Ahojte, prosím tí, ktorí máte / mali ste korýtkové sedenie dávali ste tam detičky až keď úplne sedeli? Maly sa už dáva do vysokého šikmého sedu ale stále sa drží ručičkami. Poslednú dobu keď vstane v kočíku hneď ho musím brať na ruky aby všetko videl 😀 a to je zaberák, máva 2 spánky vonku.. mame Bugaboo fox 5 a už nepomáha ani na bruško dať a odokryť sieťku🙈😀 viem že je najlepšie až keď úplne sedí ale možno je to trošku ergonomickejšia poloha to korýtko.. poraďte prosím či už skúsiť alebo ešte radšej chvíľu počkať. Ďakujem 🤗
A teda dam ho do rovna plus uz tam dam prechodny fusak a podla mna to bude ok...ale Bruno teda v kociku spava len tie svoje klasicke 15 minutove spanky takze nejaka drama by sa mu asi aj tak nestala...
@anjelicek26 do rovná prosím nejakým klinom? Alebo myslite že v ľahu? Náš spí tak hodinku približne jeden spánok.. myslím že to tiež nie je nejaká katastrofa
Moje isli ako 6 mesacne do korytka. Chceli vidiet von. Poloha bola "pololah/polosed", presne aby mali vyhlad..sediet zacali same neskor 8-9 mesacne..
Ved das nejake plienky ked tak pod zadok a dorovnas to...vravim ja to dnes idem prehodit a uvidim, co to spravi s fusakom alebo podlozkou... maly ma 6,5 mesiaca...sediet samozrejme este nesedi...ale mam sportak, co ide do lahu, ked tak bude v tom...ale lezat vo vanicke uz proste nebude...
Mala som foxa a sportovu cast sme mali od 6m
@anjelicek26 my sme mali problém s naším drobcom, tiež ešte nesedel ale z hlbokého kočíka sa snažil zdrhnúť lebo sa už kus plazil tak sme skoro mesiac nekočíkovali len nevyhnutne 😂
@angeli121212 tak ja mam Bruna vacsinou v nosici ale na celodenne vylety mi to bude blbe a chystame sa na dovolenku...muz ho brava len v kociku zasa... je to strasne siroke ta sedacka ako som to pomenila, mozno sa mylim, s fusakom to bude ine... ale to tam dam az rano, na dnes stacilo 😂
Ahoj, kúpila som ten vyrovnavací klin, mal to v korytku až kým pekne samostatne nesedel tuším mesiac. Pre istotu 🙂
Mam to rovnako mam pocit že z tej vaničky už vyskočí..nie že je na bruchu ale na štyroch a obhrýza cast kde je madlo 😅 snažím sa vydržať to zmeniť až keď sa posadí..ale ak to bude trvať aj viac ako mesisc asi to vzdám..
@anjelicek26 noo my sme sa potom ešte pár mesiacov s malým vozili tak, že keď už vedel sedieť tak sice bol v športovej časti ale som ho normálne musela obložiť takým vankúšom na kojenie lebo mu to bolo všetko strašne široké 😂 ale ja mám taký kočík v retro dizajne a tam je aj hlboká vanička väčšia a širšia za čo som rada ale aj športová časť
@angeli121212 s tym fusakom to myslim vo foxe take zle nebude, pod fusak pod ritku mu zlozim deku a bude fajn... ale tak este na taky mega fusak neni dostatocne zima takze vaham...mame maly sportak kupeny do auta, to vyzera ako dobra alternativa na tie najblizsie dva mesiace, ten je uplne do lahu a mozem ho priputat a pozera von...
@barcinka13 náš v sobotu začal stvornožkovať tak už sa zvrtne všade kde môže 🙈
Naša tiež stvornozkuje..ale teda zatiaľ to stále “dáva” vo vanicke..nechcem ju proste dávať pasívne sediet pokiaľ to nejak zvláda
@anjelicek26 jeeej paráda vyzerá že sa mu to páči 😍
No ja akurát idem nás fox prestavat.. takto to už nejde..