Poraďte kočík

11. jan 2022

Termín pôrodu mám začiatkom leta, chcela by som niečo do max 700 eur dvojkombináciu. Vanička aspoň 76 cm dlžka, gelové kolieska, odpruženie a lahké skladanie.
Zatiaľ sa mi najviac páči Moon n.one, Bexa Air, Roan Bloom, Camarelo previo, Anex e - type. Všetko dizajnovo môj vkus ale každé z toho má niečo čo mi zrovna nevyhovuje ako napr že niektorý nemá gelové kolieska ale nafukovacie a tie nechcem :D alebo zas všetko ok ale vanička len 74 cm :D

lienka.7
11. jan 2022

Ja mam anex m- type. Som s nim spokojna.

andrea_prestastna
11. jan 2022

Moon je top, tala konstrukcia paradna, nevrzga vydrzi vsetko ozaj vsetko ja mam nuova a neverila som , aj kamoska predala svoj co mala a kupila moon

autor
11. jan 2022

@andrea_prestastna a kamoška tiež kúpila nuova? :D

barbora2892
11. jan 2022

my mame moon resea s a mozem odporucit, vysiel nas okolo 700e, v cene autosedacka, adapter na nu, plastenka 🙂. a velmi lahko sa sklada.

jazula
11. jan 2022

Pozri aj ABC design Salsa (nie Air, ten ma nafukovacie kolieska). Ja som veľmi spokojná, veľká vanička, výborne odpružený, akurát nie je úplne skladný.

autor
11. jan 2022

@barbora2892 a nie je tam vanička malá ?

barbora2892
11. jan 2022

mne vobec nepride mala, aj hlboka je akurat 🙂

4stanka4
11. jan 2022

My mame Roan Bloom a som s nim maximalne spokojna

autor
11. jan 2022

@4stanka4 a je odpružený a lahko sa skladá?

pondelok01
11. jan 2022

Anex m type mame, a skladny uplne nie je. Teda do auta ho v pohode dame, ale ten proces skladania som videla aj jednoduchsi. Striesku ma v polohe lezmo kratku, musela som riesit slnecnu clonu. Ale inak som spokojna, nemam mu co vytknut ine, navyse sa mi velmi paci farebne.

megginka44
11. jan 2022

Ja mám vyhliadnuty Roan Bass next, na 90% sme si istý,.aj keď je to poľský výrobca, má kvalitné kočíky,.dokonca známy z Poľska nám ho vedia priamo zohnať o 200€ menej. Na predajní som ho skúšala, aj predajca ho chválil. Na Anexe mi niečo "nerezalo" aj keď dizajnovo veľmi pekný. Moon sa mi zdá malá vanička

4stanka4
11. jan 2022

Su tam 2 moznosti nastavenia pruzenia, ja som bola spokojna lebo som mohla babatko aj pohojdat. Jasne ze nie ako na starych kocikoch ale oproti terajsim kocikom je z tych hojdavejsich. Ked nechces hojdat prepnes si pruzenie a je tvrdsi. So skladanim som taktiez nemala problem, vacsinou sme ho brali ked sme sli do prirody aby presiel teren (inak vozim v aute mensi sportak na rychle presuny) co je fajn ze sa da zlozit sportova cast spolu s konstrukciou

zuzahajdulka
11. jan 2022

Gesslein je dokonaly. Neviem, ci sa cenovo zmesti, ale mas v jednom hlboky kocik s asi najpriestrannejsou vanickou na trhu, a po odobrati vanicky ho mozes vyuzivat ako lezaty a neskor ako sedaci sportovy kocik. Ja som tam pomestila aj takmer 3 rocne dieta. Ma dva stupne odpruzenia, nenafukovacie kolesa, je super do terenu, velmi odolny a pevny (u nas vozi uz piaty rok).

lusittagi
11. jan 2022

Ja mám Moon Style a neodporúčam 🙂 druhýkrát by som ho určite nekúpila

ana_1
11. jan 2022

My máme tiež Roan Bloom a sme maximálne spokojní. Vanička je dosť veľká, kočík je vysoký, nemusíš sa zohýnať ako pri niektorých dnešných kočíkoch, keď dieťa vozíš pri svojich kolenách. Rozložíš jednou rukou, zložíš za sekundu - iba vytiahneš poistky a stlačíš držadlo dole. Šporťák vieš zložiť priamo s podvozkom. A navyše je krásny, máme farbu black dots a je to 👌

autor
12. jan 2022

@4stanka4
@ana_1 tak snad ho budú mať v predajni veľmi rada by som ho pozrela...a kolieka sú tam aké?

