Baby prosim vas,kde by som si mohla vybrat kocik,ktory nema nafukovacie kolesa?na svetkocikov.sk som presla vsetko a tie co sa mi pacili maju vsetko len nafukovacie.jeden bol celkom fajn ale ma sice bezdusove kolesa ale na nafukovanie tiez.lebo som si vsimla na fotke ten stuplik na nafukovanie. Na foto je ten ktory sa mi paci.dakujem
Hartan Topline S ma super kolesa a nie su nafukovacie. v kolieskach su tlmice, loziska, krasne hojda, co penove vacsinou nemaju, ale da sa aj zaseknut napevno. Je fakt super, mam ho. 🙂
Ahoj! Ja som tiez nechcela nafukovacie kolesa a ani otacacie lebo mi tie kociky pridu ako nakupne voziky 😆😆😆 vybrala som si kunert professional romantic. Ked zadas do googla tuto znacku uvidis ze sa jedna o retro kocik (nie kazdemu sa moze pacit) a maju ho aj tu na mk za priaznivu cenu. Ja som s nim velmi spokojna
Sedem mesiacov som zhanala po celej bratislave kocik ktory nema nafukovacie a otacave kolieska....nasla som jediny....ABC design ale meno si uz nepamatam....ak najdem foto hodim sem link
Joie chrom de lux spokojnosť kolieska nie sú nafukovacie, dobre odpruženie tichý chod 🙂
teutonia spirit s3 nema. Tam si vyberas z dvoch tipov kolies. My sme mali samu dieru, ale ziadny problem.
mozem sa spytat, preco nechcete nafukovacie?? zle sa s tym jazdi, alebo?
lebo oni by mali byt tusim praveze lepsie, pruznejsie, kocik je potom menej tvrdy, nie?
inak, myslim, ze aj Britax ma nejake , co nie su nafukovacie a aj Concord tusim....
my mame CAM CORTINA X3 EVOLUTION. uz sa v nom vozi 3.dieta, takze velka spokojnost 🙂 je to trojkolka, ale ked pozries od tejto znacky iny typ, mozno nadabis aj na klasiku.
Brio Go nema nafukovacie (teraz uz Britax GO)
Cam Pulsar
Cam Dinamico (myslim ze len tie dve vacsie su nafukovacie)
ABC 3-tech, 4 tech...
ja mam gesslein a ten nema nafukovacie kolesa a je fajn
Pozdravujem ťa. Asi cez internet si nyvyberieš tak skoro kedže fyzicky tie kočíky nemajúna sklade . Asi nejlepšie je zájsť si do kamennej predajne kde maju skúsenosti s predajom kočíkov . Mne velmi dobre poradili v Prešove v predajni BABYBABO , tam ti aj poradia a ceny maju niekedy lepšie ako na nete. Ja som si vybrala síce s nafukovacími kolesami ANEXBABY a som s ním max.spokojna , odporúčam. tak sa maj pekne.