ahojte kočky....na nete je fakt veeela druhov kočikov a to nehovorim o farbach...kedže si nemozem dovolit kočik nad 200 euro tak hladam v roznych bazarikoch a nasla som jeden krasny tyrkysovej farby...problem však spočiva v tom že netušime čo sa narodi...kedže sa nam drobček nechcel ukazat tak to pre nas ostava tajomstvom a preto neviem či nebude blbe že pre dievča tyrkysovy kočik (keby to nahodou nebol chlapec) ☹ ☹ ale pre chlapca kludne červeno čierny byť može však??
Ahoj,
podla mna farba "nejazdi" 😉
Kazdy ma na to iny nazor, ja si myslim, ze to je vyslovene Vasa vec a ked Vam to nevadi, tak neni problem ... mne by to nevadilo ... sla by som do toho, pokial sa Vam paci 🙂
možno niekomu zaleží, aby ležalo dievčatko v ružovom alebo červenom, a chlapček v modrom, ale je to každeho vec akej farby kočík si kupi, ja čakam chlapčeka a mam pre neho červeny 😉 a podla mna lepšie mať dievčatko v tyrkysovom ako chlapčeka v ružovom 😀
zabka ja si myslím že to je úplne jedno...pri malej som mala modrý a teraz pri malom mám zelený 😀 a poznám baby ktoré pri chlapcoch majú červený 😀 ....
tak ja si myslim ze to je uplne jedno...prvy kocik som mala uplne krvavo cerveny...mam syna 😉 a mala som aj tyrkysovy 😉
zabka-ja som mala pri prvej dcerke tmavo modry v kombinacii s tyrkysovou a absolutne mi to nevadilo.Teraz uz mame kupeny od kamosky cierny-ale pokojne by som si kupila pre chlapca aj cerveny-ruzovy ale urcite nie 😅
zabka, vôbec nevadí ak bude v tyrkysovom dievčatko ... my sme mali pri chalanovi sivý (a nevedeli sme čo bude), pri druhom sa nám bábo zas neukázalo, tak sme vybrali modrý v kombinácii so svetlo modrou a máme dievčatko ... bolo to ináč celkom pekné keď z modrého kočiara vykúkala ružová čapica 😵 .... teraz znovu nevieme čo bude a veľmi sa mi páčia kočiare sivo-tyrkysové, tak rozmýšľam o takej farbe a ak nebudeme vedieť do pôrodu, tak ešte prípadne zelená farba...
hlavne nech máme zdravé detičky 😉 🙂
ľudia ináč pozerajú na to, keď sa vozí v červenom kočíku chlapec a ináč keď v tyrkysovom dievča 😀
My sme mali pri synovi červený a nikto sa tomu nedivil 🙂 myslím, že kočík si mamičky vyberajú podľa toho čo sa im páči
my máme červeno-sivý kočík pre chlapca a zatiaľ jedna pani sa veľmi čudovala, že chlapec a má červený kočík 😝 Mne osobne je to jedno, nám sa páči, malému je pohodlný 😉
A mám kamošku, ktorá je zaťažená na modrú, má dievčatko s modrým kočíkom, ružovú u nej hádam ani nenájdete..
V dnešnej dobe to už nie je o farbách, videla som síce taký krikľavoružový kočík, ten jediný by som pre chlapca nekúpila..ale ostatné farby pre oba pohlavia kľudne 🙂
My mame chlapceka a bordovo cierny kocik, iny by som ani nechcela 😉 😉
aj podla mna je cervena univerzalna, aj mne sa velmi paci tyrkysova farba a preco by nemohla byt pre dievcatko? nas sa vozi v zltom a vela zltych a oranzovych veci ma a neberiem to tak, ze vyclenujem farby toto pre dievca a toto pre chlapca, okrem ruzovej, ked nieje ten kocik cely cierny tak preco nie?
tak to je super...mne by tiez nevadilo ze bude tyrkysovy keby sa nam narodilo dievčatko...len poznate niektore tie nechutne pohlady ludi....ale co...hlavne nech je drobcek zdravunky a na nicom inom nezalezi.....Dakujem kazdej za nazor... 🙂 😉 😉
mne sa nahodou paci aj svetlo zenena,limetkova 🙂 a je vhodna aj pre dievcatko a aj pre chlapceka 😉
mame cerveny a chlapca 😀
a ludia nech si vravia co chcu 😉
zabka neries absolutne farbu... ja mam cierny kocik a celyyyy je vystlaty a vyzdobeny ruzovou, dcerka je cela v ruzovom a bezne sa mi stava ze kuknu do kocika a pytaju sa ma " a co mate chlapceka ci dievcatko?" no uz co takeeee by to mohlo byt ked je to cele ruzove 😀 😠 Takze ani farba nieje jasna, kup hociaky 😉
Farba kocika je pre maminu..babetku je uplne jedno ci lezi v zelenom alebo cervenom. Ja mam tiez modry kocik pre dceru, na vyber bolo etse medzi bordovou a kriklavozelenou takze som nevahala. A to ze vsetci naokolo budu riesit ze co to vezies v modrom kocari na to sa vykasli...aj keby mas babetko cele modre alebo ruzove aj tak sa budu vypitovat. Neviem preco ludia potrebuju tak velmi odlisovat babetka podla pohlavia..ved to je uplne jedno, ja ked oblecem malej nieco modre ( ma vela veci podedenych) tak to niektory ludia hned riesi ako nejaku nehanebnost ze dievca v modrom ooooo, alebo maju otazky typu preco ma ten chlapcek ruzovi dudlik.