4stanka4
12. jan 2022

Kolieska su gelove bezudrzbove takze netreba sa bat defektu. Ja kolesa len cas od casu zhodim, umyjem a to je cela starostlivost. Nemali sme zatial problem so ziadnym terenom, chodievame vacsinou po dedinskych cestach bez chodnikov alebo po lesnej ceste kde su aj vacsie kamene.

alex1303
12. jan 2022

Za mna top znacka moon...nedam na nu dopustit..

autor
12. jan 2022

@4stanka4 dakujem 🙂

autor
12. jan 2022

@alex1303 a aký typ máte?

kristinatop96
12. jan 2022

Ja som mala český Jasmine bennetta soft limitku, dvojkombi plus adaptéry na cybex vajíčko ma vyšlo cca 650€. Bola som úplne spokojná, odpruženie, kolesá, skladanie, nič nevrzgalo a za mňa dizajn krásny, netradičný.

autor
12. jan 2022

@4stanka4
@ana_1
@megginka44 a ešte sa spýtam brali ste k tomu aj autosedačku? alebo tú ste kupovali od inej značky?

megginka44
12. jan 2022

Sedačku určite inú, kvalitnejšiu. Pri týchto kombináciach sú vajíčka menej kvalitné.

4stanka4
12. jan 2022

Tam som ani nerozmýšlala nad vajickom z 3 kombi. Hned som kupovala adaptery a vajicko sme kupili Cybex Aton 5 aj s isofixom do auta. Autosedacky z 3 kombi nestoja za vela takze sa treba urcite popozerat po niecom kvalitnejsom.

andrea_prestastna
12. jan 2022

Ano len inej farby a dokonca dalsia po roku tiez , naozaj kvalita

kubkovamama
12. jan 2022

Mám Mutsy Nio,vyskladas si v predajni na podvozok čo chces,striedala som s Go Next,ten riadne hojdá.Vanicku ani reálne väčšiu nepotrebuješ,až začne bábätko sedieť alebo bude pohyblivejsie,aj tak presedlas na športovú časť.

lulus13
12. jan 2022

Ja som chcela takyto vyborny ale nakoniec som vybrala easywalker

ana_1
12. jan 2022

Kolieska sú gélové, neviem odkiaľ si, ale ak z BA, majú ho v Baby Merci v Devínskej a za super cenu.
My máme 3kombináciu aj s vajíčkom, je tp v pohode, já sa klasicky pripútať pásmi, alebo dokúpiť isofixovú základňu. My ju nemáme, ale máme rodinu v Prahe a v pohode cestujeme

jajulka15
12. jan 2022

My máme Roman Bloom a som tiež nadmieru spokojná, veľká vanička, odpruženie,bezudržbove kolesá, pekný dizajn 🙂 za mňa super kočík 👍

tina259
13. jan 2022

Ja mám 3-kombináciu Anex e-type 2020- farba marble- práve ho idem predávať. Vhodný pre dievčatko aj chlapca, veľmi praktický- sivú koženku oceníte najmä v nepriaznivom počasí - nepremokne, neprefúka. Veľmi ľahko sa ovláda, rúčka je výškovo nastaviteľná, vanička je priestranná - okolo70 cm, je vyššie položená- bábätko sa tak ľahšie vkladá dovnútra, kolesá sú bezúdržbové- nehrozí defekt, prejdú aj mierny terén, priestranný nákupný košík, ktorý sa dá v prípade potreby zazipsovat. Vajíčko je aj s isofixom a látkovým nánožníkom. Športová časť sa dá dat do 3 polôh, opierka na nohy taktiež polohovatelna. Súčasťou je aj praktická taška/batoh, pláštenka proti dažďu, sieťka, nánožníky a adaptéry na vajíčko. Veľmi dobre nám poslúžil.. Par drobnosti by som zmenila- ale inak odporúčam 😊