Poradíte kočík s veľkou a dlhou vaničkou?

iwqa
20. máj 2014

Prosím vám poraďte mi kočík, ktorý má dostatočne dlhú vaničku? ďakujem

lulu369
20. máj 2014

Ahoj, ja som teraz kupovala kočík (no nie nový) a čo som si pozerala aj nete recenzie, tak má jednu z najväčších vaničiek. Kúpila som si camarelo Q12 je to trojkombinácia a nový stojí okolo 350 euro

sannn
20. máj 2014

Camarelo malaga ma este vacsiu 🙂. je to novší typ. ale vseobecne camarela su uzasne 🙂

brumka
20. máj 2014

hilux anmar je dobry aj premensie mamicky, jeden idem predavat

mirreckall
20. máj 2014

my mame Dorjan Dany Sport, je tiež veľká, malá nám v nej spávala (samozrejme pod dohľadom) do ôsmich mesiacov 🙂

ikika
20. máj 2014

@iwqa ja mam dobru skusenost s kocikmi Gesslein - celkovo pevnost, velkost vanicky aj sportovej casti, pouzite materialy, prevedenie, domyslene do detailov, nemecka kvalita... 😉

jul11
20. máj 2014

Mam Roan Marita a do 8-9mesiacov sa v nom mala vozila. Mala cca 80cm a to v zime s fusakom. vajicko mala do 11mesiacov takze super. Tu je ku kociku tema. Inak chystam sa ho predavat aj ked mi bude za nim luto,ale nemame ho kde skladovat https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-roan-marita-2/

mimisk
20. máj 2014

bellss
20. máj 2014

My mame Takko Alive a je super🙂 vanicka je velka a hlavne ten kocik nie je nizky ako polovica kocikov co vidim ked sa prevhadzame🙂

katka.l
20. máj 2014

Peg perego, vanicka Navetta XL nema chybu 🙂 podvozok si mozes vybrat podla tvojich potrieb.

martinkah
20. máj 2014
pardelova
20. máj 2014

Jednoznačne Camarelo - perfektný kočiar. 😀

ivec16
20. máj 2014

CAM trojkolka.... velka vanicka, pohodlny kocik

guaya
20. máj 2014

Jednoznacne cam

asaela
20. máj 2014

roan marita.vanicka je obrovska,skvele perovanie.ak mas rada kociky skor klasickeho az retro dizajnu,tak by ta mohol zaujat.

ladydasha
20. máj 2014

Máme Silver Cross Sleepover a nemenila by som, malá nie je žiaden drobec a v zime aj s hrubým fusakom sa tam vošla v pohode. Hlavne sa mi páči, že ten kočiar nemá každé druhé bábo 🙂 Cítim sa výnimočná 😎

petrasto
20. máj 2014

roan marita, my ho tiez mame, momentalne sportak, a velka spokojnost. celu minulu zimu, ked bolo haldy snehu sme s nim zvladli bez problemov a maly tam mal aj vo fusaku kopec miesta

nicolle21
20. máj 2014

u nas teutonia.. sportovy s novorodeneckou prenosnou taskou.. je to vhodne od narodenia, je do dlhe, ked potrebujes, prerobis na fusak kedykolvek pocas zimy, po okrajoch vyvysene a spevnene, dieta neprefukne (toto je najvacsi mytus - ze vo vanicke je dieta chranene lepsie)

ileas
20. máj 2014

Bexa

kadan
20. máj 2014

Camarelo Q12 Evolution

katarina104
20. máj 2014

Camarelo ma najväčšiu vaničku 😉

zata2
20. máj 2014

aj ja sa priklanam ku camarelu akurat ze je horsie to dat do kufra je dost velky ja mam concord tie maju tiez velku vanicku aj sportiak je velky ale na camarelo to nema

bibadlo
20. máj 2014

my máme vanicku Peg Perego Naveta XL na podvozku GT3. ani v zime s fusakom nebol žiadny problem. este aj 8 mesačný syn tam mal v pohode miesto.

liz_lemon
20. máj 2014

ja mam Jane Muum, a mam dieta narodene v juni, a vydrzal mi tam az do aprila

mishaelka
20. máj 2014

Dema Nexxus ma dost dlhu vanicku tusim madrac ma 85 cm ? musela by som premerat ale viem , ze od Bugaboo je o dost dlhsia

tslobik
20. máj 2014

ja som mala tiež camarelo Q 12 a bola som max. spokojná

havana_frost
20. máj 2014

Mne sa zdá vanička na mojom Jané Slalom Pro obrovská, premerala som vnútorný rozmer: dlhá 78 cm, široká 35 cm (v najdlhších bodoch), merala som iba priestor, kam sa reálne dá dieťa dať, je tam ešte taká mäkká výstielka. Polročný je tam bez problémov, ale už ho musíme vybrať, lebo sa tam ide zblázniť od zvedavosti čo sa deje vonku 🙂 Syn má teraz 67 cm a je tam "stratený".

evina313
20. máj 2014

my sme mali peg perego, hlboký, taký klasika typ, tak ten bol super. rozmery neviem, malý už ma 6 rokov 😉

petulawink
20. máj 2014

maxi-cosi vanicka, brio go, peg perego, roan marita, cam 🙂

lely
20. máj 2014

ja mam neonato neosport fit 2013, maly ma 8 mesiacov a este stale sa do nej zmesti🙂