Športový kočík pre veľké 18 mesačné bábo

papulka2011
6. apr 2012

Chcela by som poradiť, potrebujem športový kočík s nafukovacími kolesami a hlavne väčší, malinka je moc vysoká a keď mi zaspinká v kočíku, mám momentálne šporťák 4 BABY, tak trčí neviem kam a tie kolesá sú strašné a ovláda sa veľmi ťažko! ďakujem za rady...

vefi89
6. apr 2012

@papulka2011 a čo takto nechať malú vyspať v posteli? 😕

vivusika
6. apr 2012

my sme mali trojkolku Jane slalom, tá plocha na ležanie je fajn dlhá aj priestranná - malý tam spal ešte ako takmer trojročný, a na dlžku je velký aj Jane nomad 😉

simi251
6. apr 2012

@papulka2011 tiez odporucam jane slalom popripade powertrack. mame odskusane

papulka2011
autor
6. apr 2012

@vivusika ďakujem za radu

papulka2011
autor
6. apr 2012

@simi251 ďakujem za radu...

papulka2011
autor
6. apr 2012

@vefi89 nehovorím, že mi vždy spáva vonku, ale niekedy sa stane, že nechce doma spať!

manka
6. apr 2012

Jane nomad je asi najdlhsi aj najsirsi. predne kolieska su mensie ako zadne, ale nie su male. a perfektne sa ovlada. Urcite odporucam

nibiru
6. apr 2012

ahoj ja mam 21m. a tiez ked ideme niekde v takom case že spi tak sa proste vyspi mam peg-perego primogiro maju s najdlhšich lozok a este v zime sa v nom ak by trebalo v pohode vyspi podvozok mam caravel a tiez dobre kolesa ...no a na leto som kupila . buginu milly mally venus ma lezanie 80cm a v pohode sa v nom vyspi ma priestor ale je to skor klasica bugina takže som spokojna.

dan_ka
17. apr 2012

Ahoj nibiru, prosim ta, ako si spokojna s milly mally venus? pohodlnost, skladanie... Ked sa sklada, musi sa odmontovat madlo? Dakujem krasne za odopoved🙂

komisakpd
2. máj 2013