Navyse vacsinou mavaju ludia deti dve ..a neviem kdo by kupoval dva kocare len preto aby bola spravna farba.
Ruzovy kocik by som nekupila ani pre dievca ani pre chalana. Podla mna moc svetle farby ako ruzova zlta, svetlomodra sa hned zaspinia...a k tomu este nejaka farebna deka a farebne oblecko...to aby som chodila na prechadzku ako s cirkusovym vozickom.
my máme čierno tyrkysový a bude to chlapec, ale ked som ho vybrala tak som nevedela čo to bude a zobrala by som taký aj keby som vedela že to bude dievča, a červený je aj podla mna tiež v pohode pre chlapca...jedine ružovu nie pre chlapca inak všetky farby pre všetkých 🙂
ahoj zabka ja cakam dievcatko a kupila som jane tyrkysovy lebo som ho velmi chcela a ina farba sa mi od nich nepacila 😀 myslim ze je to jedno 😉
katia7 presne aj ja mám jané tyrkysový utopiu 🙂 a kupila by som ho aj keby som mala mať dievčatko
my mame modry pre dievca a nevadi mi to, hlavne ze kocik je prakticky a pekny, za dobru cenu. akurat by som asi nekupila nejaku bledu farbu /napr.slaboruzova/ ani ciernu /pritahuje slnko/... tiez sa mi moc paci tyrkysova. a oblecko tiez mame aj bledomodre, toto fakt neriesim...
😉 moja kamoska, ked sa dozvedela, ze sme kupili cerveny kocik, tak mala poznamky typu ze ak to bude chlapec sposobim mu tym psychicku ujmu, ked bude v cervenom.... 😀 😀 😀
a my sme vtedy vobec nevedeli, koho mame v brusku... ale ked mamicke sa tato farebna bielo cervena kombinacia pacila zo vsetkych kombinacii tejto znacky uplne najsam viac, tak.... tak sa proste kupil bielo cerveny kocik 🙂 a nas chlapcek sa bude vozit v nom a viem, ze psychicku ujmu urcite z toho neutrpi 😀 😀 😀
akurat by som nekupovala kocik ruzovy, ale to je asi preto, ze som este nenasla taku ruzovu na kociaroch, ktora by sa mi pacila... 😉
budeme mat chlapčeka a tiež sa neviem rozhodnút akej farby kočik.Páči sa my červeno čierny,ale maju aj kombinaciu tyrkysovo čierny.Stale neviem čo spravit!!!
na farbe vôbec nezáleží....my máme dievčatko a mali sme bledomodrý hlboký kočík, športový máme čierno-šedý a ja som veeeľmi spokojná 🙂 aj veci jej obliekam všetkých farieb a modrá jej svedčí najviac.....takže kľudne kúpte kočík vo farbe, aká sa vám páči, no ale ako písala rainee, nie v bledej farbe, na tom našom modrom bolo vidieť všetko, aj keď sme sa snažili s čistými rukami chytať ho 😉
a ja cakam podla vsetkeho dvoch chlapcov a riesim si cerveno cierny kocik, nech sa vozia vo farbach ferrari 🙂 je to ako ste mnohe napisali o cene, kvalite a o tom co dana mamicka chce, ak sa niekomu nebude pacit to uz je jeho problem nie moj 🙂 pekny den
ja som mala pri malej prvy kocik hnedy limitovku,kazdy mi ho obdivoval a vobec sa nepozastavovali na tom,ze je hnedy 🙂 druhy kocik mala oranzovo-modry a treti ma cerveny. hlavne nech sa paci tebe na tom zalezi. 😉
ahojte, kupili sme kocik, pretoze sme az do posledneho ultrazvuku cakali dievcatko, no na poslednej kontrole zmena. takze to bude chlapcek a my mame fialovy kocik - casualplay S4 violet, je to kriklavo fialova farba, krasna, ale nebude to cudne pri chlapcovi? 😒 😒 😒
@janulina.k ja som velm i chcela fialovy kocik uz vtedy ked sme este nevedeli co to bude,ale manzelovi sa nepacila filalova 😠 ale keby bolo vtedy cisto len ma mne alebo kebyze som sebecka tak ho vyberiem a kupim a kludne aj pre chlapca
Vyslím si,že úplne v pohode, tyrkysová pre dievča a červeno - čierny pre chlapca 🙂 Mne sa páči jané nomad z druhej ruky a to tyrkysovo- oranžová farebná kombinácia (aspoň ako si dobre pamätám), hlavne nech kočík dobre slúži 🙂