Dobry den.chcem sa spytat ci nahodou niekro nevie ci pasuju na cybex balios S nejake nafukovacie kolesa...myslim zadne..dakujem velmi pekne
@lenka100218 a viete mi to nejak.odfotit ako ste tospravili tymi podlozkami.penovymi?plastenku este nemam ale dnes sa chystam.ist kupit do DM univerzalnu to.mi staci snad
@mima0711 jasne odfotím. Zatial len k tej plastenke z dm. Nekupujte ju. Ja som ju kúpila vcera a sedi uplne strašne 🙈 Preto som sa aj pýtala
@mima0711 taaaak sľúbené foto. Ten valček bol nastoknuty na kovovej časti ked mi prišiel kocik nový zabalený. Tak som to využila 😃 Nakrajala som valček na kolieska a problém bol vyriešený.
Ináč videla som ze niektoré mamicky to vyriešili tak ze tam dali podložky co su na ochranu podlahy pre skrbancami od nábytku len z tych podloziek vystrihli otvor aby sa to dalo na koleso nasadiť. Časom sa to opotrebuje a treba to vymeniť
@lenka100218 ja mám pláštenku Elodie
@lenka100218 ja som tiez nedavno kupila tu pláštenku z DM, nieje to bohviečo ale snad na chvilu poslúži , no este som ju neskusala v dazdi. treba ju nejako prichytit narýchlo som odfotila 😅
@lenka100218 dakujem velmi pekne urcite teda nieco vymyslim super...a plastenku mam tiez dm som vcera kupila a v pohode sak snad nebude prsat cely rok😂
@lenka732 dakujem pekne za info ja byvam v meste a vsade naokolo mestske kachlicky apreto sa obavam hrkotania tak ak Vam po roku nehrkocu tak fajn. Mne sa prave paci ze ma vsetky kolieska odpruzene ale samozrejme to este neznamena ze nebudu hrkotat dolezity je aj material. Rucka nic moc tiez ze hrkoce ale tak asi ano to skladanie tomu musi dat zabrat. a zvladne prosim Vas ten kocik aj nejaky lahsi teren? Napr prechadzku nejakym lesoparkom?
@ketkat24 aj ste si ho skusili? lebo to odpruženie nieje bohviečo, ale to majú tak asi vsetky tieto lahke sportove kociky.. je s ním tvrdsia jazda ale zvykli sme si 🤣 je vhodný skor do mesta kachličky da v poho.. v Šamoríne sú chodníky čistá katastrofa a este sa nerozpadol, zvlada to, a ide mi tichucko az na tu rúčku ked ho nadvihnem na obrubník alebo idem po veľmi nerovnom teréne tak zahrkoce.. ja som ho chcela hlavne pre to ze je otočný do oboch smerov, malý, rychlo sa skladá, nema nafukovacky,skoda ze predne kolieska su penové zadné su super ..
@lenka732 praveze som nemala moznost ho vidiet na zivo ☹ vybrala som na nete a podla videi na youtube, neviem ci budem mat moznost ho vidiet v nejak predajni. Presne pre tie iste dovody som si ho aj ja vybrala. Skoda tych koliesok, skoda ze sa nedaju vzdy k tym kocikom dokupit napr nafukovacie a naopak aby si to clovek sam prisposobil. Tak to s nim risknem snad nam bude vyhovovat, syn ma 17mesiacov. Dakujem velmi pekne za rady : -)
@ketkat24 nieje za co 😅 ja zase uvidím ci neskor pojdem do golfaca predsalen tie su este ľahšie a skladnejsie i ked do terénu nic moc.. 🤷 mala bude mat 10 mesiacov zatial nam kočík vyhovuje.. dlho som hľadala a neľutujem kúpu, žiadny nieje dokonalý predsa (teda možno sú ale za aku cenu 😅), ved skusite ak vam nesadne predáte 😀 zvyknú sa sťažovať mamičky na úzke sedenie (30cm),ja mam v nom prechodny fusak a ma miesta dosť zatial.. hadam budete aj vy spokojna 😊
@lenka732 syn je velmi chudy takze to si myslim nebude problem naopak v inych kocikoch by sa stracal takze to by mi aj vyhovovalo. Vcera som sla na jednu predajnu bohuzial tam ho vystaveny nemali takze zase nic ☹. Akurat som pozerala este mamickami oblubene Valco, len mne sa paci prave na tomto ze sa da otacat ten sedak a ze je vyssie polozeny. Tie golfky a ine sportaky maju vacinou nizko polozene sedenie a to mi vadi dost. Malicka vyzera byt spokojna 🙂
Ahojte, poprosim o radu, vcera mi prisiel Balios S. Mam taky pocit, ze nefunguje tlacidlo na kompletne zlozenie...uz som pozrela snad milion 🙂 instruktaznych videi, neviem, co robim zle.
Je na to nejaky trik?
Vopred dakujem za vsetky napady ;)
@menasuobsadene treba stlačiť zospodu a ten vrchný dať doboku doľava a švihom zatlačiť... mne pani na predajni povedala, že tam je nejaká pružinka tak treba len nájsť princíp 🙂
oh, presne tak postupujem, ale nejde to...myslim, ze je to pokazene. ☹️
Pochybujem.. Mám ho rok ale vôbec mi na zadných nechýbajú nafukovačky, skôr na predné by sa zišli 😁