Chcela by som poradiť, potrebujem športový kočík s nafukovacími kolesami a hlavne väčší, malinka je moc vysoká a keď mi zaspinká v kočíku, mám momentálne šporťák 4 BABY, tak trčí neviem kam a tie kolesá sú strašné a ovláda sa veľmi ťažko! ďakujem za rady...
my sme mali trojkolku Jane slalom, tá plocha na ležanie je fajn dlhá aj priestranná - malý tam spal ešte ako takmer trojročný, a na dlžku je velký aj Jane nomad 😉
@papulka2011 tiez odporucam jane slalom popripade powertrack. mame odskusane
@vivusika ďakujem za radu
@simi251 ďakujem za radu...
@vefi89 nehovorím, že mi vždy spáva vonku, ale niekedy sa stane, že nechce doma spať!
Jane nomad je asi najdlhsi aj najsirsi. predne kolieska su mensie ako zadne, ale nie su male. a perfektne sa ovlada. Urcite odporucam
ahoj ja mam 21m. a tiez ked ideme niekde v takom case že spi tak sa proste vyspi mam peg-perego primogiro maju s najdlhšich lozok a este v zime sa v nom ak by trebalo v pohode vyspi podvozok mam caravel a tiez dobre kolesa ...no a na leto som kupila . buginu milly mally venus ma lezanie 80cm a v pohode sa v nom vyspi ma priestor ale je to skor klasica bugina takže som spokojna.
Ahoj nibiru, prosim ta, ako si spokojna s milly mally venus? pohodlnost, skladanie... Ked sa sklada, musi sa odmontovat madlo? Dakujem krasne za odopoved🙂
@papulka2011 a čo takto nechať malú vyspať v posteli? 😕