Dobrý deň, chcem vas poprosiť,či niektora nemate tel.kontakt na doktorku Brešťansku.Vopred Dakujem
Mala ísť na Rázusovú pri nemocnicu
@lenka8808 lebo ešte je v procare. K nej sa ide cez recepciu, alebo cez procare infolinku. Neviem presne čo potrebuješ, ale ja všetko vybavujem cez infolinku 0907888999, vrátane konzultácie - ja si tam nahlásim, že potrebujem konzultáciu a dr mi zavolá sama. Ale platím si ženskú kartu ročnú. Pani doktorka len tak tč nerozdáva.
Baby a aka je? Premyslam ze k nej pojdem.. Lebo mam Krjaka a to je des
Dobrý večer. Zistili ste prosím viac? Chodím k MUDr. Brešťanskej do ProCare a tu sa dozvedám, že sa sťahuje. Budeme naďalej patriť k nej, len chodiť na novú adresu? Je potrebné niečo riešiť/podpísať? Ďakujem za info 🙂
Kto nastupuje namiesto nej?
MUDr.Brestanska je na poliklinike Rázusova .stačí si prísť podpísať novú zmluvu.kartu si ona vyžiada.stranku má gynekológia brestanska
@lenka8808 už je na Razusovej poliklinike.staci si k nej prísť podpísať zmluvu
@miiriaam krjakovi asi preplo odisla som od neho a konecne mam pokoj
Dobrý deň neviete náhodou prečo MUDr Brestanska už dva týždne nedvíha telefón. Volám niekoľko krát denne rôzne časy a nič. Ďakujem
@leontinka27 tento týždeň som sa bez problémov dovolala, dokonca 2x za sebou 🤷🏼♀️ volala som okolo obeda myslím medzi 12-12:30
@smajli87 dobrý už som sa dovolala aj ja
@leontinka27
@smajli87
@0903319474 dobry den, prosím vas, platí sa u pani doktorky rocny poplatok? ak ano, kolko? dakujem 🙂
@meno321 ja som zatiaľ neplatila žiadny ročný poplatok, zvyknem si však priplatiť rozšírené vyšetrenie krčka maternice, pri preventívke - je to vďaka dobrovoľné. A tiež som si platila 5€ za každú vytlačenú fotku bábätka zo sona, ale ja som tie fotky proste chcela, nech sa aj manžel poteší a máme pamiatku 😊
Ja mam velmi zlu skusenost s Brestanskou. Mna vobec nepomohla vyliecit. Presla som k inej a som zdrava. Brestanska podla mna nie je vobec dobra. Mozno znamych lepsie lieci, neviem. Ale na moj problem absolutne ani neprisla, moja nova gynekologicka hned vedela co mi je.
Skúste sa spýtať v skupine Nitra lebo končila v Pro care.