Termín pôrodu mám začiatkom leta, chcela by som niečo do max 700 eur dvojkombináciu. Vanička aspoň 76 cm dlžka, gelové kolieska, odpruženie a lahké skladanie.
Zatiaľ sa mi najviac páči Moon n.one, Bexa Air, Roan Bloom, Camarelo previo, Anex e - type. Všetko dizajnovo môj vkus ale každé z toho má niečo čo mi zrovna nevyhovuje ako napr že niektorý nemá gelové kolieska ale nafukovacie a tie nechcem :D alebo zas všetko ok ale vanička len 74 cm :D
Moon je top, tala konstrukcia paradna, nevrzga vydrzi vsetko ozaj vsetko ja mam nuova a neverila som , aj kamoska predala svoj co mala a kupila moon
@andrea_prestastna a kamoška tiež kúpila nuova? :D
my mame moon resea s a mozem odporucit, vysiel nas okolo 700e, v cene autosedacka, adapter na nu, plastenka 🙂. a velmi lahko sa sklada.
Pozri aj ABC design Salsa (nie Air, ten ma nafukovacie kolieska). Ja som veľmi spokojná, veľká vanička, výborne odpružený, akurát nie je úplne skladný.
@barbora2892 a nie je tam vanička malá ?
mne vobec nepride mala, aj hlboka je akurat 🙂
My mame Roan Bloom a som s nim maximalne spokojna
@4stanka4 a je odpružený a lahko sa skladá?
Anex m type mame, a skladny uplne nie je. Teda do auta ho v pohode dame, ale ten proces skladania som videla aj jednoduchsi. Striesku ma v polohe lezmo kratku, musela som riesit slnecnu clonu. Ale inak som spokojna, nemam mu co vytknut ine, navyse sa mi velmi paci farebne.
Ja mám vyhliadnuty Roan Bass next, na 90% sme si istý,.aj keď je to poľský výrobca, má kvalitné kočíky,.dokonca známy z Poľska nám ho vedia priamo zohnať o 200€ menej. Na predajní som ho skúšala, aj predajca ho chválil. Na Anexe mi niečo "nerezalo" aj keď dizajnovo veľmi pekný. Moon sa mi zdá malá vanička
Su tam 2 moznosti nastavenia pruzenia, ja som bola spokojna lebo som mohla babatko aj pohojdat. Jasne ze nie ako na starych kocikoch ale oproti terajsim kocikom je z tych hojdavejsich. Ked nechces hojdat prepnes si pruzenie a je tvrdsi. So skladanim som taktiez nemala problem, vacsinou sme ho brali ked sme sli do prirody aby presiel teren (inak vozim v aute mensi sportak na rychle presuny) co je fajn ze sa da zlozit sportova cast spolu s konstrukciou
Gesslein je dokonaly. Neviem, ci sa cenovo zmesti, ale mas v jednom hlboky kocik s asi najpriestrannejsou vanickou na trhu, a po odobrati vanicky ho mozes vyuzivat ako lezaty a neskor ako sedaci sportovy kocik. Ja som tam pomestila aj takmer 3 rocne dieta. Ma dva stupne odpruzenia, nenafukovacie kolesa, je super do terenu, velmi odolny a pevny (u nas vozi uz piaty rok).
Ja mám Moon Style a neodporúčam 🙂 druhýkrát by som ho určite nekúpila
My máme tiež Roan Bloom a sme maximálne spokojní. Vanička je dosť veľká, kočík je vysoký, nemusíš sa zohýnať ako pri niektorých dnešných kočíkoch, keď dieťa vozíš pri svojich kolenách. Rozložíš jednou rukou, zložíš za sekundu - iba vytiahneš poistky a stlačíš držadlo dole. Šporťák vieš zložiť priamo s podvozkom. A navyše je krásny, máme farbu black dots a je to 👌
Kolieska su gelove bezudrzbove takze netreba sa bat defektu. Ja kolesa len cas od casu zhodim, umyjem a to je cela starostlivost. Nemali sme zatial problem so ziadnym terenom, chodievame vacsinou po dedinskych cestach bez chodnikov alebo po lesnej ceste kde su aj vacsie kamene.
Za mna top znacka moon...nedam na nu dopustit..
@4stanka4 dakujem 🙂
@alex1303 a aký typ máte?
Ja som mala český Jasmine bennetta soft limitku, dvojkombi plus adaptéry na cybex vajíčko ma vyšlo cca 650€. Bola som úplne spokojná, odpruženie, kolesá, skladanie, nič nevrzgalo a za mňa dizajn krásny, netradičný.
@4stanka4
@ana_1
@megginka44 a ešte sa spýtam brali ste k tomu aj autosedačku? alebo tú ste kupovali od inej značky?
Sedačku určite inú, kvalitnejšiu. Pri týchto kombináciach sú vajíčka menej kvalitné.
Tam som ani nerozmýšlala nad vajickom z 3 kombi. Hned som kupovala adaptery a vajicko sme kupili Cybex Aton 5 aj s isofixom do auta. Autosedacky z 3 kombi nestoja za vela takze sa treba urcite popozerat po niecom kvalitnejsom.
Ano len inej farby a dokonca dalsia po roku tiez , naozaj kvalita
Mám Mutsy Nio,vyskladas si v predajni na podvozok čo chces,striedala som s Go Next,ten riadne hojdá.Vanicku ani reálne väčšiu nepotrebuješ,až začne bábätko sedieť alebo bude pohyblivejsie,aj tak presedlas na športovú časť.
Kolieska sú gélové, neviem odkiaľ si, ale ak z BA, majú ho v Baby Merci v Devínskej a za super cenu.
My máme 3kombináciu aj s vajíčkom, je tp v pohode, já sa klasicky pripútať pásmi, alebo dokúpiť isofixovú základňu. My ju nemáme, ale máme rodinu v Prahe a v pohode cestujeme
Ja mám 3-kombináciu Anex e-type 2020- farba marble- práve ho idem predávať. Vhodný pre dievčatko aj chlapca, veľmi praktický- sivú koženku oceníte najmä v nepriaznivom počasí - nepremokne, neprefúka. Veľmi ľahko sa ovláda, rúčka je výškovo nastaviteľná, vanička je priestranná - okolo70 cm, je vyššie položená- bábätko sa tak ľahšie vkladá dovnútra, kolesá sú bezúdržbové- nehrozí defekt, prejdú aj mierny terén, priestranný nákupný košík, ktorý sa dá v prípade potreby zazipsovat. Vajíčko je aj s isofixom a látkovým nánožníkom. Športová časť sa dá dat do 3 polôh, opierka na nohy taktiež polohovatelna. Súčasťou je aj praktická taška/batoh, pláštenka proti dažďu, sieťka, nánožníky a adaptéry na vajíčko. Veľmi dobre nám poslúžil.. Par drobnosti by som zmenila- ale inak odporúčam 😊
Ja mam anex m- type. Som s nim spokojna.