Lozkova cast kocika je dost podstatna pri vacsich/vyssich detickoch, ktore spia iba von v kociku, nasa slecna ide mat uz 15 mesiacov a kocik je nam maly,
poradte nam prosim znacku kocika, ktora ma lozkovu cast co najdlhsiu po pripade nema ju ohranicenu na konci tou umelou hmotou, ktora pri sedeni sluzi ako opierka na nohy.
coletto aveo, a coletto austin - ten sa mi zdá byť ešte lepší, šírka kočíka 36 cm, nemá tú spodnú časť ohraničenú....
ja som mala bexu a maly sa my tam zmestil aj ako 2,5rocny .aj teraz som kupila bexu ale uz 2 kombinaciu http://www.svetkocikov.sk/kociky-bexa/51202-bex...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-bexa/16450-det...
@cinnamon111 dakujem velmi pekne za nazor, idem hned pozriet aky typ kocika to je, ak sa smiem este opytat, aka dlzka je toho lozka?
@cathy23 Bumbleride indie - ložná plocha 100 cm...
X-lander a jane slalom pro skus kuknut ci by sa nepacil 🙂
Gesslein...ten je vraj najvacsi...aj my budeme zan menit...mam stokke ale 10 mesacneho obrika 😉
@cathy23 concord fusion ma velku sportovu cast, je pohodlný a pritom pomerne lahký a dobre ovladatelný. 😉
@cathy23 ahoj ja mam na predaj prave vacsi kocik pouzivany len chvilku este ako tzv vanicku preto ze nam ako sportak bol uz velky ak by si mala zaujem pozri inak je to adbor pepe.
@cathy23 skus sa pozriet na tento kočik čo predam či ta nezaujme..všetko je napisane pri nzerat aj rozmery...
my máme slalom pro - po viacerých, ktoré som mala, bol najlepší /ak chceš vidieť,aký je, kukni do môjho bazárika/ 🙂
Jane slom pro - syna som v zime vo fusaku este 2 rocneho uspavala vonku.
Concord Fusion je velmi priestranny.
my mame baby jogger city elite a ak by si ho chcela vidiet sme tiez z liptova
gesslein f6 - este ako skoro 3 rocny sa tam v pohode zmestil a to je riadny chlapisko, super premenitelne kolieska - otocne male aj velke pevne do snehu - nenafukuju sa ale pritom su pruzne a sneh sa na ne nelepil, vyborne sa s nim jazdilo v snehu 😉
@dominikkaaa dakujem pekne, a dal by sa pomerat? teda zaujima ma ten rozmer lozka 🙂 velka vdaka
@cathy23 nas ta nezaujal???
Mali sme baby design walker-siroky, napriek tomu da lshko sklada do auta, stacil nam km sme kocik potrebovali...este sirsi a a hlbsi je bab design sprint, s vacsimi kolesami, zname si ho chvalia....najlepsie sa takto poinformova a potom si kociky pozriet v skutocnosti, prip. Vyskusat🙂
@lusinda1989 rozmerovo som ho nikde nenasla :-/ aky je na dlzku? inak farba mi moc nesmakuje, mozno to je len tou fotkou a dizajnovo cosi podobne mame ale v zelenom... ale dakujem
@cathy23 ahoj rozmery su 86x 40 ale v chapem nemusi sa kazdemu pacit. Dakujem za kuknutie 😊
@cathy23 DAKUJEM VSETKYM ZA ZAPOJENIE SA DO DISKUSIE, dufam, ze nie sem sami s takymto problemom 🙂