Ahojte maminky, neviete mi poradiť nejaký ľahký, priestranný a cenovo nie príliš drahý golfáč? Malá má už 2 roky, veľa ho už nevyužijeme, tak na také rýchle presuny a do auta. Pozdáva sa mi napr. Caretero spacer alebo Orion....Nemáte s nimi niektorá skúsenosť?
Ďakujem
@syrik ja som vcera kupila caretero gringo - 5,7kg - idealny na presuny, lahky, rychlo rozlozitelny, cena 60eur.
@syrik my sme minuly mesiac kupili caretero gringo pre 2 rocnu dcerku a som velmi spokojna....po schodoch ho kludne odnesiem aj v jednej ruke, kym malu drzim za druhu ruku...fakt lahucky 🙂 stal cca 60 eur.
@kachorratt ja uvazujem o cam flip, moja ma tiez 2 a pol, a potrebujem golfac aj na pripadne prespanie ak by k tomu doslo, nikde som nenasla vysku chrbt.opierky, ale podla fotiek asi ma tych 50cm,nie? dakujem za info 🙂
@rora My máme tento: http://www.svetkocikov.sk/kociky-cam/677-cam-fl...
Ak chceš zmeriam tú výšku, fakt ho odporúčam, je to talianska kvalita 🙂
@kachorratt ano na ten som pozerala 🙂 ak by si bola taka ochotna bola by som rada 🙂 lebo teraz mame golfac s 50cm chrbt.opierkou a mensiu ozaj nechcem
@rora takže 45cm meria opierka. Málo?
@kachorratt fuha, no veruze hej 😒 podla fotiek z netu sa mi zdalo ze by to mohlo byt viac ☹ momentalne mam kocik s 50cm opierkou a menej ozaj nepripada do uvahy, ale tak dakujem za premeranie
Baby, ďakujem za odpovede 🙂 Neviete, aký je rozdiel medzi caretero alfa, spacer a gringo? Nedá mi spávať tento kočík 😀 Ale pozerám z druhej ruky, do nového už nechcem investovať, ak by si to malá rozmyslela 😀 😀
@rora nie je začo, tak nech sa vám podarí nájsť ten ideálny 😉
my sme kupili icco pluto z golfačov ma najpriestranejsie sedenie moja mala ma 2 roky a ma tam miesta habadej 🙂 ja som max. spokokna je pevny, a lahko s amanipuluje uzasny pre mna 😵
@syrik cena alebo pošlite tel. kontakt a poradíme
@kiakocikovsvet Rozdiel je iba V cene? To sa mi nechce veriť. Veď napíšte sem,myslím, že by to viacerým pomohlo 🙂
kolieska nie sú pogumované- síce to tak vyzerá, ale bola som sa pozrieť, chytila som ich do ruky. guma to nie je, nie sú ani umele, pretože sú materiál je mäkší.neviem odhadnúť materiál. je na nich dobre to že kolieska sú väčšie-narýchlo som premerala-asi 16,5 cm.ale aj tak keď ideme po námestí, ktoré je cele z kameňa, je cítiť tvrdosť kolies- pri gumených by to asi tak cítiť nebolo .
ani ja nie som vysoká-165, ale rúčky sú podľa mna ok
@betka_oli Ja som nakoniec obehla pár obchodov a dobre som urobila...Jediný kočík, do ktorého som ju bez problémom posadila, bol Chicco multiway a to je oproti iným golfáčom robustnejší...Nehovorím, že bol jediný priestranný, ale koliečka na ostatných - čistá katastrofa 😀 Prejdem po našich rozbitých chodníkoch okolo paneláka a sa rozpadne...Idem si porovnať rozmery a uvidím 😉
@kiakocikovsvet Prosím Vás, Vy v tom máte lepší prehľad, bol by pre nás lepší chicco multiway alebo varetero spacer? Ďakujem 🙂
možno by si si mohla porovnať ceny. ja som mala skúsenosť, že chicco bol drahší, tak som zainvestovala menej do kočíka, ved je len na 2-3 roky a ostalo aj na nejakú súpravičku 🙂
Ja ked som hladala kociky alebo golfky,tak tusim len tento mal najdlhsiu chrbtovu opierku 47cm.Ine tolko nemali a to som hadam prelustrovala vsetky kociky,okrem tych v tej vyssej cenovej relacii 😀
http://www.svetkocikov.sk/kociky-cotobaby/17381...
ahoj pred par dnami som si kupila caretero spacer deluxe je priestrany fakt siroke sedenie aj dlhe ale vazi 9kg tak ako aj spacer cize je badat ze je tazky ale akosi mi to nevadi ale tie veci co na nom vylepsili su mega super strieska proti vetru, zatepleny nanoznik kolesa paradne nechytame kamienky, a rucky uz nie su penove ale plastove waw.
@janulap ja chcem tiež kúpiť "golfky" so spojenou rukoveťou, len neviem, ktoré sú kvalitné 😒 aké si kúpila Ty? ja uvažujem nad http://www.bambini.sk/sk/11285/27/moon-flac-201..., lenže je to poľská výroba, tak neviem 😢
@ivushqa ja som mala vyhliadnuty aj objednany Bebe Beni Izzi 2013,ale v predajni mi ho nevedeli zohnat za 5 tyzdnov 😠.Tiez je polsky,ale citala som nan len same dobre recenzie.Tak sme potom len vosli u nas do obchodu a vzali Baby Design Mini 2014.Zatial som s nim velmi spokojna 😉 Pozri na cesku stranku emimino.cz na recnezie na ten kocik co chces 😉
Ahoj, alfa je veľmi malý kočík - nemá polohovanie opierky nožičiek, polohovanie opierky chrbátika nejde do úplného ľahu. Spacer je priestranný - zmesti sa tam úplne v pohode aj troj ročné dieťa. Má polohovanie nožičiek aj chrbátika (dá sa do úplného ľahu). Súčasťou Spacera je nánožník aj pláštenka. Alfa má len nánožník. Dúfam, že som trochu pomohla🙂
my použivame Caretero spacer, je použivany už rok a je s nim vsetko ok.dobre sa ovlada, lebo predne kolieska sa natacaju. sme s nim spokojní