Ahojte, chystame sa na dovolenku, preto by som potrebovala od Vas radu. Poradte mi prosim golfovy kocik, skladny , polohovatelny , aj do terenu, nie tazky a pre vyssich rodicov. Ci som velmi narocna? Dakujem
@kisub1985 nuna pepp luxx...to naj co mame 🙂
peg perego sí, ovladatelny jednou rukou, max spokojnost
@kisub1985 peg perego pliko mini ... mam ho uz 6 rokov, pobehali sme s nim hory doly (alpy aj tatry), je malicky lahucky, nezda sa ze tolko toho vydrzi a on po malej oprave spokojne vozi druhe dieta. jedine co mi na nom vadi je slaba brzda, na tu sa radsej nespolieham
zvlada teren lepsie ako 8kolesove golface, no uprimne porovnavat ho so sportovym kocikom s nafukovacimi kolesami sa neda, predtymto sme mali chicco multiway evo, a to bola katastrofa, predala som ho po 2mesiacoch, som sa narobila pri kazdej prechadzke. A na niektorych modeloch (pegperego sí swift) sa da aj tocit sedacka v smere a v protismere jazdy, to je plus ked svieti slnko, lutujem, ze som ten nekupila.
@kisub1985
Ahojte,neviete mi poradit nejaky fusak,ale hlavne univerzalny nanoznik,ktory by pasoval na golfovy kocik? Konkretne mam petite&mars musca.dakujem 😘
(Mam aj sportak petite&mars street komplet aj s fusakom a nanoznikom,no maly ma uz dva roky a viac chce peso chodit,ako sa vozit,cize tento by som na jar chcela predat a tym padom mi zostane len golfac na chvile "ze kdyby neco" a nan ten fusak nepasuje)
Chicco liteway - overeny na plazi na piesku, je super aj v lietadle a nic sa mu nestane