem,je to jednak aj blizsie...budem tam volat
@megynka20 ahoj, už si objednaná? a ku komu ťa poslal DR? Čakáš dlho na termín? Vďaka za info ;)
Ahoj,este som nevolala,som na vylete,buduci tyzden budem volat,tak dam urcite vediet.
@lillysweet ahoj,tak som objednana na Roosveltovu idem buduci tyzden,platim 60eur,tak dufam,ze aapon jedna fotka bude v cene,budu mi brat krv okrem toho,nemusim prist nalačno.
@megynka20 ano dostanes jednu fotku
Aj keby si isla do Myslavy nemusis na lacno.
@parvinka0001 a vyskledky krvi boli kedy?povedali vam priblizne aj pohlavie,alebo to nebolo mozne este urcit?
@megynka20 O tyzden a povedali aj ze to budu chlapci ..aj moja gyn to potvrdila
@parvinka0001 dakujem za info
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@havefaith absolvovala som tento tyzden ten kombinovany test,.. co je odber krvi a ultrazvukovy screening. robia to tusim na masarykovej u dankovcika, v myslave u janovskeho a dosedla v saci.. zatial vysledky z krvi nemam ale ten ultrazvuk bol zazitok velky..bola som na masarykovej, robila mi ho muranska, vsetko krasne poukazovala, pocitali sa prsteky, kontrolovalo srdiecko, pupocnik, vsetko.. pustila mi bijuce srdiecko na reproduktor..
vysledky z krvi sa potom kombinuju s vysledkami ultrazvuku, vysledok z toho je za tyzden.
mala som vymenny listok od gynekologa a doplacala som 29 €